Модератор: Nemezius
Vermic The Witch-King написа:До колкото знам Бог отхвърля Окултизма и Сатанизма...И според това негово отхвърляне всеки който се занимава с таквиа работи отива в ада...
По темата не знаят...
Vermic The Witch-King написа:Ти маи не разбра какво имах в предвид...Първо аз не вярвам в бога който вие знаете аз вярвам в съвсем други богове за който ти можеби знаеш малко...И не съм го изписал с цел да ви кажя"Спрете докато е време" а просто зададох един въпрос...
Legion написа:Vermic The Witch-King написа:До колкото знам Бог отхвърля Окултизма и Сатанизма...И според това негово отхвърляне всеки който се занимава с таквиа работи отива в ада...
По темата не знаят...
И твоят бог слезе по нощница в 12 през нощта да ти каже лично само на теб на уше, че който е се занимава с окултизъм и магия или е сатанист отива в ада, затова другите по темата не знаят нищо.
И така сега, бог те прати да им го кажеш на хората това важно нещо, те да се уплашат до смърт, поне на половината, колкото ти си уплашен от бог и от ада, и да си вземат поука да спрат да бъдат това, което са, а ти да станеш велик в очите на бог и като умреш един ден, бог да те почесва по коремчето като добро кученце? М?