от ultramarin » 19 Юни 2008, 20:57
а половинката ти? как реагира половинката ти? при думи от рода на:
"женати не ни понася ама кво от туй "
аз бих изхвърлил човека от дома си, ако ще баща и майка и дърта баба да ми е, който ще да е... по-як, по-слаб, не ме интересува... ако някой те заплаши в дома дома ти(о това си е точно индриектно заявление, че те командват в дома ти), то той трябва да бъде унищожен...
колеги, защо черна магия бе? тя и бялгта ще свърши роля в случая, ооо, как само ще я свърши, чудесничко даже... но има ли значение всъщност как ще я нарачем, важното е че не щем да убиваме Врага, искаме да го РАЗ-КА-РА-МЕ!
Ходи намери пръст, хубава, рохка, суха пръст... събери в нещо дървено или хартиено около две шепички и Наричай(може и наум), докато събираш: "както пръст събирам в кутийка, тъй по троички сила-помощ идва в живота ми, пръст от майката земя, помощ от бащата на света"... като я събереш, благодари и отмини, намери си някое спокойно ветровито място, постели си кърпа, клекни над нея ниско и почни да пресяваш по вятъра... "както вятъра вее пръстта, тъй живота да ги отвее от мен", "както чиста пръст се посипва върху кърпичката ми, тъй изчистен живота ми да остане" пресипвай и повтаряй, пресипвай и повтаряй -5-6-7... колкото пъти усетиш че е нужно... думите може да ги промениш във всяко едно наричане, важното е да идват от сърцето ти и да говорят за ЦЕЛТА ти, не за това което не те интересува, нека говорят само за туй което искаш... сега се изправи високо и разхвърляй цялата пръст колкото надалеко можеш, като останалия прахоляк в кърпичката го запази... ако много те изнервят можеш "само" да замериш ядосано този който Гониш и да му искещиш "МАХАЙ СЕ, ИЗЧЕЗНИ", след което трябва обаче да се успокоиш и да мълчиш... колкото по-дълго, толкова по-добре... става и без "замерване с кърпички", те са за краен случай...
и... поговори с мъжа си за положението, като не е задължително да казваш какво ще предприемаш...
и един друг, много сериозен съвет... помоли се на БОгородица, на Изида или на Персефона или на... все тая, избери образ, който ти допада повече... изплачи си проблема на някоя от Великите Дами, Пазителки на Дома и Семейството... "отдай себе си в ръцете им" и остави на тях да свършщат работата... бива ги, от опит знам, много са пекани в тия дела, особено Изида...