Къде?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот Wizard » 15 Май 2005, 08:44

MaRiO написа:Праилно човече:))))Междудругото як ник имаш.

Интересуваш се от Хаос магия а ;) Заповядай тогава.....

ChaoS написа:BTW, СпоменахтЕ СайТ. МолЯ ВИ, НЕ МИ КазвайтЕ, ЧЕ СтавА ВъпроС ЗА ОнзИ НА ХиТ.БГ. ТаМ НЕ БиХ ОтишъЛ ПовечЕ, АкО ЩетЕ ДА МИ ПлащатЕ- ПолучаваМ ГлавоболиЕ В МоментА В КойтО ИМ ОтворЯ ГлавнатА СтраницА, КоетО ЗначИ, ЧЕ КаквотО И ДА ПишЕ ТаМ ЗА ХаосА, ТозИ КойтО ГО Е СложиЛ ТаМ НямА И НаЙ-МалкатА ПредставА ЗА КаквО, АджабА, СтавА ВъпроС. ОчеваднО Е, ЧЕ Е ВъзприеЛ ВсичкО ПогрешнО.

Марио, нищо лично както се казва, но виж човека какво мнение има за вашия форум, а после го вербувай при вас. Освен това нали обичате да го правите на Лични Бележки, а не така явно, на страниците на форума... ;)
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Wizard » 15 Май 2005, 09:08

till_it_sleeps написа:
...но MagicGate го отнесе, защото беше първи по рода си и хората по навик от dir.бг и други такива кошчета за душевни отпадъци тръгнаха да се показват кой е по-по-най. от тук и се прецака работата.
.....та върти ми се една мисъл в главата - слега след като си извлякохме поуките няма ли начин да си минат нещата по старо му? ако наистина на всички тук целта ни е израстване в сфрерата на окултизма-това според мен би било най-полезно като вариант. :smile:

Много добре till_it_sleeps, много добре казано, но както виждаш нещата опират на лична основа! Аз по принцип исках това да бъде така, но човекът, който беше модератор на хаос-форума тук, не пожела да свири втора цигулка тук, ако ме разбираш какво искам да кажа... Затова и се получи така, че определена част от хората, които даваха своето мнение, заради него не влизат вече тук, може би поради някакъв страх от него ли, знам ли.... А всъщност този човек тръби че всички били равни... пълни глупости!!! Равен човек ще бъде тогава, когато не кара насила хората да му влизат във форума и да ги увещава като малко мишленце, колко бил самотен и нещастен и хоп, елате ми във форума, че там ще си пишем по-добре, отколкото тук...
Е кажи ми till_it_sleeps, как да се стремя да обединя всичи ни в един общт форум, група, общност, структура или каквото и да се нарече, щом като има такива хора като човека, когото визирам?!
Освен това виждаш и Марио какво прави. Преди се интересуваше, пишеше що годе някакви смислени неща, от които си личеше желанието му и стремежа за изучаване на магия, а сега, откакто се е превърнал в нечий глашатай, само "рекламни" линкове прави и съботира спокойната атмосфера във форума.
Ами така е, ако не е MariO, то тогава ще е Nikoj, все хора от въпросното място...

Ами ако решиш till_it_sleeps, може и да им предложиш едно повторно обединяване, но съм абсолютно сигурен какво ще ти отговорят ;) Освен това както ми казват близки до мен хора, сайтът и форума му, поразително си приличат с MAGICGETE!!!, това мисля е достатъчно основание да се прецени от къде извират идеите и кой води парада... За разни класации не ми се говори, хората сами избират какво да правят, а не обичат да бъдат приканвани и водени за носа...

Абе това е, нещо много се разписах icon_color

Druido
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Марио » 15 Май 2005, 11:20

Wizard нищо лично,както се казва,но ако обичаш не ми променяй постовете:)

И да ти кажа и мен преди ме болеше главата от сайта на хит.бг,но да те известя дизайна му е променен и да ти кажа вече започва главата да ме боли от твоя сайт :mrgreen: Пък и както сигурно знаеш човек променя с времето мнението си за нещата.

