СЕРИОЗНИ ПРОБЛЕМИ С БИВША СЪПРУГА

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот terra » 20 Мар 2010, 20:05

Здравейте, много ми е неудобно, че занимавам други с тези проблеми - но наистина не знам какви мерки да предприемем вече. Накратко историята ни - на втори брак сме. Срещнах съпруга си след като беше изгонил бившата си съпруга след многобройни изневери и компромиси от негова страна заради децата им. В последствие се оказа че малкото му дете не беше от него - още един шамар върху самочувствието му. Имаме две наши деца - като с първата бременост загубих единия близнак, а второто ни дете е подарък от Бог - върна ми го от "онзи" свят.
Всички събития в съвместния ни живот бяха придружавани от нещата които тя правеше: знам че е тя защото се хвали из целия град, че ходжата на едно близко село и е обещал, че мъжа ми ще и лази в краката и ще я моли да се върне при него. За нея аз и децата ми сме дребен проблем. В семейството ни отглеждаме и нейните деца. Те също обират негативите на магиите и.
Като започнем от кръв по вратата и пред прага, пръст, косми и конци, кости, вмирисани яйца и още един куп простотии. В църквата ни четат молитви против бесовските и деяния, но за съжаление последствията продължават. Случват се много неприятни инциденти наздрави хора, проблеми с работата и колата.
В момента мъжът ми е със счупен крак от нелеп инцидент и то след последната лисната кръв пред вратата ни и купищата води и кости с тях
МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ НИ ТОВА ДА СПРЕ. Нейни са думите че живи деца няма да отгледам от съпруга си - изгубих едното близначе другото ни дете го върнаха към живот. Какво да си мисля освен че е намеса на този ходжа. А в къщи отглеждаме пет деца - и моето и неговите(нейните) и нашите. Те не са виновни за нищо. Кажете ми какво да направя и към кого да се обърна
Благодара Ви предварително
Аватар
terra

Мнениеот ultramarin » 21 Мар 2010, 07:39

това е за полицията... оплачи се от психически тормоз! вариант 2 - ще намеря добри приятели, примерно от спортен клуб някой си и ще го отучим да прави магии... бтв, мъжъ ти също трябва да сеотучи старата си жена да не се намесва... по един тежак шамар след всяка "капка кръв по вратата"... и след всяка "намеса" може да са удвояват...

Винаги щом става дума за ЧУЖДИ ХОРА, без значение дали са "бивши" или "кандидати за бъдещи" или пък "намесващи се дето не им е работата", просто винаги в тия случаи, еу удачно да се пипа максимално твъргдо!

точно обратното е, ако е ронина или член на семейстото - тогава слагаш кадифените ръкавици... обаче в случая не е това ситуацията струва ми се, така че стига си мрънкала, ами започни да се бориш... "ГОСПОД ЧУВА ТИЯ КОИТО КРЕЩЯТ НЕ ОТ СТРАХ, А ОТ ЯРОСТ" - не аз съм го казал това, а свети Кирил, архимандрит някой си или какъвто му беше там чина, струва ми се, го беше изцепил... все едно де, важното е идеята - НЕ МРЪНКАЙ, А СЕ БОРИ! Помощ се дава само когато човек е изчерпил всички свои сили, а при теб има още много... и в мъжа ти също, между прочем.. така че, стягайте се и ДЕЙ-СТВАЙ-ТЕ... свийте й хурката на тая надута кифла...

СМЕЛО! ДЕЙСТВАЙТЕ!
СМЕЛО! ДЕЙСТВАЙТЕ!
ДЕЙСТВАЙТЕ!
СМЕЛО!

П.П. А, да, забравих да спомена, че доколкото зависи от мен, няйкаква "магическа помощ" би могла да дойде, само ако последвате съвета...
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот terra » 21 Мар 2010, 08:44

Благодаря за съветите - още в началото потърсихме помощ и съдействие от полицията. Но техния коментар беше, че единствено могат да я предупредят да не ни притеснява - което и направиха. Но това не спря г-жа "Бившата. Тя се изживява като гледачка и определено знае къде да ходи и какво да иска. Но защото като гледачка чрез мен загуби част от името си - защото още съм с мъжа ми и той държи на семейството ни - не успяха нейните предсказания да се сбъднат- тя е готова на всичко за да докаже, че не греши.
А силовите мерки не са предпочитани - тя търси контакт и така ще и го осигурим.
Решението трябва да е нещо сериозно за да я откаже веднъж завинаги от идеята да се занимава с нас.
Ако имате нещо напредвид - отворени сме за съдействие. Семейният мир и спокойствие са най важни.
Аватар
terra

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор