Тунелът на живота

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Вероника » 17 Яну 2007, 19:51

Измеренията-измислени или не? Какво е това да преминеш в съседно измерение? Правил ли го е някой някога? ...

Срещата ми с паранормалното стана на шестнадесети срещу седемнадесети януари. След обилна почерпка с спиртни напитки в компания реших да си дам почивка на съзнанието и си легнах. Започнах да се унасям, в тъмнината изплува образа на любимия човек, на морето, плажовете с златист пясък и полека-лека заспах. Несравнимото спокойствие по време на това състояние на духа е несравнимо. Замислих се за бъдещите ми отношения с приятеля, за проблемите в живота....НО....КАКВО ПО...? Как мисля и разсъждавам насън? Нали спя?! Отворих очи и видях непознат човек в стаята, който оправяше леглото ми, както си лежах на него. Нещо не беше така. Тялото ми си беше същото, но одеалото мина през мен. Бях съвършено отпусната, лека и...как да се изразя..."разредена". Чувах гласовете на майката, на детето, което легна върху мен, но не точно върху мен, а върху леглото. Аз бях в него и то беше в мен. Ехото, което чувах, докато говореха, светлината в стаята, всичко беше притъпено и замъглено. Звънът на телефон се чу някъде в далечината и с неговият пръв сигнал започнах да се "разграждам". Всичко потъмня и изведнъж се сепнах и събудих от звъненето на домашния ни телефон...не вдигнах...Сутринта отидох на психиатър, който ме изгони с насмешка и устна диагноза: Ненормалница.

Благодаря Ви за вниманието.
Вероника
Аватар
Вероника

Мнениеот nishtoto » 17 Яну 2007, 20:45

Честито!По някои пьт и така се започва с докосването до другите реалности.Не си ненормалница.Все повече хора се докосват до другите измерения.Преди години в Новосибирските институти е била разработена програма за контакт с тях.И тя е деиствала.И досега работят.Намери си книгата на Олга Харетиди Навлизане вьв вьтрешния крьг.Там много точно и ясно е описан един от контактите и с една от тези реалности.Която е духовна.Тя самата е психиатьр.
Аватар
nishtoto
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ZefaS » 17 Яну 2007, 21:01

nishtoto опиши тоя вътрешен кръг и дай подробности за програмата.
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Вероника » 18 Яну 2007, 01:33

Немога също да си обясня няколко неща. Почти всеки ден ми се случват. Като първото всеки!
Примерно седя си в нас и изведнъж се сещам за приятеля ми. Просто така без никаква причина. След една минута се звъни на вратата, отварям и е той. Друг пример - разхождам се и се сещам за една приятелка, да речем Мария. В същия момент чувам "Мони, Мони", обръщам се и какво да видя - същата тази Мария, за която се сетих преди няколко секунди, ми маха за поздрав.

Другото нещо е че, понякога ми се случват такива неща, които имам чувството, че съм ги преживявала, някой даже по няколко пъти. Преди няколко дни отивах на фризьор и изведнъж се почувствах така че, все едно съм ходила вече. Даже си спомних фризьорката-руса жена с бяла блуза. Влизам в салона и какво да видя-руса жена с бяла блуза ми казва "Добър ден, заповядайте".

Моля за компетентно мнение, защото нещо не съм нормална и ме е страх.
Вероника
Аватар
Вероника

Мнениеот sivia » 18 Яну 2007, 08:26

споко всичко си ти е наред просто имаш дарбата да ги можеш тия неща
не ходи на психоаналитик - ще те забие в трета глуха
прочети някоя и друга книга за астралната проекция и интуицията но не се опираи само на едно мнение
така ще разбереш какво ти е а мооже и да го доразвиеш но не го подтискаи
успех
СПРЕТЕ ЗЕМЯТА ИСКАМ ДА СЛЯЗА
Аватар
sivia
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор