Сериозен въпрос - искам сериозни отговори

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот ilusia » 10 Май 2007, 18:33

Имам два въпроса кой от кой по-дебилни. Съжалявам. Просто искам мнение.

Първо - гледали ли сте по филмите , как уж някой има видения. За секунди откъснати сцени .... точно като колаж. Снощи имах подобно нещо. Адски бързо - части от секундата . От всичко помня само едно око гримирано в черен и тъмен грим. И мисля ( само мисля ) , че в следващата сцена имаше кръв. Предупреждавам , че не искам отговори " Игри на под съзнанието" не бях в ниво на под съзнание. Бях в ясно съзнание.
После усетих пак за част от секундата веднага след това сякаш някой ме пръска с роса. Капчици много и адски дребни по лицето и сякаш духва в мен.

Другото - само аз ли виждам едновеременно и проекцията и резултата. Какво имам предвид. Искам да визуализирам пентаграма. Трябваше ми за нещо. Всъщност исках да опазя един човек. Визуализирах пентаграми на китките , глезените и третото око. Исках да съединя лъчите им в една голяма пентаграма , същевременно правейки пирамида от различните пентаграми - стени които ограждат тялото. Докато правих последната пентаграма и издигах лъчите в огромната над тялото , в същото време вече виждах и нея. От една странна това ме разсейва малко - сякаш близък и далечен план. На преден е онова което правя - на заден резултата....
Това добре ли е или не чак толкова ?
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 10 Май 2007, 19:47

Точен отговор няма как да получиш но нека кажа това което мисля за сигурно :
Първото - Станала си по-чувствителна . Очите могат да видят много повече неща от колкото умът . Може в този момент състоянията на звезди , енергийни полена и какво ли още не да са в определено състояние отварящо за миг способностите ти . При момичетата е по-често срещано такива случки защото те са повече към чувствата от мъжете . По-конкретно нещо не мога да кажа защото ще гадая .
Второто - При мен постоянно ми се слува . Ако не се случи почвам да се чудя какво ми е :) . Това се дължи на добра преценка . Не е лошо а добро . Хубавото е че това ти помага не вингаи да идеализираш нещата и да пропускаш малки неща които са от голямо-значение (това е пример от многото добри линии).
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот n0angel0s » 10 Май 2007, 19:57

Здравей ilusia,

На мен ми се е случвало в 1н даден момент на действие, и изведнъж изниква в съзнанието ми мисълта, че това действие съм го правила или наблюдавала.

Ей, само да попитам, когато тези картини са излпували от подсъзнанието ти, ти мислеше ли за нещо или просто си бе отпуснала съзнанието..?!?! ..
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ilusia » 10 Май 2007, 20:00

n0angel0s
не говоря за деважу , а за видение. Беше отпуснато съзнание във друго ниво.

Блоот - благодаря

А за усещането сякаш някой ме пръска с вода и духва в мен някакво мнение ?
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот KAT » 10 Май 2007, 20:51

some_spirit се смее и се киска. Първото нещо явно ти е направено от някой камък зареден с нематериална енергия - виждаш ли какво могат камъните. Виждаш ли камъка зареден с тази енергия е способен дори и да синтезира образи и мисли които после да ги прати на теб във вид на видения. А пък онези визуализации дето си ги правила за какво са ти, с нищо няма да ти помогнат.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ilusia » 10 Май 2007, 21:03

Иди се лекувай !
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот KAT » 11 Май 2007, 09:51

да бе ама тъй като гледам нямам никакви заболявания, нито биологични нито умствени.

Само да ти загатна нещо, сигурно си виждала или дори и играла компютърна играс по такава хубава графика и анимация. Знаеш ли как се построява този образ който ти виждаш на екрана, колко художници са рисували някакви неща а после компютъра ги смята пак за да ти ги покаже както трябва. Та идеята ми тези образи дето си ги виядяла кой ли ги е измайсторил или те така си се разхождат из вселената по формата на свободна енергия и са попаднали в твоята глава. Тук във форума повечето които се имат за разбиращи приличат на ходещи зомбита, които приказват интересни интелигентни приказки за демони и др. глупости.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Cath » 11 Май 2007, 12:09

и аз имам един много сериозен въпрос - какво трябва да значи "не бях в ниво на под съзнание"???
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот ilusia » 11 Май 2007, 13:20

Cath
Знаеш , че има нива , в които съзнанието влиза. Висши нива , алфа ниво и тъй на татък. Един от начините да общуваш е астрала , но той не е единствения. Можеш да навлезеш дълбоко в подсъзнанието си дори в напълно будно състояние. Това имах предвид.
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот МагНаско » 22 Май 2007, 16:47

здр не знам как ще бъде прието моето мнение но все пак ще го изкажа, нали за това е и този форум. Та според мен какво се е случило , и аз ще намеся думата съзнание . Според мен самото съзнание е получило проблясък свързало се е друго ниво на съзнание.Нещо подобно се получава и в режим ясновидство,така че според мен няма от какво да се притесняваш. Ако с времето го увладееш и се научиш да разчиташ дадените послания определено ще бъдеш много доволна.

Желая ти всичко най-добро и успех
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот KAT » 22 Май 2007, 17:02

аз ти написах че си пълен глупак и пак ще го повторя. Проблясъци в съзнанието ти стават само като те удари една скала по главата ти, тогава човек има проблясъци. Знаеш ли кога се употребява думата "послание", когато някой нещо ти изпрати, а не ти самия да си изпращаш от едно ниво на друго ниво от твоето съзнание.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот МагНаско » 22 Май 2007, 17:08

ах дете дете дано да порастеш по бързо
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ilusia » 22 Май 2007, 17:38

МагНаско написа:здр не знам как ще бъде прието моето мнение но все пак ще го изкажа, нали за това е и този форум. Та според мен какво се е случило , и аз ще намеся думата съзнание . Според мен самото съзнание е получило проблясък свързало се е друго ниво на съзнание.Нещо подобно се получава и в режим ясновидство,така че според мен няма от какво да се притесняваш. Ако с времето го увладееш и се научиш да разчиташ дадените послания определено ще бъдеш много доволна.

Желая ти всичко най-добро и успех

Да и друг човек ми каза нещо подобно :)
Благодаря ти. Принципно не вярвам на никого , който пред ника си поставя "маг" , но ти явно си изключение , в този пост :)
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот KAT » 22 Май 2007, 17:53

Според мен самото съзнание е получило проблясък свързало се е друго ниво на съзнание.

това изречение как да го разбирам. Съзнанието на Илюзия се е свързало с друго съзнание или нейното съзнание се е свързало с друго ниво но пак от нейното съзнание. Аз го четох поне 10 пъти напред назад и не стигнах до окончателен извод. Явно липсват едни такива местоимения за притежание в изречението.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот МагНаско » 22 Май 2007, 18:00

свързало се е с друго съзнание като пример ще ти дам че по подобен начин човек може да се свърже и с някой духовен учител 8)
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот KAT » 22 Май 2007, 18:05

ей ама вие май открихте топлата вода, аз какво обяснявах във втория ми пост как се построява видението. Наистина не съм го написал явно но се разбира че това нещо и го прави някой дух, енергиен разум, друго съзнание, духовни супер сте - все едно и също нещо е, Телепатия.

Имам една особенна молба към администраторите на форума. Има функция едит, аз пиша пост и го пускам, после го поглеждам пуснат и виждам грешки някакви в постами и сега каква е ТАЗИ ТЪПОТИЯ не може толкова скоро да редактирате поста си, аз ли кретенясвам или някой нещо не е догледал
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот The Red Dragon » 22 Май 2007, 18:34

малеее тоя форум много е западнал, сори Уйзард ама е истина.

Илюзия за пореден път ме изумяваш, току си помисля че си напреднала и изведнъж ме изненадваш с поредна ....
ilusia написа:Cath
Знаеш , че има нива , в които съзнанието влиза. Висши нива , алфа ниво и тъй на татък. Един от начините да общуваш е астрала , но той не е единствения. Можеш да навлезеш дълбоко в подсъзнанието си дори в напълно будно състояние. Това имах предвид.

първо нивата са три
физично, ментално и астрално
няма никакви алфа нива или висши и низши.
астрала няма нищо общо с подсъзнанието ти.
но тъйкато нямам намерение да правя кръжок,
може да прочетете какво е казал nick тук
http://aryansunforums.21.forumer.com/vi ... .php?t=137
Аватар
The Red Dragon
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ilusia » 22 Май 2007, 18:59

The Red Dragon
Само дето има един малък проблем - мнението ти за мен не ме засяга , а самитя факт , че отричаш това е лично твой проблем.
Всеки може да си пише каквото иска - аз не съм кученце на което се подсвирква - тук - там - седни - лай - мисли !
Нямам нужда да благоговея пред нещо написано , колкото и разумно да звучи :) Съжалявам... който харесва начина на живот - на виж чети и се образовай от умните и през ум да не ти минава да мислиш сам/а ... си е негов проблем , на мен той определено не ми допада. Ще падам , ще ставам ще греша и ще вървя на пред. Но това ще си е моето падане и моето изправяне и само аз ще съм отговорна за него :)
Съжалявам , че вас възвишените и адски напредналите подобен начин на живот не ги устройва.... :)
И само още нещо ... какво пише НИк :
Кой са трите свята:
1 свят е физическия
2 свят е менталния
3 свят е духовния, призрачния, той има доста имена "
освен че има доста имена има и доста измерения... но кво ли разбирам аз
:roll: Пфу как се осмелих да мисля самостоятелно....
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот KAT » 22 Май 2007, 19:56

The Red Dragon написа:
първо нивата са три
физично, ментално и астрално
няма никакви алфа нива или висши и низши.
астрала няма нищо общо с подсъзнанието ти.
но тъйкато нямам намерение да правя кръжок,
може да прочетете какво е казал nick тук
http://aryansunforums.21.forumer.com/vi ... .php?t=137

не знам форума на Wizard дали е западнал но форума който си дал линк към него и това специално за този nick - да си бие един печат на челото, "аз съм малоумник" и да се разхожда в астрала, цитирам където имало много демони и първо трябва да си повикаш някое божество за да те закриля.

И аз доколкото си спомням световете вървяха така първо физическия, след това астрала и след това менталния фин астрал. А пък да не говорим за някой други светове дето изобщо не си и чувал какво са.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот KAT » 22 Май 2007, 20:15

попрегледах въпросният форум Тронът на Луцифер. Дори забелязах някой познайници от този форум там. Забелязах че там в този форум съвсем са превъртяли, какви неща могат и си обясняват няма да ви споменавам от Висша телепатия до висш лайновоз са стигнали който лайновоз хвърля съдържанието на лайновоза по Духовните им учители или демони както там ги наричат, но мен какво ме интересува да се оправят със себе си.Ако само могат да погледнат през моите очи и видят това което са сега в момента и на момента ще изтръпнат от ужас.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Следваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор