здравейте!

имам една много " приятна " роднина, която винаги е мразела цялото ми семейство и винаги се е опитвала да ни навреди по някакъв начин . Често я сънувам . Преди години сънувах как минавам покрай нея , тя и една циганка седяха заедно на една пейка и ме наблюдаваха . Внезапно в джоба на якето ми се появи кукла. Това, което помня от куклата е че беше с черна коса. Стреснах се и я изхвърлих, но след това тя пак се озоваваше в джоба ми и така няколко пъти. Това е един от най-ясните ми сънища с нея . Снощи отново я сънувах и онази вечер пак .. имам чувството , че ми прави нещо .. когато я видя усешам едни такива негативни нещица .. от няколко години боледувам много често и сега също не съм никак добре ...баща ми също започна да има здравословни проблеми от около година .. майка ми също не се чувства добре, брат ми претърпя две леки катастрофи .. възможно ли е да е направила нещо като магия или знам ли и аз какво.. лятото с майка ми ходихме при един ходжа , който каза че ни е направена магия , даде ни вода, с която да пръскаме къщата, входа и двора няколко седмици , както и едно листче , което трябва да нося постоянно със себе си ..само дето не виждем и не усещам резултат .. някой може ли да ме посъветва какво да правя .. ужасно много ще съм ви благодарна ..