Модератор: Nemezius
преди време бях чела за едно ритуалче с две огледала и свещи за викане на образа на бъдещият ти съпруг/а
тогава изгориха картите и стана по-лошо... бяха се уплашили да не ги затвори валето в огледалото или да не им открадне някой сякнката....
Tova sa 2 paralelni svqta po koito do6i ili iskat da si otidat ili iskat da ostanat na zemqta v omenta ne msa govoril s dyh 6ot ne moje da govori nito da pi6e e nz dali moje da sam pital prosto sam 4el mn
Child Of Nature написа:Този марио сладура е до някъде праз за паралелните светове. Освен физическия съществува и астрален. Той е по-фин и има много различни измерения. В него също обитават както специфични същества и всякакви видове елементални духове, така и призраци и астрални остатъци от починали хора или дори емоциите и фантазиите на хората. Когато някой е прекалено чувствителен и астралните му сетива са добре развити той е спосовен да долови подобни нефизически присъствия.
Spomnqm_si_si4ko написа:Vidqhteli pica det napraih v hola e tova ne moga da go proomea
Spomnqm_si_si4ko написа:Ti si golqma lamq kaa se photoshop i ne sam prail taq snimka na photoshopa imam klip daje deto q ima galvata ta ne mi govori samo 6ot tegledam kav si sme6en