Измеренията-измислени или не? Какво е това да преминеш в съседно измерение? Правил ли го е някой някога? ...
Срещата ми с паранормалното стана на шестнадесети срещу седемнадесети януари. След обилна почерпка с спиртни напитки в компания реших да си дам почивка на съзнанието и си легнах. Започнах да се унасям, в тъмнината изплува образа на любимия човек, на морето, плажовете с златист пясък и полека-лека заспах. Несравнимото спокойствие по време на това състояние на духа е несравнимо. Замислих се за бъдещите ми отношения с приятеля, за проблемите в живота....НО....КАКВО ПО...? Как мисля и разсъждавам насън? Нали спя?! Отворих очи и видях непознат човек в стаята, който оправяше леглото ми, както си лежах на него. Нещо не беше така. Тялото ми си беше същото, но одеалото мина през мен. Бях съвършено отпусната, лека и...как да се изразя..."разредена". Чувах гласовете на майката, на детето, което легна върху мен, но не точно върху мен, а върху леглото. Аз бях в него и то беше в мен. Ехото, което чувах, докато говореха, светлината в стаята, всичко беше притъпено и замъглено. Звънът на телефон се чу някъде в далечината и с неговият пръв сигнал започнах да се "разграждам". Всичко потъмня и изведнъж се сепнах и събудих от звъненето на домашния ни телефон...не вдигнах...Сутринта отидох на психиатър, който ме изгони с насмешка и устна диагноза: Ненормалница.
Благодаря Ви за вниманието.
Вероника