дали не е направена магия ? или просто нямам късмет ..

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот energy » 06 Окт 2007, 12:14

здравейте! icon_flowerface имам една много " приятна " роднина, която винаги е мразела цялото ми семейство и винаги се е опитвала да ни навреди по някакъв начин . Често я сънувам . Преди години сънувах как минавам покрай нея , тя и една циганка седяха заедно на една пейка и ме наблюдаваха . Внезапно в джоба на якето ми се появи кукла. Това, което помня от куклата е че беше с черна коса. Стреснах се и я изхвърлих, но след това тя пак се озоваваше в джоба ми и така няколко пъти. Това е един от най-ясните ми сънища с нея . Снощи отново я сънувах и онази вечер пак .. имам чувството , че ми прави нещо .. когато я видя усешам едни такива негативни нещица .. от няколко години боледувам много често и сега също не съм никак добре ...баща ми също започна да има здравословни проблеми от около година .. майка ми също не се чувства добре, брат ми претърпя две леки катастрофи .. възможно ли е да е направила нещо като магия или знам ли и аз какво.. лятото с майка ми ходихме при един ходжа , който каза че ни е направена магия , даде ни вода, с която да пръскаме къщата, входа и двора няколко седмици , както и едно листче , което трябва да нося постоянно със себе си ..само дето не виждем и не усещам резултат .. някой може ли да ме посъветва какво да правя .. ужасно много ще съм ви благодарна ..
Аватар
energy

0_0

Мнениеот mucyto » 09 Окт 2007, 19:09

Боже нямам коментар... Изображение
кукла с черна коса WOW!
Аватар
mucyto
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот madonna » 10 Окт 2007, 11:54

Според мен, ти просто си нарочила тази жена за вещица и за това сънуваш тези сънища. Подсъзнателно си мислиш, че тя ти прави магии, и хоп сънуваш как тя ти прави магии. Не е изключено всичко това да е вярно, но може и да не е. Просто спри да мислиш за тези неща и ще видиш, че всичко ще се оправи. А пък и този, който не вярва не го сполетява и обратното.
Аватар
madonna

Мнениеот energy » 12 Окт 2007, 18:15

да .. внушението оказва голямо влияние .. и все пак , ако преположим , че е направена магия, има ли някакъв начин да се предпазя от нея ? :roll:
Аватар
energy

Мнениеот The_Last_Angel » 12 Окт 2007, 19:40

Виж няма такова нещо като добър или пош късмет. Сънуваш я защото си и позволила да ти влезе под кожата (мислиш прекалено за нея), ако не ти пука всичко ще е окей. Другия вариянт е да поговориш с нея, дори да е неразбран човек все ще намерите общ език. Не казвам да ставате близки или нещо подобно, просто обсъдете общия си проблем и го премахнете. Успех ;)
Sometimes I miss you...
Аватар
The_Last_Angel
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор