Благодаря за всички съвети и мнения и особено на Слънчев ариец и Wizard! Бяхте ми полезни, но историята е много по-особена! Този, човек за когото говоря е учен, изследовател, който на младини е бил в една от най-големите секти тази на "Муун"! Бил е в Англия като наблюдател, но е участвал в някои техни дейности! Защо го свързвам с проблема, който разисквах? Защото той има проблеми с психиката си! Въпреки, че е абсолютно нормален, има някои странни тикове! Както си говориме и той внезапно се отнася и започва да се поклаща назад-напред и да притиска ръцете си една в друга толкова силно, до болка! Има проблеми с здравето, пълен е, но от тази нездравата дебелина, пие някакви хапчета, не може да ходи дълго задъхва се! Иначе като личност и човек е много добър и умен! Но когато говоря с него, когато се виждаме аз се чувствам много зле! Би трябвало да се чувствам добре - та , този човек ме обича все пак! Но аз не изпитвам такива чувства и въпреки, че съм му казала той все пак смята че може да бъдем заедно! Иначе нашата връзка е силна, от към духовен план!
Обаче, колкото повече го опознавам все по-зле се чувствам. Ставам нервна, мрачна, и изобщо се превръщам в нещо, което не съм. Не знам дали съм права, но аз свързах това с енергийното му влияние!
Кой знае дали в сектата не са правили някакви експерименти с него, но той да не знае! Това се предположения - разбира се! Вие като вещи хора, може би ще ми кажете какво става! Но историята е още по-объркваща, защото аз съм влюбена в друг мъж. Но този мъж е много несериозен и вероятно чувствата ми са несподолени. С него имаме много дълго познанство, което първоначално бяхме гаджета, после приятели! По едно време не се виждахме, но внезапно той пак се появи преди две години! И се оказа, че аз имам много силни чувства към него на любов! И това ме обърка, тъй като не очаквах това! Той се появи, за да намери вероятно утеха при мен, тъй като се беше разделил с една свое гадже! И така се случи, че аз не му отказах утеха и в един момент на срещите ни аз почувствах, че обиквам! Всъщност явно съм го обичала, но връзката ни беше прекъсната и аз го бях игнорирала, за да не ме боли! Защото той има навика да се връща при мен и да разбърква душата ми! Не знам защо но имам слабост към него! Започнахме отново нашата връзка, която е и сексулна! Може би там да е проблемът! Аз го обичам, но той не казва същото за себе си! Така, че се оказах в една твърде жестока ситуация! Едновременно изпитвах несподолени чувства към него, а през това време друг човек изпитва същото към мен! Като прибавите и стреса, който имам натрупан от моята бивша работа! Работих в доста стресираща среда в една радиокомпания, която ме изцеди изцяло! Защото работих в рекламния отдел на едно от трите им радиа и бях в конкуренция не само с другите чужди радиа, но и в конкуренция с другите отдели! Не искам да ви отегчавам с моите проблеми повече! Но от всички тези неща се чувствам много зле и съм на ръба на издръжливостта си! Защото сега съм и безработна и търся и работа! При тази заплена емоционална ситуация - не издържам! Прав си Wizard, трябва ми почивка и отдалечаване, но в момента и това не мога да си го позволя! Не знам колко ще издържа! Обърнах се към вас, защото подозирам, че в този неприятен триъгълник/който се оказа и четириъгълник, тъй като моя любим има друга с която си играе на връзка, успоредно се вижда с мен/ е нещо особено, което чувствам като кармичен проблем! Не мога да определя нещата! Объркана съм, защото на човека, който е влюбен в мен аз не мога да отвърна, а и се чувствам отговорна и виновна, че не мога да го обикна! Още повече, че аз имам сърце и съм човек, който не иска да наранява другите! А той все повече се влюбва и ме обсебва направо! Смятам, че аз също имам много вина, но се чувствам слаба! Сякаш станах проводник на негативна енергия, защото аз съм слънчев и весел човек - вътре в себе си! А станах мрачна, агресивна и нправо не мога да се позная! Ами другия човек? Той също сигурно чувства тази енергия! Не знам! Аз възприемам хората като нормални, но тази ситуация е необяснима за мен! МОЛЯ помогнете ми! Аз искам да знам какво всъщност става и в какво съм се забъркала! Има ли връзка и това, че моя приятел е бил в тази секта! И какво му е? Психическо заболяване или друго? Някакво психотронно въздействие ли е? Искам да му помогна, както и на себе си! Вече не знам какво да правя!
Извинете дългото ми словоизлияние - но вие сте хората, които бихте ми дали някакво решение или насока! Аз ви чувствам като сродни на мен души!