Do They Know!

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Знаят ли роднините ви че се занимавате с Окултизъм?

Анкетата свършва на 02 Юли 2007, 20:25

Да
22
71%
Не
9
29%

Общо гласове : 31

Мнениеот DIX » 25 Мар 2007, 20:25

...
Time heals, time kills
Аватар
DIX
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Mad_Mike » 26 Мар 2007, 17:24

На този въпрос мога да отговоря с не съм сигурен. Казвал съм на моите че се интересувам от окултни работи също така са ме виждали да чета книги
(те го мислят за простотия ама ко ми пука на мене те кво мислят).Иначе само братчед ми знае, никои друг от семеиството.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Wizard » 26 Мар 2007, 18:03

Най-добре е (според мен) само най-близките ви хора да знаят за вашите интереси към окултните науки. Друг вариант е, ако сте решили да се покажете на обществото, тогава няма от какво да се притеснявате.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Mad_Mike » 26 Мар 2007, 18:26

Ми да не ви е страх да си кажете че се занимавате с това. Препоръчвам само бъдете малко по тактични че кат го изпльосках тва в училище. Напрао ужас. Особенно подигравките идващи от тези които не вярват в това е ужасно.(Но пък на вас за какво да ви пука)Сами си решете. По добре е да не го криете.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Звездичка » 26 Мар 2007, 20:46

Така... Единствените хора, които знаят, са майка ми и една моя близка приятелка.
Като втората разбра случайно, без да съм искала да споделям (макар че ми е наистина много близка) и - тъй като тя се интересува от такива неща - оттогава е доста любопитна относно тези мои занимания, макар че и разкривам само толкова, колкото да не е без хич. Правила съм й и една-две окултни услуги, за които ме помоли, резултатите от които прие с голям възторг и удивление :wink:

Колкото до майка ми, тя е абсолютна атеистка, не вярва в нищо, което може да се идентифицира като божествено или свръхестествено - и съответно не гледа с добро око на окултизма. Но пък мога да се похваля, че никога не ми е правила кой знае какви проблеми. В началото гледаше на интересите ми към магията може би по-скоро като нещо нормално, съпътстващо израстването, нещо като по-късен етап на вярата в Дядо Коледа и приказките. Но пък и никога не е знаела точно с какво се занимавам и в какво се състоят практиките ми. Бях решила да й разкрия единствено за влечението си към Уика, което тя прие почти радушно. Без частта с магиите :) Сега знае, че се интересувам, че чета разни неща...и нищо повече.

Честно казано, ако зависеше от мен, може би нито майка ми, нито приятелката ми биха узнали за това мое поприще, което предпочитам да пазя само и единствено за себе си, без да намесвам или разкривам пред мои познати, близки или роднини. Предпочитам да не се идентифицирам с окултните си интереси и занимания. Дори, когато разговарям с хора, за които знам, че имат интерес по темата (те не че са повече от един или двама), аз говоря за окултизма като за нещо, което познавам бегло и от обща култура.
Това прави за мен магията още по-очарователна - като нещо скрито, тайно и могъщо. Просто така го усещам.
Iehi Aour.
Аватар
Звездичка
MagicGateBg Приятел

Мнениеот The_Last_Angel » 14 Апр 2007, 22:33

А, знаят... От къде да знаят освен може би подозренията на баба. Нали, ако разберат АЗ няма да го преживея:).
Sometimes I miss you...
Аватар
The_Last_Angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Vermic The Witch-King » 15 Апр 2007, 09:00

До колкото знам Бог отхвърля Окултизма и Сатанизма...И според това негово отхвърляне всеки който се занимава с таквиа работи отива в ада...

По темата не знаят...
Инквизитор
Аватар
Vermic The Witch-King
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Legion » 15 Апр 2007, 09:08

Vermic The Witch-King написа:До колкото знам Бог отхвърля Окултизма и Сатанизма...И според това негово отхвърляне всеки който се занимава с таквиа работи отива в ада...

По темата не знаят...

И твоят бог слезе по нощница в 12 през нощта да ти каже лично само на теб на уше, че който е се занимава с окултизъм и магия или е сатанист отива в ада, затова другите по темата не знаят нищо.

И така сега, бог те прати да им го кажеш на хората това важно нещо, те да се уплашат до смърт, поне на половината, колкото ти си уплашен от бог и от ада, и да си вземат поука да спрат да бъдат това, което са, а ти да станеш велик в очите на бог и като умреш един ден, бог да те почесва по коремчето като добро кученце? М?
Аватар
Legion
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Vermic The Witch-King » 15 Апр 2007, 09:10

Ти маи не разбра какво имах в предвид...Първо аз не вярвам в бога който вие знаете аз вярвам в съвсем други богове за който ти можеби знаеш малко...И не съм го изписал с цел да ви кажя"Спрете докато е време" а просто зададох един въпрос...
Инквизитор
Аватар
Vermic The Witch-King
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот dragon_girl » 15 Апр 2007, 09:20

Разбира се, че знаят. Аз съм им казала. Майка ми даже почна и тя да се интересува от окултизъм.
Аватар
dragon_girl

Мнениеот Legion » 15 Апр 2007, 09:21

Vermic The Witch-King написа:Ти маи не разбра какво имах в предвид...Първо аз не вярвам в бога който вие знаете аз вярвам в съвсем други богове за който ти можеби знаеш малко...И не съм го изписал с цел да ви кажя"Спрете докато е време" а просто зададох един въпрос...

Къде му е въпросителната на въпроса, който си задал. И изобщо къде е самият въпрос, защото аз такъв не виждам, въпреки че прегледах внимателно написаното от теб.

Освен това ти написа в горния си постинг: "БОГ" - единствено число, а не "БОГОВЕ", така че отговори, ако обичаш на въпроса ми, който ти зададох, а не ме занимавай с това в какви богове вярваш и колко аз знам за тях- това аз колко знам за боговете ти, за теб няма значение.
Аватар
Legion
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот archangel_metatron » 15 Апр 2007, 19:49

И мойте знаят, само брат ми се като ме види и ми вика ти си луд какви са тия глупости с които се занимаваш.. е какво да се прави не може всички в семеиството да са на моя страна, е даже е радвам до някаде че брат ми не ме разбира защото така мие по интересно. Иначе никога не съм крил от наште че се занимавам даже повечето от приятелите ми и познатите ми знаят и даже се консултират, за разлика от повеччето тук аз мога да се радвам че моя път в окултизма започна заради моята майка която също се занимава
Аватар
archangel_metatron
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Arhimikus » 16 Апр 2007, 11:22

Знаят колкото трябва да знаят
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот B-L-O-T » 16 Апр 2007, 19:52

И аз като Мад Майк , не съм сигурен но не в неговият смисъл . Хората обичат да променят истината някой път дори когато им се навре в очите . Заповядват си истината да е друга . . .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Gargamel » 30 Май 2007, 12:07

Legion написа:
Vermic The Witch-King написа:До колкото знам Бог отхвърля Окултизма и Сатанизма...И според това негово отхвърляне всеки който се занимава с таквиа работи отива в ада...

По темата не знаят...

И твоят бог слезе по нощница в 12 през нощта да ти каже лично само на теб на уше, че който е се занимава с окултизъм и магия или е сатанист отива в ада, затова другите по темата не знаят нищо.

И така сега, бог те прати да им го кажеш на хората това важно нещо, те да се уплашат до смърт, поне на половината, колкото ти си уплашен от бог и от ада, и да си вземат поука да спрат да бъдат това, което са, а ти да станеш велик в очите на бог и като умреш един ден, бог да те почесва по коремчето като добро кученце? М?

[I]Ако случайно прочетеш Новия завет ,ще разбереш ,че това не му го е казал неговия бог в 12 часа! icon_argue
Алоха!
Аватар
Gargamel
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор