дайте нещо против нерви и за оправяне на духа

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот Poison » 25 Мар 2006, 17:43

моля ви спасете бедното дете. тоест мен. Много нерви много гняв и мъст. Тва го трупам и усещам че имам нужда от спокойствие и чистене да духа? как? Билки ли квото имате давайте щото вече ще претрепа някой от откачане.
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот Марио » 25 Мар 2006, 17:54

Медитация :)

Прочети "Медитация - изкуството на екстаза" - на Ошо

Добър избор.
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот AryanSun » 25 Мар 2006, 18:18

Това заклинание ми е помагало и е много добро.

Отвори кръг и визуализирай как отгоре се спуска светлина.
Тази светлина е любовта на Богинята,Бога,Вселената,както
и на духовете предци,които ни заобикалят и водят.

Почувствай как те изпълва и след това виж как сияеш
като звезда-Звездата на Бога.Знай,че всички проблеми,
които имаш са само за да те подтикнат да отидеш напред
в развитието ти.Че те идват и си отиват,а радостта и любовта
са това,което остава.

След това кажи:Велика Майко и всички вие духове на моите
предци,донесете ми благословия.Бъдете с мен сега и завинаги.

Може да направите това и на някой друг,но тогава ще звучи
заклинанието така:

Ти си пълен със Светлината и Любовта на Богинята.
Ти си Божествена Звезда.
Ти си заобиколен/а от любящи духове.
Велика Майко и всички вие духове на предците ни,донесете на....
благословия.
Бъдете с него сега и завинаги.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот damnameneus » 25 Мар 2006, 19:19

пойзън, повечко секс ти препоръчвам и по - малко кафета icon_angel
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот Cath » 26 Мар 2006, 01:58

могат да се използват и ритуали от типа освобождаване на негативната енергия. медитацията върху чакрите също действа много добре. валериана - също.
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот AZA » 26 Мар 2006, 03:29

валериана според мен е крайна мерка ... Пойзън , Джино ( ChaoS ) беше пуснал едно някъде из ХаоС темата
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Poison » 26 Мар 2006, 15:27

А намерих го. Мерси. Абе до валериан няма да прибегна ма ше му мисля. Кафето май трябва да намалям. Пък Ариец стига с таз ваща богиня бе. Не разбрахте ли че не ме интерва. Все едно на мюсюлманин да говориш за Исус.
Оф иде ми да си наскубя оранджевите коси. дамнаменеус секса не помага маняк. Ти така ли лекуваш нервичките си?
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот damnameneus » 26 Мар 2006, 15:44

Ами при мен помага, явно ти е кофти секса, хахах. Виж, интересна тема за размисъл ни даде, всички се чудим как да ти помогнем, но мисля, че толкова мощен ритуал, който да ти помогне още не съм научил. Трябва по напреднали да питаме, или направо да се обърнеш към специалистите в областта на детската психология и неврологията.
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот EliKarim » 26 Мар 2006, 17:10

:) Пойзън, всеки ти даде по някакъв съвет...приеми го от добрата му страна. Впрочем да не си оплескала пак нещата с твоите опити за призоваване на демони?! Нищо чудно.
Опитай с природата, медитация както те посъветваха и разходка сред природата. Мен природата ме зарежда адски силно...
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот AryanSun » 26 Мар 2006, 17:53

Poison написа: Пък Ариец стига с таз ваща богиня бе. Не разбрахте ли че не ме интерва. Все едно на мюсюлманин да говориш за Исус.

Ха-ха,абе Отровке,че на мюсюлманин Иисус му говори адски
много.Е,за тях той не е бог,а пророк,месия.Някои мюсюлмани
дори го почитат повече от Мохамед,но не като бог,а месия.

:mrgreen:

Ами не знам,ако ти не можеш да си помогнеш,Богинята едва ли
би могла:)).Или който и да е
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот Марио » 26 Мар 2006, 19:24

Пойзън, ако нищо друго непомага пробвай с тревичка :) Винаги помага ...
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Arhimikus » 27 Мар 2006, 09:23

Пойзън извинявай.... но вземи се метни от някъде, ще ти помогне ;)
Тва в кръга на шегата... иначе виждам че няма да се справиш с медитация, не ти се занимава със сложни ритуали, не искаш Богинята да ти помогне... кажи тогава кво искаш?
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот Vrania Volosia » 27 Мар 2006, 20:08

Иска внимание :)

Всички го искаме...Пожелвам ти да се влюбиш и да те обичат искрено! Всичко ще ти се оправи, личен опит...
Аватар
Vrania Volosia
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Звездичка » 28 Мар 2006, 08:49

Poison, ако това състояние е от скоро, може да се обясни със промяната на сезона, която винаги и при всеки оказва влияние на хормоналното равнище; ако пък това не е главната причината за начина, по който се чувстваш, то със сигурност е засилила ефекта. Но може би просто си в някаква депресийка, което е нормално.
Медитацията е наистина добро решение; ритуалите, които са ти предложени дотук, също могат да ти помогнат...но най-вече се съсредоточи върху това, което някой в по-горните постове спомена, а именно: да се стремиш да виждаш всичко от възможно най-положителната страна, да търсиш във всяко нещо доброто, красивото и т.н., да извличаш от всяка ситуация възможно най-доброто и най-положителното като ефекти и емоции... Когато се опитваш да "прочистиш духа си", което ти искаш да постигнеш, при повечето хора е нужна най-вече промяна в светогледа и светоусещането като цяло, а твоите в момента са в процес на изграждане, така че няма да ти е трудно да постигнеш това, към което се стремиш.
И един стар и клиширан, :wink: но достатъчно изпитан метод: когато се ядосаш на нещо, пробвай да броиш до десет (на ум :P ), да поемеш въздух или просто да направиш пауза и чак тогава да реагираш. Това ще ти помогне да се владееш малко повече и да избегнеш някои неприятни последици, докато състоянието, в което си в момента, отмине, а това ще стане след време и без да предприемаш каквото и да е. Така че, пожелавам ти най-вече търпение и повече положителни емоции icon_flowerface

И тъй като ти препоръчаха и Ошо, можеш да пробваш метода/медитацията "Набий възглавницата", прпоръчва се да се упражнява всеки ден в продължение на една-две седмици, като се отбелязва, че след 1-та седмица вече се радваш на изключително благоприятен резултат. Ефектът е подобен на преживяване на катарзис, опитай.
Каквото и да решиш да предприемеш, успех и бъди търпелива 8)
Iehi Aour.
Аватар
Звездичка
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Vendetta » 28 Мар 2006, 12:10

Звездичка, благодаря за поста.. един въпрос - какво остава във възглавницата като я набием и какво става като легнем да спим на нея ? :)

Отрово, дадоха ти добри съвети от теб зависи дали ще ги ползваш.
Тихо !!
Аватар
Vendetta
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Звездичка » 28 Мар 2006, 12:39

Vendetta написа:Звездичка, благодаря за поста.. един въпрос - какво остава във възглавницата като я набием и какво става като легнем да спим на нея ? :)

Хахаха :) ами предполагам ,че ако се наложи толкова бясно да се удря, после ще трябва да се натъпче наново, което пък също може да е полезно за каляване на нервите :)
Iehi Aour.
Аватар
Звездичка
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AryanSun » 28 Мар 2006, 12:54

Звездичка написа:
Vendetta написа:Звездичка, благодаря за поста.. един въпрос - какво остава във възглавницата като я набием и какво става като легнем да спим на нея ? :)

Хахаха :) ами предполагам ,че ако се наложи толкова бясно да се удря, после ще трябва да се натъпче наново, което пък също може да е полезно за каляване на нервите :)

а защо не си направите нещо средно между възглавница и
боксова круша?може дори да я напълните с билки и кристален
прах,който да поема агресията,а в един момент,когато не може
повече да го извхрълите в някоя река или морето.мислил съм си за подобна идея.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот AZA » 28 Мар 2006, 21:57

кристален прах ... яяя обясни малко ко туй чудо на природата ... иначе, идеята за боквова круша е добре .. стига да си питаш по агерсия ...:) имам напредвид , че не всеки може да тръгне да блъска по крушата .. най малкото не се знае колко силно и бързо ша са върне :wink:
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AryanSun » 28 Мар 2006, 22:33

AZA написа:кристален прах ... яяя обясни малко ко туй чудо на природата ...

ами кварц,какво друго:)).ако ти се намират излишни кристали,
правиш ги на прах и ги влагаш вътре.може да са от стар разкъ
сан гердан или нещо подобно.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот zaek » 29 Мар 2006, 07:55

Абе миличка Отровке що не вземеш направо да набиеш някого който те нерви вместо възглавниците icon_toothy ШЕГУВАМ СЕ разбира се.Всички съвети до сега който получи са прекрасни.Пробваи ги.На мен специално ми помага много спорта неазвисимо какво ще правя даже обикновен фитнес ама до изтощаване на физическите ми сили а и няколко готини напивания с готини хора също вършат чудеса.Не знам дали ще ти е от полза моята техника ама пробваи от всики постове със съвети все някои ще ти помогне.Късмет миличка.
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Следваща

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор