от bastet » 01 Ное 2006, 15:00
Абе човекът получил гърчове от температурата в петък и прежълтял (аз бях в отпуска, не присъствах), дошла линейка и после казали че е хепатит. Така че той си е в болница и там се грижат за него, надявам се. В понеделник, когато аз още не бях дошла на работа, пуснали официален мейл за случая.
Не работим с храни, не се паникьосвайте, не става дума са захарен завод или нещо такова. Не можем да говорим за епидемия, изобщо не е ясно този човек как се е разболял и защо и дали е заразил някого.
Проблемът е.. абе много са проблемите, не ми се говори за това. Беше само въпрос на време да се случи нещо такова. Но ми се иска.. нещо да направя, защото напрежението е непоносимо. Ръководството смята да се прави, че нищо не е станало - не им се плаща за някакви мерки. Не можем да се хванем с колежките да мием с белина из офиса, защото шефовете ще побеснеят.
Засега съм решила да донеса "ароматизатор" - да приготвя ароматича муска, обаче май няма да е за пречистване, защото те обикновено са прекалено силни.. може би за лечение? Като идеята е не лечение на болен, ами лечение на мястото и обстановката. И няма да обяснявам какво е що е, ами ще я плесна пред климатика и ще кажа че стаята мирише кошмарно (което не е далеч от истината) и че искам да променя това.
Другото, което измислих, е нещо подобно на медена пита, но по-коро ще купя меденки и ще мина по етажите всеки да си вземе за здраве, да й се услади на болестта и да ни подмине.
Засега това измислих.
Как ви звучи?
любопитството погубва котката, но възторгът от наученото я връща към живот