от drdos » 23 Яну 2008, 08:23
..ами преди 1 година започна всичко. Има 2 събития които съвпадат с този период, едното със сигурност е от причините..Беше ми излязъл хемороид,но не на самия анус а малко навътре. И понеже преди съм оправял външни хемороиди с разтвор калиев перманганат, реших да си направя промивка с разтвора. Огромна грешка, и на всичкото отгоре съм го направил и по концентриран отколкото трябва. На другия ден започна да ме боли, като в период от 3-4 месеца постояно имах хемороиди и рагади. Освен това малко след изгарянето се цепнах от ануса до горе до края на цепката до кръв, раната беше с ясно изразен ръб. Тогава се замислих че пак горе долу когато се изгорих с перманганата бях с една жена и макар че ползвах кондом, спах у тях и реших че ми е лепнала нещо, от кърпи или тоалетна или от лизане, и може примерно да е влезло нещо през устата или ануса...варианти има...почна се едно ходене по кожни. Пуснах си за всичко възможно изследвания нищо не откриха, не повярвах и отидох при Гаров, нали се води най -добрия, обясних му че ако е флезло нещо не е отпред а от другаде, тои също нищо не откри...Цепката се оправи, но продължих да се цепя лесно и някак си е по сухо в червото,в смисъл че дори като не съм запечен се изхождам трудно, просто е сухо отвътре. По едно време се появи запек, после се поправи...минаха 5-6 месеца от началото на целия този ад и почнаха едни температури и болки в гърлото и ушите..От тогава минаха още 6 месеца и поддържам температури 37,2-37,6. Всеки ден без изключение. Като стана нямам но почва да се вдига и до следобед е до 37,6. Най малко е 37,2. А преди целия този ад си ми беше под 37, така че не ми е по висока нормалната. В целия този перииод от 1 година си направих следните изследвания: преглед от хирург, колоноскопия, пълна кръвна картина, урина утайка, посявка на гърлен секрет, простатен секрет, носен секрет, манту, снимка на зъбите панорамна, преглед от стоматолог, УНГ, пих и антибиотици за гърлото и ушите /без ефект/, ехограф, уролог, всички венерически болести+спин няколко пъти /но все си мисля че ако е влезло от ануса или устата няма да се види при проба от уретрата, незнам/..Даже в един период пих успокоителни. Не е от нерви, поне не само...в момента ходя на източна медицина, там смятат че е от нерви и имам колит. Но според мен си има конкретна причина. Особено тези възпаления на гърлото и ушите.Иначе щеше поне за 1 ден да ме отпусне 1 година е тфа все пак...Та в момента съм си пак се температури, гърлото откакто се разболя не се е оправило нито а момент /5-6 месеца/, това което казах за цепенето и сухотата при изходане си стои и като цяло съм парцал, студено ми е нямам сили, главата ми тежи.Нон стоп....ако някои може да помогне ще ми спаси живота...не искам да експериментирам с лекарства повече без да установя какво имам.......