Имам два въпроса кой от кой по-дебилни. Съжалявам. Просто искам мнение.
Първо - гледали ли сте по филмите , как уж някой има видения. За секунди откъснати сцени .... точно като колаж. Снощи имах подобно нещо. Адски бързо - части от секундата . От всичко помня само едно око гримирано в черен и тъмен грим. И мисля ( само мисля ) , че в следващата сцена имаше кръв. Предупреждавам , че не искам отговори " Игри на под съзнанието" не бях в ниво на под съзнание. Бях в ясно съзнание.
После усетих пак за част от секундата веднага след това сякаш някой ме пръска с роса. Капчици много и адски дребни по лицето и сякаш духва в мен.
Другото - само аз ли виждам едновеременно и проекцията и резултата. Какво имам предвид. Искам да визуализирам пентаграма. Трябваше ми за нещо. Всъщност исках да опазя един човек. Визуализирах пентаграми на китките , глезените и третото око. Исках да съединя лъчите им в една голяма пентаграма , същевременно правейки пирамида от различните пентаграми - стени които ограждат тялото. Докато правих последната пентаграма и издигах лъчите в огромната над тялото , в същото време вече виждах и нея. От една странна това ме разсейва малко - сякаш близък и далечен план. На преден е онова което правя - на заден резултата....
Това добре ли е или не чак толкова ?