Викане на духове !?!

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот mimeto » 10 Авг 2007, 23:18

Neznam duhove li vijdam ot malka ili tova sa si adskite haliucinacii??POsledno mi se slu4i,kogato bqh v 9 klas.Roditelite mi bqha oti6li nqkade na gosti i ni bqha ostavili samo v ky6ti sys sestri4kata mi koqto e 7 godini po-malka ot men.Ne mi se slu4va6e za pyrvi pyt,sestra mi zaspa rano,no az o6te ne mojeh da zaspq,stoqh i se vartqh v legloto.Izvednyj razni ne6ta po4naha da mi navat prez satqta i da izlizat prez stenite,neznam kolko vreme mina taka.Az stoqh i prosto..sylzite mi se sti4aha po liceto,stoqh kato prikovana i ne posmqvah dori da pomrydna...V sredata na stqta ima6e krygla masa i vyrhu neq malka oranjeva pokrivka,vyrhu koqto po edno vreme zabelqzah 4e se poqvi druha,prozra4a,sqka6 be6e kato morska mreja s golemi dupki i s cvqt na(to ne 4e e cvqt no to4no taka mi izglejda6e) ne6to kato dim ot cigara.I tazi vtora pokrivka be6e okolo 10-15 santimetra pad nivoto na ryba na masata.Mqtka6e se absoliutno razvnomerno i be6e mnogo blizo do galvata na sestra mi.Po edno vreme to4no ot tazi strana se poqvi ryka(i tq kato 4e li ot cigaren dim),li4e6e si 4e e ryka na kelet no s mnogo dylgi prysti i razperena.Tq sy6to se dvije6e v ritym s tazi vtora pokrivka i so4e6e..glavata na sestrami.Az po edno vreme se zagledah v neq i izvednyj rykata se zatvori i samo pokazaleca sao4e6e ..sestrami,Prosto nqma dumi da kaja kaka prosto otka4ih ot ujas ,osobeno sled kato rykata se raztvori i vze da mi maha.posle...kakto sym si legnala glavata mi se pada to4no sre6tu vratata ,a tq be6e otvorena i dosega ni6to ne zabelqzah da ima okolo vretata.No izvednyj se poqvi edna jena,li6e6e 4ee jena za6toto se vijda6e 4e ima dylgi kydrici,nqma6e o4i vmesto tova..golemi dupki.Kraka sy6to nqma6e,li4e6eprosto 4e es roklq(jenata sy6to be6e cqlata s cvqt na cigaren dim)..pribliji se do men (ve4e 4estno naistina umirah ot strah) az q poglednah nagroge,tq sy6to me gleda6e s praznte si o4i i izvednyj priklekna do men i liceto i stoe6e na okolo 20-30 santimetra ot mne,toim gledame se,i posel tq prosto stana i izlezna prez stenata.Nenzam dali sym si vnu6avala ili neznam,haliucionorala li sym ili naistina se eslu4ilo...godini nared iskam da razbera za6to taka gi vijdam tezi ne6ta i nqkoi koito nastina e po-navytre v ne6tata,ako moje tova da mi go obqsni prosto dumi nqma da imam kolko 6te sym blagodarna.Nasitna 6te 4akam nqkoi da mi pi6e.Blagodarq predvaritelno!!!
Аватар
mimeto

Мнениеот demonic » 19 Авг 2007, 05:50

хах и аз си спомням една случка с духове,като бях по-малка някъде 2-3 клас в съседния вход живееше една мацка (много сладка,готина,много ми се радваше и с огромни хахаа :))та една вечер се бяха събрали приятелки и решиха да викат духове със спиритична дъска (май така се казваше)и всичко беше ок,но накрая не прогониха духа и преди да го изгонят се получиха доста странни неща,докато мацката носеше чаша вода тя й се пръсна в ръцете а най-странното беше че тефлоновия тиган беше пречупен на две (което е доста трудно,като се има в предвид тефлона колко е здрав)но за щастие всичко се оправи,макарче си беше бая стряскащо, иначе и аз съм викала дама пика ама нищо не стана (за мен това е глупост) но викането на духове си е опасно и рисковано начинание и ако си нямаш и представа от това по-добре не пробвай че не се знае после до къде ще стигнеш
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот Child Of Nature » 19 Авг 2007, 21:13

преди време бях чела за едно ритуалче с две огледала и свещи за викане на образа на бъдещият ти съпруг/а

Хах пробвай да сложиш вде магически огледала едно срещу друго... Това би било твърде опасно, ако решип да правиш ритуали така...

тогава изгориха картите и стана по-лошо... бяха се уплашили да не ги затвори валето в огледалото или да не им открадне някой сякнката....

Господи, шегуваш се, нали?!
~H. Parallax~
Аватар
Child Of Nature
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Spomnqm_si_si4ko » 24 Авг 2007, 17:17

Nenene "magi4eski ogledala ala bala dama pika karti" gluposti si4ko koeto vijdate ne e ot karti i tova prosto sadbata e taka a do kolkoto dyhovete i demonite tova sa 2 paralelni svqta koito se priplitat ima pat po koit ominavat dyshite ima pat po koito lo6ite du6i ili tezi koito ne sa svar6ili ne6to na zemqta se vra6tat za da go svar6at i da zaminat po patq na drygite a vsa6tsnost do demonite da te sa6testvuvat :) imam skype nqkoi zainteresivan s tea raboti az znam mn pove4e ot vas s tia karti vi se smea :D i mislq 4e ne samo az vi se smea ....... taka skype mi e mario.sladyra1 koito e zainteresovan s tova da pi6e !!
Аватар
Spomnqm_si_si4ko

Мнениеот DarkAngel666 » 24 Авг 2007, 18:47

По скайп ли? Защо пък не го напишеш тук, да видим за какво става въпрос?

Бонус въпроси: Каква е тази съдба? Какви са тези паралелни 2 свята? Какво има между тези 2 свята? Какво имат да правят душите? Защо го правят?

Също така, можеш ли да го обясниш по друг начин... примерно с психологически термини :mrgreen: . Приятно писане icon_salut icon_angel_4 .
Тук е място за много мъдра мисъл...
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот demonic » 24 Авг 2007, 18:49

хаха аз сега му писах и чакам обяснение на всички тези въпроси, но да по-добре е да го напише тук,ако не ако получа необходимото инфо от него ще ти го пратя ;)
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот Spomnqm_si_si4ko » 25 Авг 2007, 18:44

Tova sa 2 paralelni svqta po koito do6i ili iskat da si otidat ili iskat da ostanat na zemqta v omenta ne msa govoril s dyh 6ot ne moje da govori nito da pi6e e nz dali moje da sam pital prosto sam 4el mn ta taka do kolkoto demonite tova e obi4ainoto za tqh jiveat i se rajdat na vlajni mesta po koito 4ove6ki krak ne stapva taka se slu4va s vampirite ! Edno vreme imalo vampiri bili ne vidimi ne sa bili ot tia po filmite deto sa qli hora ili krav pili bili sai obiknoveni zabavlqvali se s horata i dori pra pra dqdomi imal pratel vampir koito jivql do negovata ka6ta toest i vampira jivql v ka6ta i mo zimal konq za da go qzdi ; ) ta taka ko da vi kaja si4ko ima nlo duhove demoni ala bala vampiri mislq 4e nqma ve4e si4ko e stapeno ot 4oveka predi deto imalo nedostijimi mesta tam se rajdali vampirite ;) ta taka ako nqkoi siak da trazbere pove4e da pi6e na mario.sladyra1 skype mi e tova ;)
Аватар
Spomnqm_si_si4ko

Мнениеот Spomnqm_si_si4ko » 25 Авг 2007, 19:32

Tazi snimka q napvih dnes ot hola gledaite palen ujas :roll:
Изображение
Аватар
Spomnqm_si_si4ko

Мнениеот DarkAngel666 » 25 Авг 2007, 19:38

Tova sa 2 paralelni svqta po koito do6i ili iskat da si otidat ili iskat da ostanat na zemqta v omenta ne msa govoril s dyh 6ot ne moje da govori nito da pi6e e nz dali moje da sam pital prosto sam 4el mn

Казваш чел си много... Ами, не си единствения. По написаното от теб си правя някаква изводи. Стилът ти на писане и граматиката ми помагат доста в това отношение.
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Child Of Nature » 25 Авг 2007, 22:56

Мими, възможностите са няколко:
- да си прекалено чувствителна и да долавяш с астралното си зрение подобни незначителни астрални боклуци или пък астрални същества, които по принцип не са опасни, но са много стряскащи.
- да си имала нещо като видение или предупреждение от по-висша сила или подорено от теб самата.
- най-просто да си заспала или да си напуснала тялото си и да си сънувала.

Този марио сладура ( laughing1 ) е до някъде праз за паралелните светове. Освен физическия съществува и астрален. Той е по-фин и има много различни измерения. В него също обитават както специфични същества и всякакви видове елементални духове, така и призраци и астрални остатъци от починали хора или дори емоциите и фантазиите на хората. Когато някой е прекалено чувствителен и астралните му сетива са добре развити той е спосовен да долови подобни нефизически присъствия.
~H. Parallax~
Аватар
Child Of Nature
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Spomnqm_si_si4ko » 25 Авг 2007, 23:33

Vidqhteli pica det napraih v hola e tova ne moga da go proomea
Аватар
Spomnqm_si_si4ko

Мнениеот DarkAngel666 » 26 Авг 2007, 00:30

Child Of Nature написа:Този марио сладура е до някъде праз за паралелните светове. Освен физическия съществува и астрален. Той е по-фин и има много различни измерения. В него също обитават както специфични същества и всякакви видове елементални духове, така и призраци и астрални остатъци от починали хора или дори емоциите и фантазиите на хората. Когато някой е прекалено чувствителен и астралните му сетива са добре развити той е спосовен да долови подобни нефизически присъствия.

Различна вяра, различно убеждение. Има магьосници, които използват духове, демони и ангели, в същия момент отричат другите форми на магия, а получават успехи. Има магьосници, които използват енергия, тричат духове и др., а получават успехи. Основно магьосниците се занимават или с първото, или с второто, или със смесица от двете. В общи линии, всеки отрича другото, а всички получават успехи. Как става това? Дали не е "модел на магия"? В последните 40 години се разви и "кибер- модел" (каоз инкорпорейтид), който също постига успехи. Смесването и отделното им използване не прави разлика в ефективността, разликата се появява от самият магьосник. От което се изгражда мета- моделът на една мета- структура на вярване. Казано кратко, ако вярваш в демони, ангели и духове, можеш да работиш с тях магически (и не чак толкова). Ако вярваш в енергии, работиш с енергии. Въпрос на вяра и убеждение. Мета- моделът е периодичната има смяна и експериментирането на всичките останали известни модели. Повече за моделите може да се намери от Фил Хайн или от fra. .:U.:D (преведени са, сайта е известен).
-------------------------------

Spomnqm_si_si4ko написа:Vidqhteli pica det napraih v hola e tova ne moga da go proomea

Човешката психика е заложила голяма част в разпознаването на лица. Толкова голяма, че можем да видим лица в скални образувания, облаци, морето... Дори има едно известно лице на планинска верига на Марс. Също така... мисля, че е ненужно да споменавам какви чудеса върши обикновения Fotoshop. И как общуваш с тези духове не ми стана ясно. Е един познат ми каза (имам очи и уши навсякъде angel12.gif )... но по програми за чат... някак си не е същото.
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Spomnqm_si_si4ko » 26 Авг 2007, 04:10

да споменавам какви чудеса върши обикновения Fotoshop
----------------
Ti si golqma lamq kaa se photoshop i ne sam prail taq snimka na photoshopa imam klip daje deto q ima galvata ta ne mi govori samo 6ot tegledam kav si sme6en : )
Аватар
Spomnqm_si_si4ko

Мнениеот DarkAngel666 » 26 Авг 2007, 08:14

Я си кажи възрастта. И след това можеш и да кажеш защо пикселите на увеличената картина са повече от тези на "оригиналната", в случай, че трябва да са по- малко или еднакви angel12.gif .

Spomnqm_si_si4ko написа:Ti si golqma lamq kaa se photoshop i ne sam prail taq snimka na photoshopa imam klip daje deto q ima galvata ta ne mi govori samo 6ot tegledam kav si sme6en

Сериозно, аз пък си мислех, че съм феята на зъбките :mrgreen: . Особено много се вдъхновявам от тази дума "ка'а".
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Lanukio » 26 Авг 2007, 12:13

И какво точно гледаме на въпросната снимка? Ако не беше оградил 'главата' толкова старателно нямаше и да се забележи. Игра на сенки, нищо ненормално. Но явно ти виждаш това, което искаш да видиш. С какво си снимал - с телефон?
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот runner413 » 26 Авг 2007, 12:39

Spomnqm_si_si4ko-недей да ни пробутваш тази снимка!Влез в сайта Vbox7 напиши на търсачката "духове" или нещо от сорта и тази снимка която си показал ще я видиш в наи-малко 10 клипчета.Нищо лично , но това не е снимано у вас!!!:)
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот Spomnqm_si_si4ko » 26 Авг 2007, 14:41

xaxaxaxaa ne e snimano v nas axaxaxxx dai si skype da vidim dali ne e sanimany v nas skype ?
Аватар
Spomnqm_si_si4ko

Мнениеот Spomnqm_si_si4ko » 26 Авг 2007, 14:48

Tova e snimano s pc camera bqh q ostavil da si snima to4no za takiva momenti ta saled 1 4as i q isklu4ih izabelqzah 4e ima glava!
Аватар
Spomnqm_si_si4ko

Мнениеот runner413 » 26 Авг 2007, 15:47

Все тая дори и да е снимано у вас!Със Fotoshop мога да направя "чудеса" от който да ти падне ченето!Ако искам мога да направя така че да изглежда , че Мадона седи на дивана ми , но е друг въпросът дали е истинко или не е!!!!:)
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот Spomnqm_si_si4ko » 26 Авг 2007, 17:01

Kazah vi photoshopa ne e za mene prosto ako nqkoi iska skype mi mario.sladyra1 pak go kazvaam da mo pusna kamerata da vidi ...nameri me ako misli6 4e e s photoshop posle ti 6te izlezne6 tapia...
Аватар
Spomnqm_si_si4ko

ПредишнаСледваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор