от ENIGMA_33 » 10 Дек 2007, 00:40
[glow=red]Здравейте...не знам дали тук е правилното място да говоря за това..но искам да опитам..от малка винаги съм се интересувала от магия, окултизъм, смърт, себепознание..винаги съм знаела някои неща, без никой да ми ги е казвал или убеждавал в тях..странното е,че никога не съм правила нищо..освен четене, може би , защото съм непостоянна във всичко..рано или късно се завръщам към това, после пак си отивам..но както и да е, искам да попитам друго..от около 5/6 години имам хранителни разстройства, анорексия, булимия..изобщо от всичко по много..опитах вече всичко и нищо не може да ме извади от това състояние..нито книга, нито лекар, нито психиатър, нито човек,нито самата аз..просто не знам какво да правя, много, много уморена съм вече, а ..искам да живея, омръзна ми просто да съществувам...та разглеждах форума, понеже ми беше интересно и се замислих..няма ли някакъв начин да свържа магията с това..някакакъв начин, чрез който тя да ми помогне..?Надявам се не задавам глупави въпроси...[/glow]