Спиритизъм

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Arhimikus_NA » 29 Юни 2004, 22:27

Защо тук няма нито един форум за Спиритизъм и Херметизъм (в частност Египетска магия)? Да, Херметизмът е част от Висшата магия, но няма нищо лошо да се дискутира точно по този въпрос, не мислите ли?
И в Книгата на сенките видях нещо за духове... но не можах да прочета нищо, защото страницата я нямало на сървъра... Та, можете ли да ми помогнете? Искам да науча повече за Спиритизма и ако е възможно някои да ме посвети в някой спиритичен ритуал, много ще съм му задължен, мерси.
:shock: :-(
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Гост » 02 Юли 2004, 04:10

Пробвай с плакат ,или дъска ,с начертани букви и цифри ,и чинийка от кафе..при мен се полоучава всеки път.Доста е разпространен..,сигурно го знаеш.. :smile: Обаче може и да е опасно. ицон_донткнов .нека компетентните се изкажат ,на мен ми е интересно да ги чуя,или по-скоро видя.. :smile:
icon_hello

EliKarim: Пиши на кирилаца!
Гост

Мнениеот Arhimikus_NA » 03 Юли 2004, 16:35

Мерси Мортиша, но това не трябва ли да се изпълнява от повече от един човек? И винаги ми е било интересно на куде да е обърната чинийката? В смисал с облата част надоло ли? Чувал съм доста за този ритуал, но тези две неща са ме спирали да опитам. :grin: Мерси още веднъж
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mortisha__ » 10 Юли 2004, 06:02

Arhimikus написа:Мерси Мортиша, но това не трябва ли да се изпълнява от повече от един човек? И винаги ми е било интересно на куде да е обърната чинийката? В смисал с облата част надоло ли? Чувал съм доста за този ритуал, но тези две неща са ме спирали да опитам. :grin: Мерси още веднъж

Absolutno!Pravilno si razbrala!chiniikata-naobratno ,prystite ,ili po-tochno vyrha na prystite sa syvsem leko dopreni ,i s o6te edin ili poveche choveka ,no nqkoi vyprosi mojesh da zadavah naum ,za da si siguren ,che nikoi ne myrda narochno..e pone pri men se poluchava!Razkaji ,kato probvash!Good luck! :smile:
icon_hello
Mortisha__

Мнениеот Arhimikus_NA » 10 Юли 2004, 09:07

:smile:
Мерси, наистина съм ти задължен. Малка поправка : аз съм момче, но няма значение :) Важното е да достигнем до там, накъдето сме тръгнали :) А знаеш ли някой ритуал при който можем да извикаме дух (в частност елементали или други астрални същества) на физическо ниво? Аз имам една книга за призоваване на духове, но при тези ритуали трябва много подготовка, а да не говорим за Висшата магия....
:lol: Чао за сега :grin:
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mortisha_ » 10 Юли 2004, 23:19

Tolkova syjalqvam ,che ti sbyrkah pola!Prosti mi! :smile:
V byrzinata stavat takiva raboti. :evil:
Specialen ritual neznam ,az daje pyrviq pyt kato go probvah tova s edna jena ,beshe syvsem na shega ,nikakvi zaklinaniq nishto ,napravihme go na edna svesht ,a vyprosa ,koito tq zadade ,edinstvenoto specialno neshto be "ima li duh",i chiniikata vednaga trygn da se dviji iizpisa "da" ,pitahme kak se kazva ,i vse otgovarqshe ,az daje si pozvolih da zadavam nahalni vyprosi ,i mi kaza ,che ot 103 godii ne se e prerajdala i ei takiva raboti.Nemojeh da povqrvam che tva se sluchva i ,che e tolkova lesno,misleh ,che jenata ,koqt e moq blizka neshto myrda nereglamentirano icon_bduh .Obache posle se ubedih ,che ne e tq ,zadhtoto si zadavah edni vyprosi naum i tq nqma kak da znae ,che pitam za dati naprimer i ,chiniikata mi izpisva syvsem konkretni cifri ,koito po-kysno se potvyrjdavaha.Obache tova sigurno sa nqkakvi nizshi syshtestva.Edna vecher nqkoi koito beshe :mrgreen: "online" :grin: mi kaza da ne hodq poveche na rabotnoto si mqsto ,zashtoto nqkakvi me debneli da me otvlekat i prodadyt za prrostitutka ,na drugiq den luda paranoia ,ne puskah klienti i napusnah :grin: .Dobre me uplashiha,no i se pozabavlqvaha s men ,no vse pak neshtata ,koito mi predskazaha ,se sluchiha s tocnost ,.koeto e udivitelno,no chuh ,che tova ne e hubavo da se pravi i otdavna ne sym se zanimavala.Ti sam shte reshish dali da probvash ,i ako opitash neshto takova ,chukni edno saobshtenie v foruma i shte ti pusna mail da mi razkajesh ,ako iskash i shte se radvam da spodeslish tova -onova za knigata s ritualite.
Mnogo uspeh jelaq i oshte vednuj izvinqvai za obyrkvaneto na pola! :smile: icon_hello
Mortisha_

Мнениеот . » 10 Юли 2004, 23:25

icon_hello Ah i ako ne si razgledal"Statii" ,tam pusnah malko kradnata informaciq za spiritizma ,sigurno shte ti e interesno da prochetesh.. ;)
.

Мнениеот Arhimikus_NA » 11 Юли 2004, 11:01

Мерси за препоръките и за преживяванията ти по време на сеансите :grin:
А за книгата... ами тя се казва "Призоваване на Духове" и е от Константинос . Това представлява много хубаво произведение с обучителна и практична част.
В книгата не са дадени спиритични ритуали в смисъл за призоваване душите на мъртвите, а са дадени ритуали за призоваване на елементални духове, елементални принцове и крале, а също така и други видове духове, но не и за души на починали хора. Мбого е интересна, защотот са описани над 50 същества, като агнелите в тази книга също са представени като духове и могат да се призоват. Специално призоваваме тези духове за наши цели като защита, рабнота, и всичко абсолютно за което се сетиш.
Също има и глава, в която се показва как да си направим егрегор, надявам е че ти е известно какво е.
Ами, ако искаш повече инфо, пиши :smile:
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот fly^spirit » 21 Авг 2004, 20:24

Аз също имам тази книга за евокации,Arhimikus!И мисля,че е от голяма полза.Както казва авторът за да усвоиш магията тази книга е напълно достатъчна.Напълно съм съгласна ,че изисква доста работа,но магията е постоянство,упоритост и вяра!А що се отнася до спиритичните сеанси,аз също съм чувала за ритуала с чинийката и ще ти го поднеса в пълен вид.Но преди това трябва да знаеш,че при викането на духове има няколко задължителни правила.Първо трябва да вярваш,че те съществуват,да вярваш ,че са положително настроени към теб.Иначе ще се отзоват същества от низша точка на астрала.Те ще те лъжат и ще изчерпват духовната ти сила.И най-вече трябва да се отнасяш сериозно към това занимание.За ритуала ще ти трябват чинийка или монета.Чинийка ако сте повече хора,а монетата ако изваршваш ритуала самостоятелно.Преди да започнеш ритуала трябва да прекараш чинийката или монетата през пламъка на свещ,за да бъдат почистени.Духовете идват когато им е осигурено пълно спокойствие така че е най-добре да ги "повикаш"в часовете между 2-4ч!Вземи голямо парче картон,изрежи го в кръг и напиши по посока на часовниковата стрелка буквите от азбуката.След това вземи чинийка (забележи!)от злато или сребро или бронз.Нарисувай на нея стрелка-тя ще посочва буквите.Ако в ритуала участват примерно трима души те трябва съвсем леко да докоснат с едната си ръка ръба на чинийката и тихичко да зашептят:"Дух,моля те,ела при нас за да ни дадеш мъдър съвет!"Прояви известно търпение.След десетина минути чинийката ще започне да се движи.
- Ритуалът може да се извърши и от един човек.За целта ти трябва златна или сребърна монета.В случай,че имаш партньор не задавай въпросите гласно.Монетата ще започне да се движи и така ще си сигурен,че духът е при теб!С най-добри пожелания!
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот VuDu » 26 Апр 2007, 07:05

Аве хора от къде ги вземате тези книги?Аз никъде не мога да намеря. :roll:
P.С.Извинявам се че не е на кирилица.
Аватар
VuDu
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот dana666 » 26 Апр 2007, 08:05

Книжки - от книжарницата! :)
Ако си от София има доста специализирани места.
Разрови се и ще намериш адреси...
Има доста материали в книжарничката в сградата на БТВ-то!
Успех!
Аватар
dana666

Мнениеот Poison » 07 Май 2007, 14:24

Оффф каква беше разликата между спиритизъм и спиритуализъм? Така бяха нали?
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот VuDu » 24 Юни 2007, 13:51

Еми да ама съм от Варна :roll:
Аватар
VuDu
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор