Здравейте, много ми е неудобно, че занимавам други с тези проблеми - но наистина не знам какви мерки да предприемем вече. Накратко историята ни - на втори брак сме. Срещнах съпруга си след като беше изгонил бившата си съпруга след многобройни изневери и компромиси от негова страна заради децата им. В последствие се оказа че малкото му дете не беше от него - още един шамар върху самочувствието му. Имаме две наши деца - като с първата бременост загубих единия близнак, а второто ни дете е подарък от Бог - върна ми го от "онзи" свят.
Всички събития в съвместния ни живот бяха придружавани от нещата които тя правеше: знам че е тя защото се хвали из целия град, че ходжата на едно близко село и е обещал, че мъжа ми ще и лази в краката и ще я моли да се върне при него. За нея аз и децата ми сме дребен проблем. В семейството ни отглеждаме и нейните деца. Те също обират негативите на магиите и.
Като започнем от кръв по вратата и пред прага, пръст, косми и конци, кости, вмирисани яйца и още един куп простотии. В църквата ни четат молитви против бесовските и деяния, но за съжаление последствията продължават. Случват се много неприятни инциденти наздрави хора, проблеми с работата и колата.
В момента мъжът ми е със счупен крак от нелеп инцидент и то след последната лисната кръв пред вратата ни и купищата води и кости с тях
МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ НИ ТОВА ДА СПРЕ. Нейни са думите че живи деца няма да отгледам от съпруга си - изгубих едното близначе другото ни дете го върнаха към живот. Какво да си мисля освен че е намеса на този ходжа. А в къщи отглеждаме пет деца - и моето и неговите(нейните) и нашите. Те не са виновни за нищо. Кажете ми какво да направя и към кого да се обърна
Благодара Ви предварително