Моля помогнете

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот lost » 03 Юли 2007, 16:45

Здравейте.Значи преди месец и нещо точно вечерта на бала ми,когато бях на дансинга един от статичните прожектори падна заедно с цялата си метална основа и едва не ме удари по главата,само ме лизна по косата.Изобщо не обърнах внимание на това но след около 2 седмици както си стоях пред компютара вкъщи и гледах нов епизод на сериала Чародейките(кам 1 и нещо през нощта)изведнъж се разклати целия абажур,сестра ми беше легнала и гледаше филма с мен,веднага светна лампата и видяхме че едната част от него(тои е с 3 лампи),се беше откачила и залюляла и ако не беше се задаржала на крушката директно падаше върху главата ми.Въпросът ми е какво означава всичко това тъй като много се уплаших.Както споменах абажурат е с 3 лампи и се отчупи точно тая която е над главата ми.Моля ви помогнете.
Аватар
lost

Мнениеот demonic » 03 Юли 2007, 18:49

ми аз да ти кажа мисля че е просто съвпадение и нищо поовече просто от уплахата въображението ти се е развихрило поне според мен няма причина за безпокойство :)
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 03 Юли 2007, 19:00

Или е съвпадение или някой ти мисли много лошо . Въпреки че и шансът за това е малък . Ако има негативни влиания към теб от някого или нещо те биха се израсили най-често в друго - Лошо здраве , отпадналост , объркване и т.н. .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Elor » 03 Юли 2007, 20:42

И двата пъти е можело да ти се случи нещо неприятно, а си се разминал на косъм. Не можах да разбера защо това е лошо?
На мен не ми звучи сякаш някой ти мисли лошото, а - напротив - някой те пази. :)
Аватар
Elor

Мнениеот avanabil » 03 Юли 2007, 22:23

Ето още нещо, което може да ти се стори твърде странно, но все пак: Направи ми впечатление, че и в двата случая преживяванията ти са свързани с електрически осветителни уреди.
Много често присъствието на архангел Уриел се възвестява от проблеми в електрическите уреди и най-често в осветителните, което се свързва с неговият личен призивен знак - светкавицата.
Може пък да се касае за сигнал от този архангел. Но това си е само мое предположение.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот KAT » 06 Юли 2007, 09:17

мда и аз съм забелязал, че някои духове, но не всички, могат да изгарят електрическите крушки.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот avanabil » 06 Юли 2007, 10:13

Аз не говоря за духове. Визирам присъствието на една много мощна ангелска същност - Уриел. В случай, че не си запознат, това е ангелът, който е предавател на самата Магическа сила, тронният ангел на Бога, Божията светлина. Неговата мощ може да бъде и унищожителна. По принцип се призовава преди всичко по въпроси, свързани с висшата магия. Обикновено в случаите на такова призоваване той дава или не знаци на съгласие. Проблемите в електрическите уреди са един от тези знаци. Ето, това имах предвид. Освен това има един много силен магически ритуал, наречен "Мълнията", който е подчинен изцяло на Уриел. С въпросната магия се отстраняват всички нежелани препятствия от живота, като това става внезапно и неочаквано. Но действието на тази магия е драматично и опостушително, затова се прави само един път в годината. И въобще, който не е готов в живота му да настъпят големи катаклизми е най-добре да не се захваща с този ритуал. Ето, това имам предвид. Иначе духовете са твърде спорни енергии, поне за мен. Не всеки въпрос, на който не мога да видя отговора, следва да си го обяснявам с дежурното за случая - "Духове и точка по въпроса".
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот demonic » 06 Юли 2007, 10:18

били ми казала нещо повече за тази магия и как се прави? :)
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот avanabil » 06 Юли 2007, 11:38

Тази магия, както вече обясних, е особено силна, мощна и ефикасна. Насочена е към нежелани препятствия в живота. Действа на принципа на разрушението и опустушението. Затова никога не трябва да се използва за проблеми от здравословен характер, нито към живи същества. Ако се използва по този начин, силата й се насочва към този, който я прави. Уриел, ангелът, който се призовава, е много справедлив в това отношение и никога няма да допусне "нечестна игра". Магията се използва за премахване на такова препятствие в живота, което е натрапено и непреодолимо. И трябва да се има предвид, че след магията, могат да настъпят кардинални и неочаквани промени, направо катаклизми, но сред всички тях се унищожава и препятствието....
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот KAT » 06 Юли 2007, 13:31

този Уриел, какво да ти кажа, той просто си е един телепатичен енергиен разум. Обаче и той като alistar магьосничето имат ограничени възможности. Да много е справедлив, особенно за това как смуче енергия от съзнанията на хората. Неговата мощ можела да бъде унищожителна, но може и да бъде и унижена, той си знае.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот stanislava » 06 Юли 2007, 15:16

Уриел-Божията светлина блести от скритата същност на всеки.Аз съм светлина,любов и радост.Помага на стеснителните,нерешителните и страхливите.Укрепва нервната система и гони кошмарите.Помага при безсъние,нервност и стрес.

Габриел-Нося със себе си любов,приятелство,свобода и разбирателство между всички.Бог е моята сила.Помага при безплодие или при грижи с деца.

Михаел-Аз съм истината и справедливосстта.Под моя власт са всички и всичко.Помага при съдебни процеси,съдебни спорове,отношения с роднини и деца.

Метатрон-Аз съм този който дарява живот,любов и творчество.Аз съм този който записва добрите и лошите дела на всеки и всичко което става във вашия свят.Помага при делнични проблеми.

Рафаел-Аз съм олицетворение на божията любов и сила.Помага за намиране на нова работа,нова любов,нов дом,навлизане в нов период от живота.
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nvknvk » 06 Юли 2007, 15:33

Stanislava със кого се борят тези архангели
Със Дявола който прави зло
Със Системата която наказва
Или просто със случайноста

Ми то е направо смешно
Аватар
nvknvk
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avanabil » 06 Юли 2007, 17:23

А ти как мислиш? С кого се борят тези архангели? Искаш ли да споделиш с нас твоята гледна точка, будеща смях? Другата "твърда и безспорна" гледна точка на КАТ с духовете я разбрахме. Кажи сега твоята за Системата и Господ Сатана....би било интересно.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот demonic » 06 Юли 2007, 17:36

avanabil били ми казала как мога да призова някой от архангелите
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот KAT » 06 Юли 2007, 17:51

avanabil - я кажи каква е разликата между този твоя глупак Уриел и понятието "дух" за да се разберем.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот demonic » 06 Юли 2007, 18:20

КАТ няма ли да спреш да се месиш като не ти харесва темата не пиши вместо да се подиграва айде спри се !!!
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот KAT » 06 Юли 2007, 18:41

ти като извикаш някой архангел как разбираш какво е дошло при теб. Или те убеждава мисловно че е архангел, какви доказателства ти дава. Елементарно е да те излъже каквото си поиска.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот stanislava » 06 Юли 2007, 18:58

Може да ти звучи смешно-смей се тогава.Ще взема в скоро време да напиша една рецепта за ............
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот demonic » 06 Юли 2007, 19:28

аз не съм викала и незнам но за това питъм
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот avanabil » 06 Юли 2007, 20:21

Зависи за какво ще призоваваш ангелите. Трябва да си запозната със сферата на действие на всеки ангел и едва тогава да насочиш проблема си към съответната ангелска същност. Има една книга, която се казва "Свещената магия на ангелите", там е обяснено много добре. По принцип молбите до ангелите се пишат на квадрати от хартия с определен цвят с шрифта на преминаване на реката или пък с Тиванския. Изписват се и личните призивни знаци на всеки ангел.. и т.н..Темата е огромна, наистина. Най-добре е да разгледаш книгата.
Аватар
avanabil
Модератор

Следваща

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор