Магия за привличане?...

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Sulamit » 14 Авг 2004, 18:11

zdraveite,
tursq pomosht i nasoki za edin tip magiq...problemut e, che ne znam kak tochno da q nareka;moje bi "magiq za privlichane" e naj-blizko do celta. shte obqsnq...
stava vupros za edin muj, s kogoto trqbva da se vidq kolkoto moje po-skoro. imahme vruzka, koqto vurvi kum prikluchvane i po red prichini tochno sega po nikakuv nachin ne moga da go sklonq da se sreshtnem. ne stava vupros za omraza ili neshto takova, po-skoro za chuvstvo na vina ot negova strana,zatova si misli,che bih iztulkuvala dori edna sreshta kato vuzmojnost da budem otnovo zaedno,a toj ne iska da mi dava avansi. razberete me pravilno - ne pitam za lubovna magiq! neobhodim mi e takuv ritual, chrez kojto da go nakaram da se pochuvstva privlechen (obseben) ot men ednokratno - prosto trqbva da me pojelae i da me potursi, za da moga da izlezq s nego. osven tova trqbva da moga da priloja magiqta bez prqk kontakt...
btw - znam, che oshte go privlicham sexualno (tova e i edna ot prichinite,poradi koito e tolkova trudno da izlezem - kogato sme zaedno se vuzbujda, ne uspqva da se sdurji i v krajna smetka stigame do sex,posle zapochva da se chuvstva vinoven,che me e "upotrebil" i tn...). iskam da pochuvstva podobno vliqnie i bez da sum pred nego. izkluchitelno speshno e da se sreshtnem!
sujalqvam za podrobnite obqsneniq, namiram gi za neobhodimi,za da stane qsno kakva magiq tursq... nadqvam se da mi pomognete :smile:
pod sivi odejdi se kriqt mechtite...
Аватар
Sulamit

Мнениеот Wizard » 15 Авг 2004, 00:38

Първо искам да те поздравя за това, че така изчерпателно си представи проблема пред нас. Това е Много Важно, защото ако на този, който ще прави магията не му стане съвсем ясно за какво точно става дума - просто нищо няма да се случи.
Сега по твоя въпрос: ще трябва малко да влеза в ролята на психотерапевт, но и това си е част от практиката. Струва ми се, че в момента не се нуждаеш от никаква магия, ами по-добре седни и помисли трезво. Първо, какво точно искаш от този мъж? Дали той иска да бъде с теб като човек, с когото би живял? Има и още един два въпроса, които сама би трябвало да си зададеш и едва тогава ще прецениш, дали ти трябва магия или не.
В магията трябва да знаете, че ако желанието не е в крак в Универсума, просто нищо няма да се случи - дори и при папата да отиде да ви прави магията... С една дума за сега магия не ти трябва, ами изчакай времето да ти покаже само изхода на нещата - не преслилвай сега нещата в една или друга посока.

П.С. Моля те, пиши другия път на кирилица, че направо си избодох очите, докато ти разшифровам поста.
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Sulamit » 15 Авг 2004, 07:24

благодаря, Wizard, но явно едно нещо не е станало сувсем ясно, въпреки обясненията... не искам да го обсебвам и тн просто от стремеж към самодоказване, работата е там, че ТРЯБВА колкото се може по-скоро да влезя в дома му,за да взема нещо от там. не мога да напиша тук за какво става дума, но бъди сигурен, че нямам намерение да крада или нещо такова :-) така че, да, колкото и подло да звучи, някак трябва да го изманипулирам, за да бъда допусната там...
pod sivi odejdi se kriqt mechtite...
Аватар
Sulamit

Мнениеот Iluvatar » 15 Авг 2004, 23:35

А защо си го оставяла това "нещо" в дома му?
:(
Да, конструктивна помощ - ами много просто, абясни му, че това нещо ти трябва и си го вземи. Колкото до обясненията - ти си умен човек, ще измислиш нещо. Не е необходимо буквално да стане така. Благодарение на тази идея, която ти давам може да измислиш как да станек, но не точно по този начин, който ти предлагам.
Ако е за добро - Успех!
На най-важните житейски кръстопътища няма никакви пътни знаци.
Чарли Чаплин
Аватар
Iluvatar

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор