от sanguinary » 10 Сеп 2006, 05:13
Да, не съм любител на крайностите, но не говорим за мен сега.
Емоциите и начина, по който те се изразяват в човешкото поведение... това си е цяла наука. Аз лично смятам бурните и видими за всички реакции, било то от радост, разочарование при ударена греда от дузпа или каквото и да е ,за ненужни и вредни. Но тези неща идват от както съществуват масови зрелища и състезания, няма как да бъдат претопени.
Вярно ,че човек има нужда да "разтовари" понякога...напрежението, но не бива да го прави пред други хора, които биха могли да му навредят. Има си спортове за тази цел. Тичай, пусни си музика, танцувай,бий чувалите ,ритай ги, ако трябва вдигай тежести или просто ,ако толкова ти се вика, отиди в гората и викай, но не и да оставяш емоциите да те контролират на места, където някой би могъл да се възползва от моментната ти слабост. За справка - обърни се към играчите на покер или изобщо на карти със залагания. В този ред, ще ти кажа, че има хора, които ако "разучат добре картите ти" , така ще изиграят своите, че ще изгубиш много, а залога е твърде голям тогава, когато има какво да губиш.