Възможно ли е да е черна магия ?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот helix » 23 Юни 2010, 20:42

Здравейте!
Моята история започна преди около 6 години като нещата стават все по-зле с всеки изминал ден.
Баща ми много пие и с баба ми (неговата майка) се бяха скарали жестоко, при което и беше забранил да идва в апартамента и да не ни вижда мен и сестра ми. Въпреки това майка ми я пускаше без знанието му. Мина се известно време и почнахме да намираме разни неща: игла с черен конец върху гардероба, пръст около тоалетната чиния, някакви растения между чиниите, плат завързан на възел между дрехите, няколко блузи изчезнаха, отделно че винаги когато баба ми идваше задължително се переше и сапунената вода я изливаше в тоалетната. Майка ми се усъмни в намеренията й, и отиде при нейните родители, защото и те я бяха изгонили. Причината била, че и те намерили някакви буркани пълни с пръст, и от тяхното жилище изчезнали дрехи, клечки кибрит около възглавниците. След този разговор я изгонихме от апартамента и приключихме всякаква връзка с нея.
Да, обаче след кратък период почнаха нещата да се влошават. На прадядо ми (бащата на баба ми) му прилоша изведнъж, приеха го в болница и за 1 седмица почина. Аз почнах много често да боледувам, да имам страшно главоболие, губех си зрението (ходих по невролози, изследвания и нищо не ми казаха), отслабнах изключително много, проблеми с кръвното, косата ми опада, отделно проблеми в работата, в личен план. И майка ми също се разхожда непрекъснато по болниците.
Отношенията обаче между баща ми и баба ми се подобриха значително. Преди не искаше и на снимка да я вижда, а сега ходи при нея, плаща й квартирата, поддържат връзка.

Според Вас има ли някакво влияние, магия, защото с друго не мога да си обясня случващите се неща. Каква помощ да търся ? Помагайте !
Аватар
helix

Мнениеот Anuel » 23 Авг 2010, 00:17

Здравейте,
ами направете си сами восъколеене 1,2 или 3 пъти и ще се изчистите.
Методологията е следната:
Пълна заблуда е, че трябват специални умения, за да бъде извършено.
Необходими са Ви следните материали:
(1) 7 църковни свещи по 50 ст.едната - не ползвайте лоени свещи, при църковните восъка е много по качествен
(2) скорошна ваша снимка - най-много от 6 месеца назад
(3) йенски съд в който да излеете восъка.
Методология: напълнете йенския съд с чешмяна вода; поставете под него Вашата снимка с лице нагоре; разтопете свещите в подходяща съдинка, махнете от разтопената маса конците и излейте разтопения восък във водата.
След 3-5 минути восъка е изтинал и от долната страна се образуват някакви фигурки, стрелки и т.н.; извадете восъчната отливка от водата и я разчупете с ръце на малки парченца като през това време казвате: "Зло, върни се завинаги там откъдето си дошло"; увийте парчетата от восъчната отливка във вестник и отидете на място където има течаща вода (река, извор или море) обърнете се с гръб към водата и с дръжте вестника в дясната ръка, изхвърлете го през лявото рамо и пак кажете: "Зло, върни се завинаги там откъдето си дошло".
След това си тръгнете без да се обръщате назад.
Изкъпете се в къщи, сложете си нови дрехи и завивки на леглото, за да спите в нова постеля.
И това е цялата философия.
Ще разберете, че процедурата е успешна още след няколко часа, когато трябва да усетите прилив на енергия и радосно настроение.
Ако при някой има много тежки поражения върху енергийните му тела може да повтори и потрети процедурата докато восъка се изчисти напълно

Опитайте и споделете
Аватар
Anuel
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот rain » 23 Авг 2010, 13:28

Anuel написа:ами направете си сами восъколеене 1,2 или 3 пъти и ще се изчистите.

Восъколеенето не е метод за разваляне на магии, а за изчистване от по-слаби влияния като уроки, страх и стрес,
както и за гадаене по фигурите на какво се дължат симптомите.

Anuel написа:Пълна заблуда е, че трябват специални умения, за да бъде извършено.

Има си определени правила и условия, да не говорим за думите, които само посветени познават, това важи
и за леенето на куршум. Иначе всеки може да си лее каквото му попадне и да си вярва, че прави нещо, но
понякога и самовнушението помага.

Anuel написа: 7 църковни свещи по 50 ст.едната .... при църковните восъка е много по качествен

Те не са направени от восък, а от парафин.

Anuel написа:И това е цялата философия.

Този неточен метод като цяло няма да коментирам, който иска нека опитва, но в това определено не се състои цялата
"философия" на восъколеенето, в което се коренят много дълбоки вярвания и смисъл, за съжаление напълно изгубени
и непонятни за новото поколение.
модератор цербер
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот helix » 26 Сеп 2010, 12:21

Благодаря за отговорите.
Ако реша да опитам ще има ли ефект, тъй като rain е написал, че не е толкова просто колкото изглежда, или да се обърна към специалист (евентуално да препоръчате такъв).
Имам и няколко въпроса относно метода: ще помогне ли в случай, че ми е направена магия; откъде да намеря йенски съд; с църковните свещи става ли (защото те нали са направени от парафин); ако поне не ми помогне, то няма и да ми навреди ?
Има ли някакъв метод, с който да разбера че ми е направена черна магия ?
Аватар
helix

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор