Tolkova syjalqvam ,che ti sbyrkah pola!Prosti mi! :smile:
V byrzinata stavat takiva raboti. :evil:
Specialen ritual neznam ,az daje pyrviq pyt kato go probvah tova s edna jena ,beshe syvsem na shega ,nikakvi zaklinaniq nishto ,napravihme go na edna svesht ,a vyprosa ,koito tq zadade ,edinstvenoto specialno neshto be "ima li duh",i chiniikata vednaga trygn da se dviji iizpisa "da" ,pitahme kak se kazva ,i vse otgovarqshe ,az daje si pozvolih da zadavam nahalni vyprosi ,i mi kaza ,che ot 103 godii ne se e prerajdala i ei takiva raboti.Nemojeh da povqrvam che tva se sluchva i ,che e tolkova lesno,misleh ,che jenata ,koqt e moq blizka neshto myrda nereglamentirano icon_bduh .Obache posle se ubedih ,che ne e tq ,zadhtoto si zadavah edni vyprosi naum i tq nqma kak da znae ,che pitam za dati naprimer i ,chiniikata mi izpisva syvsem konkretni cifri ,koito po-kysno se potvyrjdavaha.Obache tova sigurno sa nqkakvi nizshi syshtestva.Edna vecher nqkoi koito beshe

"online" :grin: mi kaza da ne hodq poveche na rabotnoto si mqsto ,zashtoto nqkakvi me debneli da me otvlekat i prodadyt za prrostitutka ,na drugiq den luda paranoia ,ne puskah klienti i napusnah :grin: .Dobre me uplashiha,no i se pozabavlqvaha s men ,no vse pak neshtata ,koito mi predskazaha ,se sluchiha s tocnost ,.koeto e udivitelno,no chuh ,che tova ne e hubavo da se pravi i otdavna ne sym se zanimavala.Ti sam shte reshish dali da probvash ,i ako opitash neshto takova ,chukni edno saobshtenie v foruma i shte ti pusna mail da mi razkajesh ,ako iskash i shte se radvam da spodeslish tova -onova za knigata s ritualite.
Mnogo uspeh jelaq i oshte vednuj izvinqvai za obyrkvaneto na pola! :smile: icon_hello