влошено здраве докторите не откриват нищо

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот drdos » 22 Яну 2008, 15:25

Здравейте, преди 1 година нещо се случи с мен и изведнъж здравето ми се срина. Случиха се много и необясними неща. И до ден днешен имам температури, проблеми с гърлото, червата, стомаха....много са...докторите не откриват нищо..моля помогнете със съвет....ако някой може и иска ще опиша по подробно..благодаря
Аватар
drdos

Мнениеот avanabil » 22 Яну 2008, 15:33

drdos написа:Здравейте, преди 1 година нещо се случи с мен и изведнъж здравето ми се срина. Случиха се много и необясними неща. И до ден днешен имам температури, проблеми с гърлото, червата, стомаха....много са...докторите не откриват нищо..моля помогнете със съвет....ако някой може и иска ще опиша по подробно..благодаря

Искаш да кажеш, че си се подложил на всички възможни пълни изследвания, които не са показали нищо смущаващо? Ако е така, наистина е възможно да се касае за външно енергиино въздействие, но понякога може и да се касае за вид самовнушение
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот mandragorko » 22 Яну 2008, 15:43

ок,сега обясни точно,ясно,сбито всичко около проблема,който имаш,кога,как и защо е станало.бъди ясен,за да не губим време в четене на постове,в които се задават изясняващи въпроси.убеден съм,че макар и с малко всеки тук би могъл да ти помогне с нещо,било то и магия...сега си ти на ход...дерзай.....
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот drdos » 23 Яну 2008, 08:23

..ами преди 1 година започна всичко. Има 2 събития които съвпадат с този период, едното със сигурност е от причините..Беше ми излязъл хемороид,но не на самия анус а малко навътре. И понеже преди съм оправял външни хемороиди с разтвор калиев перманганат, реших да си направя промивка с разтвора. Огромна грешка, и на всичкото отгоре съм го направил и по концентриран отколкото трябва. На другия ден започна да ме боли, като в период от 3-4 месеца постояно имах хемороиди и рагади. Освен това малко след изгарянето се цепнах от ануса до горе до края на цепката до кръв, раната беше с ясно изразен ръб. Тогава се замислих че пак горе долу когато се изгорих с перманганата бях с една жена и макар че ползвах кондом, спах у тях и реших че ми е лепнала нещо, от кърпи или тоалетна или от лизане, и може примерно да е влезло нещо през устата или ануса...варианти има...почна се едно ходене по кожни. Пуснах си за всичко възможно изследвания нищо не откриха, не повярвах и отидох при Гаров, нали се води най -добрия, обясних му че ако е флезло нещо не е отпред а от другаде, тои също нищо не откри...Цепката се оправи, но продължих да се цепя лесно и някак си е по сухо в червото,в смисъл че дори като не съм запечен се изхождам трудно, просто е сухо отвътре. По едно време се появи запек, после се поправи...минаха 5-6 месеца от началото на целия този ад и почнаха едни температури и болки в гърлото и ушите..От тогава минаха още 6 месеца и поддържам температури 37,2-37,6. Всеки ден без изключение. Като стана нямам но почва да се вдига и до следобед е до 37,6. Най малко е 37,2. А преди целия този ад си ми беше под 37, така че не ми е по висока нормалната. В целия този перииод от 1 година си направих следните изследвания: преглед от хирург, колоноскопия, пълна кръвна картина, урина утайка, посявка на гърлен секрет, простатен секрет, носен секрет, манту, снимка на зъбите панорамна, преглед от стоматолог, УНГ, пих и антибиотици за гърлото и ушите /без ефект/, ехограф, уролог, всички венерически болести+спин няколко пъти /но все си мисля че ако е влезло от ануса или устата няма да се види при проба от уретрата, незнам/..Даже в един период пих успокоителни. Не е от нерви, поне не само...в момента ходя на източна медицина, там смятат че е от нерви и имам колит. Но според мен си има конкретна причина. Особено тези възпаления на гърлото и ушите.Иначе щеше поне за 1 ден да ме отпусне 1 година е тфа все пак...Та в момента съм си пак се температури, гърлото откакто се разболя не се е оправило нито а момент /5-6 месеца/, това което казах за цепенето и сухотата при изходане си стои и като цяло съм парцал, студено ми е нямам сили, главата ми тежи.Нон стоп....ако някои може да помогне ще ми спаси живота...не искам да експериментирам с лекарства повече без да установя какво имам.......
Аватар
drdos

Мнениеот venus » 23 Яну 2008, 09:03

Изпратих ти лично съобщение, провери си го. И успех!
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот Magic_Soul » 23 Яну 2008, 19:05

лелеееее толкова много лекари не бях чувал до сега...но по въпроса ами мисля че трябва да отидеш при некой маг или врачка
Аватар
Magic_Soul
MagicGateBg Приятел

Мнениеот galina_dim » 26 Яну 2008, 11:33

Моля ти се, маг или врачка...
Пиши на лични са какво си се мазал до момента, като прескочиш лилавата феерия от началото.
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот МагНаско » 02 Фев 2008, 21:13

Ако желаете се свържете лично с мен мога да ви да съвет как да се възстановите напълно.
п.с. може и в скайпа
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор