от avanabil » 06 Юли 2007, 10:13
Аз не говоря за духове. Визирам присъствието на една много мощна ангелска същност - Уриел. В случай, че не си запознат, това е ангелът, който е предавател на самата Магическа сила, тронният ангел на Бога, Божията светлина. Неговата мощ може да бъде и унищожителна. По принцип се призовава преди всичко по въпроси, свързани с висшата магия. Обикновено в случаите на такова призоваване той дава или не знаци на съгласие. Проблемите в електрическите уреди са един от тези знаци. Ето, това имах предвид. Освен това има един много силен магически ритуал, наречен "Мълнията", който е подчинен изцяло на Уриел. С въпросната магия се отстраняват всички нежелани препятствия от живота, като това става внезапно и неочаквано. Но действието на тази магия е драматично и опостушително, затова се прави само един път в годината. И въобще, който не е готов в живота му да настъпят големи катаклизми е най-добре да не се захваща с този ритуал. Ето, това имам предвид. Иначе духовете са твърде спорни енергии, поне за мен. Не всеки въпрос, на който не мога да видя отговора, следва да си го обяснявам с дежурното за случая - "Духове и точка по въпроса".