Здравейте!
Моята история започна преди около 6 години като нещата стават все по-зле с всеки изминал ден.
Баща ми много пие и с баба ми (неговата майка) се бяха скарали жестоко, при което и беше забранил да идва в апартамента и да не ни вижда мен и сестра ми. Въпреки това майка ми я пускаше без знанието му. Мина се известно време и почнахме да намираме разни неща: игла с черен конец върху гардероба, пръст около тоалетната чиния, някакви растения между чиниите, плат завързан на възел между дрехите, няколко блузи изчезнаха, отделно че винаги когато баба ми идваше задължително се переше и сапунената вода я изливаше в тоалетната. Майка ми се усъмни в намеренията й, и отиде при нейните родители, защото и те я бяха изгонили. Причината била, че и те намерили някакви буркани пълни с пръст, и от тяхното жилище изчезнали дрехи, клечки кибрит около възглавниците. След този разговор я изгонихме от апартамента и приключихме всякаква връзка с нея.
Да, обаче след кратък период почнаха нещата да се влошават. На прадядо ми (бащата на баба ми) му прилоша изведнъж, приеха го в болница и за 1 седмица почина. Аз почнах много често да боледувам, да имам страшно главоболие, губех си зрението (ходих по невролози, изследвания и нищо не ми казаха), отслабнах изключително много, проблеми с кръвното, косата ми опада, отделно проблеми в работата, в личен план. И майка ми също се разхожда непрекъснато по болниците.
Отношенията обаче между баща ми и баба ми се подобриха значително. Преди не искаше и на снимка да я вижда, а сега ходи при нея, плаща й квартирата, поддържат връзка.
Според Вас има ли някакво влияние, магия, защото с друго не мога да си обясня случващите се неща. Каква помощ да търся ? Помагайте !