EliKarim написа:. Зпочнах с онези тинейджърски опити да ръководя вятъра, да предизвикам дъжд или да скрия слънцето. За това се иска огромна сила, каквото и да твърдят някои участници във форума в други теми.
...мда изисква се огромна сила , изхождаики от моя бих казал твърде скромен практически опит, смятам че това е така поради много причини ,мога да споделя една теория която съм виждал да се застъпва много и от големите клечки в окулт , която теория така да се каже се потвърди и от едно нещо което ми се обесни по време на сън от едно създание което ми разесняваше някои неща , разбира се не очакваите да навлизам в подробности , но това което то ми обесни ,е свързано с това , че подобна сила се постига само ако се научим да свържем и да използваме пълноценно двете кълба на нашия собствен човешки мозък / това е за тези които го имат де хехехе/та , тогава се постигат така мечтаните ефекти от фентъзи романите ,мисля , че не е нужно да казвам , че това нестава толкова лесно, даже никак , енергията която се генерира дори на половината на тоя процес на обединение е тотално огромна и може да ви изпържи,затова и ми беше обеснено , че това е процес , води се трансформация, в която се превръщате в нещо повече от човек , превръщате се в супер - човек ! но това е само теория , а и да е вярна се съмнявам много , че е по силите на някого , въпреки , че съм се убедил , че няма нещо което е невъзможно ... не питаите как става щото просто незнам ! това е което аз знам по тоя въпрос за силата ,иначе силата и красотата на природата е нещо което ни е
на една ръка разстояние , стига да се сетим , че тя носи музиката на много изящна хармония