... а после го вербувай при вас. Освен това нали обичате да го правите на Лични Бележки, а не така явно, на страниците на форума... Wink

icon_badgrin Да вербуваме твойте юзъри тъй ли?За толкова важни ли се имате;)Защо мислиш,че някой се е заинтересовал от вас.

Много добре till_it_sleeps, много добре казано, но както виждаш нещата опират на лична основа! Аз по принцип исках това да бъде така, но човекът, който беше модератор на хаос-форума тук, не пожела да свири втора цигулка тук, ако ме разбираш какво искам да кажа... Затова и се получи така, че определена част от хората, които даваха своето мнение, заради него не влизат вече тук, може би поради някакъв страх от него ли, знам ли.... А всъщност този човек тръби че всички били равни... пълни глупости!!! Равен човек ще бъде тогава, когато не кара насила хората да му влизат във форума и да ги увещава като малко мишленце, колко бил самотен и нещастен и хоп, елате ми във форума, че там ще си пишем по-добре, отколкото тук...
Е кажи ми till_it_sleeps, как да се стремя да обединя всичи ни в един общт форум, група, общност, структура или каквото и да се нарече, щом като има такива хора като човека, когото визирам?!

Уизард друго освет на плюеш по въпросния бивш модератош,не знаеш ли?Не ти ли писна само да преиначаваш думите и действията на този човек с цел да насаждаш някакво мнение на хората от форума ти?Не ти ли писна само да съдиш хората след като си нямаш и най-малка напредстава какво става в CyberChaos Group?

Освен това виждаш и Марио какво прави. Преди се интересуваше, пишеше що годе някакви смислени неща, от които си личеше желанието му и стремежа за изучаване на магия, а сега, откакто се е превърнал в нечий глашатай, само "рекламни" линкове прави и съботира спокойната атмосфера във форума.
Ами така е, ако не е MariO, то тогава ще е Nikoj, все хора от въпросното място...

Хахахахахах,едно си баба знае,едно си бае...Преди съм се интересувал,а сега не ли!?Ти пък от кога разбра какво правя аз и какво не?Този твой форум за толкова ли ВИСШ го мислиш,че ще кисна по цял ден тук а?Пак само ми преиначаш действията Уизард.Знати докат бях в форума ти се развивах "магически",а сега след като не пиша чак толкова тук,умея само да правя реклами а? icon_badgrin Я кажи ми от тези 275 регистрирани потребителя колко си имат някакво понятие какво означава магия?
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот ChaoS » 15 Май 2005, 12:10

HorA (I NE HorA) MolQ WI, NE GO ObrystajtE NA WoinA. AZ KakwO PopitaH, WiE DO KydE GO DokarahtE.
((MakaR, 4E AkO TrqbwA DA SyM 4esteN MI E InteresnO DA NabludawaM SporA WI))

MaRiO, KogatO NqkoI TrygnE DA ObqsnqwA, 4E MagiqtA ZNA4I Ne6tO, TogawA Goreposo4eniqT IlI NE ZnaE ZA KakwO GoworI IlI E IdioT I NE MovE DA WdenE, 4E MagiqtA NE E Zna4eniE SamA PO SebE SI.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Wizard » 15 Май 2005, 12:44

Явно с теб Марио ще си комуникирам тук, но така става, винаги ми се налага да правя уточнения след постове на хора от хит.бг

Виждам, че не казваш нищо, което да промени мнението ми относно това, че си нечий глашатай...
Изобщо не се интересувам, а и защо?, от това което си правите в кибер-не-знам-си-какво...
Само не ми пускай линкове с това адресче на форума ви! Ако не СМЕ толкова важни, защо си пускаш тук линковете, а не някаде другаде, където има посещения от дъж на вятър!?! Това беше риторичен въпрос, но отговора му е съвсем ясен...

Ами РАЗБИРА СЕ, че ги вербувате хората на MagicGate :smile: Вече достатъчно хора са ми споделили за подобни методи.
А Ти какво очакваш, да Ти оставя мъдрите слова и да ви гледам линковете по форума ли? Просто нищо смислено.

Затова, за да не се превръща това в някакъв безмислен спор ТИ КАЗВАМ (а ти ще го предадеш услужливо там където трябва), ЧЕ АКО ОЩЕ ВЕДНЪЖ ВИДЯ ДА СИ ПРЕДЛОЖИШ/ТЕ УГОДНО адреса на форумчето, ще означава това което САМ каза: ХОРАТА НА MagicGate-Bg (275общо!) СА НАЙ-ЛИЧНИТЕ ИЗМЕЖДУ ВСИЧКИ ФОРУМИ за магия в България!!!!

ICON_BYE ICON_BYE
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Poison » 15 Май 2005, 13:03

Абе Марио като не мислиш "че сме важни", като те боли главата от този сайт, като си ги наклепал тия, кво правиш в този форум не мога да разбера?! icon_bduh
Щом ще се делят нещата на два форума стой си на другия, че да има по-малко плювалници тука.
Вижте човека ChaoS е нямал нищо подобно в предвид и глей пак кви сплетни ще тръгнат.
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот Марио » 15 Май 2005, 13:23

Добре Каос признавам си - идиот съм :mrgreen: .А сега ти след като си толкова възвишено интелигентен,би ли ми обяснил какво е магията,щото аз не мога да вдена нищо:)

Уизард падам си малко и глупак,тъйче би ли ми обяснил какво значи Глашатай? :roll:
Междудругото нямам никакво желание да ти променям мнението за кибер-незнам си квото...А на риточния въпрос все пак ще отговоря:)Просто си разнообразявам скучното ежедневие:)А на вас кат ви е толко акъла да ми се хващате на въдицата,толкоз по-добре за мене;)Нужно е само една думичка да кажа и ще последват хиляди сладко думни приказки на възроптелите срещу мене.Или с други думи просто ви се смея:))))) ;)

Wizard написа:Затова, за да не се превръща това в някакъв безмислен спор ТИ КАЗВАМ (а ти ще го предадеш услужливо там където трябва), ЧЕ АКО ОЩЕ ВЕДНЪЖ ВИДЯ ДА СИ ПРЕДЛОЖИШ/ТЕ УГОДНО адреса на форумчето, ще означава това което САМ каза: ХОРАТА НА MagicGate-Bg (275общо!) СА НАЙ-ЛИЧНИТЕ ИЗМЕЖДУ ВСИЧКИ ФОРУМИ за магия в България!!!!

Кво пък значи най-лични?:)Но както и да е,ще се подам на твойта провокация :mrgreen: - ДАМИ И ГОСПОДА ЗАПОВЯДАЙТЕ НА http://www.winbg.com/forum :)))(Даам бас,че тва веднага ще го изтриеш,но нищо ново,много си предвидим Уизард.Естествено и аз съм такъв де ;) )

А на тебе Пойзън,кво ли ти кажа...Всъщност не заслужаваш вниманието ми:)Поумней малко чак тогаз с удоволствие ще си поговориме на някаква "магическа" тема :mrgreen:[/quote]
Последна промяна Марио на 15 Май 2005, 15:12, променена общо 1 път
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Wizard » 15 Май 2005, 13:51

Марио не знаеш какво е глашатай ли, глашатай е това, моето момче, което си ти в момента - посредник, а посредника винаги е....
Ако не знаеш какво е посредник, питай някой, той ще ти каже със сигурност какъв е посредника.

Колега ChaoS
ПОКАЗАХ ТИ нагледно какво е ХАОС-а, добре че се срещат такива хора като Марио, че да си експериментирам наволя icon_badgrin
Та така ChaoS - това е за мен хаоса, нещо като това, което си видял по-горе. Същия хаос и болене на глава и на какво ли още не се случва и във въпросния форум, но това си е тяхна работа...

И друго си ПРОЛИЧА!!!
Всички нагледно видхте как Марио сам влезе в капана, мислейки се за много умен. Така отново потвърди на всички нас - черно на бяло, че хората от хит.бг вербуват всички свои потребители да им ходят във форума, друг е въпросът колко от тях остават.

ChaoS Ти Си нА хоД каКвО мИслиШ зА моЯта ДемОнСтраЦия на хаос-а?

;)
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Firestorm » 15 Май 2005, 14:05

MaRIO, ако влизаш в този форум само за да се заяждаш, по - добре недей! icon_angry Можем да минем и без теб, повярвай ми. Вярно е че разнообразяваш атмосферата, не е хубаво нещата да стават скучни, а с твоя помощ човек винаги може да се посмее малко. И все пак не прекалявай - създаваш лошо впечатление за себе си.
The Force is strong with you!
Аватар
Firestorm
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Марио » 15 Май 2005, 15:27

icon_badgrin хаха,Уизард кефиш ли се а? :mrgreen: Значи преди да се опитваш да ме отричаш със смях ми обясни как така отсъди,че съм бил нечий посредник!?За много умен ли се имаш а?Бил ме вкарал,моляти се в капан,хахахахаахахахахахах icon_badgrin Кви капани,кви филми??Нещо си прекалил с Фантата и си взел да фантазираш:)Да,да проличало е нещо,но не за мен,а за теб скъпи ми "магьоснико"...Ти нямаш никво самообладание,при най-малката моя провокация избълва цял куп глупости по мой адрес,НАСАЖДАЙКИ у другите мнение за мен.Ти си параноик,ти се страхуваш,страхуваш се,че някой ще се опита да ти открадне юзърите.. icon_badgrin Еми Уизард след като имаш толкова високо мнение за твоите потребители,защо не ги оставиш да видят този форум и те да кажат кво мислят?Ноооооооооо нееееееее,ти се страхуваш и за тва плямпаш тук глупости по адрес на мойте "работодатели",как глашатаи като мен се опитват да заблуждават хората.Извинявай,но истината така стуи,започнах всичко на шега,нооооо ти пакккккк не,хващаш се за най-малкото и започваш да правиш някви прости изводи...

Firestorm благодаря ти за съвета:)))....нищо,че не ти е искан де :mrgreen:
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот till_it_sleeps » 15 Май 2005, 15:32

Wizard, прав си, че да бъдат нещата както преди би било много трудно да стане. гордостта е нещо, което малко хора могат да преглътнат (дори и да са много изпечени магове).
но като гледам и развръзката на поредния спор, май и антагонизма между посетителите на двата сайта ще си остане все същият. прав си, че никой не може да ни обедини, ако ние самите нямаме желание. а в момента нещата за съжаление явно седят точно по този начин.
това, което казах по-горе ми дойде на акъла след като разгледах постовете в другия форум-коренно различни от тези, които гледах тук преди няколко месеца (все едно ги пишат други хора зад същите никове).
еми..дори и да си останат нещата така, поне форума се изчисти от хора, които си влизаха само с цел да се заяждат. само се чудя къде е причината за това, тъй като другия сайт наистина страшно прилича на Magicgate. предполагам е това, което каза ти-ламтеж за власт. кофтито е, че този ламтеж повлече след себе си доста хора, които нямат нищо общо с това (под друг предлог разбира се). еми, жалко, ама какво да се прави.
:?
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Wizard » 15 Май 2005, 18:14

Така е till_it_sleeps, но какво да се прави. Аз нямаше да се занимавам с Марио, но така ми е по-лесно, знам, че всичко, което искам да кажа на някои хора ще им бъде предадено, затова и си правя труда да пиша, пък и сега ВСИЧКИ виждат черно на бяло как се вербуват хора да стават почитатели на хаоса... :-(

А иначе вече със сигурност знам, че не би имало никакво обединение между магове, вещери и т.н. Това е химера и ако се вгледаме назад в историята ще видим, че и тогава са се случвали подобни неща.
Днес случайно влязох в дир.бг. и много се изненадах, когато видах една тема, която я бях писал преди 3 години!!! :smile: Темата е за Алистър Кроули. Та там преди време имаше (а може и още да си ги има) хора, на които много им стана притеснено, когато започнах да поствам различени теми свързани с магията и какво мислиш че стана.... ами умишлено започнаха да ми се трият темите под предлог, че нямало място на сървара, а в същотото време другите форуми бълваха хиляди теми....! Та това се нарича завист, а не толкова гордост. Завистта и тук беше избуяла, та май стана по-добре, че вече не е сред нас, по спокойно и по-лесно се диша.

Какво исках да ти кажа. Това се е случвало и преди в историята, което стана между мен и стария ми модератор на хаоса. Ако се погледне историята на Златната Зора какво ще се види - един Алистър Кроули, който се вживява в ролята си на Звяр и това, че в един момент искал да обсеби властта в Златната Зора. Но както се получи и тук, усетили го... После Алистър си направил свой орден, а сър Мак Грегър Мадърс останал да владее Златната Зора.

Не намираш till_it_sleeps и тук известна прилика с това, което се случва...

Няма оправия - човешката завист, алчност и себичност, граници нямат...
Последна промяна Wizard на 16 Май 2005, 08:46, променена общо 2 пъти
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот fly^spirit » 16 Май 2005, 06:40

Тези глупави спорове станха много безсмислени.Не че някога са имали смисъл де....Драги Марио липсата на самоконтрол липсва у теб,да не говорим за доводите ти без никакво покритие.Всяка жаба да си знае гьола,ама не вие трябва да видите как вървят нещата в сайта,че даже да бълвате грозната си агресия.
Изобщо не исках да давам мнение по нещата които си писал ама ти вече не се траеш.
Предполагам и на юзърите тук не им харесва тоя грозен и направо смешен спор така че ако питаш мене по добре да ти изтрият акаунта.И без това вече си се изчерпал в нападките си и започваш да се повтаряш.
А и звучат доста детински.Когато даваш сериозни мнения по някои теми не изглеждаш толкова просташки.Не вярвам да се ограничиш до това.Не вярвам и да спреш да се заяждаш така ,че се надявам скоро да не те виждам тук.И все пак съм убедена че ако гласуваме за прекратяване на акаунта ти Админа може би ще е единственият ,който ще се застъпи за теб.
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ChaoS » 16 Май 2005, 19:00

Така... Явно имам да отговарям на няколко неща...
А това е един от последните (последният) ми постове за идните седмици, такаче ще гледам да съм изчерпателен.

!) МаРиО, ако имаш нужда да ти се обяснява "Що е туй магия и има ли почва то у нас?" значи май ВЪОБЩЕ НЕ СИ ЗА ТУКА. Но за да вденеш поне малко ще ти подскажа: МАГИЯТА, ДРАГИ МОЙ НЕ ТИ Е НЕЩО, КОЕТО ДА СИ СЕДИ НА ЛИСТ ХАРТИЯ И ДА СИ КРОТУВА. ТЯ Е ЧУВСТВО. ИЛИ Я УСЕЩАШ (поначало или чрез обучение) ИЛИ НЕ. И ТОЛКОВА. А ТИ ЯВНО И ХАБЕР СИ НЯМАШ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ, ИЛИ ПРОСТО СЕ ПРАВИШ НА Т>В>Ъ>Р>Д>Е ТЪП.

!!)Мили ми Уизард, ако като демонстрация на ХаосА имаш предвид заблудените бълнувания на МаРиО, то е ясно защо на този форум ХаоС-МаговетЕ не са много на почит. Ама на- не съм виновен, че не могат да възприемат нещата правилно и свърват не накъдето трябва. Всеки има правото да си троши главата. И Така както гледам, някои я трошат, ама така или иначе няма какво да изтече отвътре.

!!!)Искрено се надявам ТОВА, което се наложи да срещна в Неделя да не идва от тук, защото тук ми харесва- повечето хора са свестни и готини и не бих искал да си развалям отношенията с когото и да било от вас.

!!!!) Отново искам да се извиня, че доста време няма да ме има из форума, но нещата не зависят от мен. Просто изникна нещо, което изисква известно време да се посветя повече на развитието си и по-малко на контактите и всичко останало. Надявам се скоро пак да се срещнем!
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Arhimikus_NA » 16 Май 2005, 20:46

Случайно наскоро ми попадна книгата за хаос магията. Не знам какво пише в него сайт, но определено хаотиците са доста по-различни от познатите ни окултисти. А също така те се обучават по съвсем различен начин. Ако искаш (може и вече да знаеш) виж инфото в тази книга. Не мисля че хаотиците ще са съвместими с традиционните окултисти. Е от всяко нещо има и изключения, но поне по моя преценка е така.
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот fly^spirit » 17 Май 2005, 06:23

"МАГИЯТА, ДРАГИ МОЙ НЕ ТИ Е НЕЩО, КОЕТО ДА СИ СЕДИ НА ЛИСТ ХАРТИЯ И ДА СИ КРОТУВА. ТЯ Е ЧУВСТВО. ИЛИ Я УСЕЩАШ (поначало или чрез обучение) ИЛИ НЕ. И ТОЛКОВА"

Драги ми Хаос много си прав.Правилно си разбрал защо хаотиците не са на почит тук и сам виждаш.Надявам се да внесеш повече светлина около хаос магията и да ни покажеш и хубавите и страни.Нека видим поне един уравновесен хаотик.Желая ти успех в развитието тези дни и просветление.
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Марио » 17 Май 2005, 13:49

ChaoS написа:Т
!) МаРиО, ако имаш нужда да ти се обяснява "Що е туй магия и има ли почва то у нас?" значи май ВЪОБЩЕ НЕ СИ ЗА ТУКА. Но за да вденеш поне малко ще ти подскажа: МАГИЯТА, ДРАГИ МОЙ НЕ ТИ Е НЕЩО, КОЕТО ДА СИ СЕДИ НА ЛИСТ ХАРТИЯ И ДА СИ КРОТУВА. ТЯ Е ЧУВСТВО. ИЛИ Я УСЕЩАШ (поначало или чрез обучение) ИЛИ НЕ. И ТОЛКОВА. А ТИ ЯВНО И ХАБЕР СИ НЯМАШ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ, ИЛИ ПРОСТО СЕ ПРАВИШ НА Т>В>Ъ>Р>Д>Е ТЪП.

Драги мой,МАГЬОСНИК СЕ СТАВА С МНОГО ТРУД,УСИЛИЕ,ПОСТОЯНСТВО И ПРАКТИКА!!!А ти ако искаш ДРАГИ МОЙ си остани цял живот с чувството колко си "магичен" и мечтите колко си "ВЕЛИК"

Обаче не разбирам как пък разбра,че за мен магията си седи на "лист хартия"???Извинявай,но сляп ли си,защото аз такова нещо не съм писал?
А да ти кажа може и хабер да си нямам за "какво иде реч",а също може и да съм твърде тъп,но все пак мисля,че бледнея пред теб.

Друго нещо...Тия дни обмислих постъпката си и осъзнах,че наистина постъпих малко детинско:))Благодаря Флаи спирит,че наля малко мозък в кухата ми глава:)

Та целта ми беше просто да се "базикна",ако мога така да се изразя и да направя малко спорче,в което да обсъдим интересите и идеите си.Защото от личен опит знам,че от споровете могат да се научат много полезни неща.Но уви сбърках с подхода...Така че ако някой съм обидил,извинявай.
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот SatarA » 18 Май 2005, 10:34

WOW!KAKUV E TOQ UJAS,kakvi sa tiq skandali?!? :? dori i tuk li e pylno sys zaqsliwci?
Аватар
SatarA
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ChaoS » 18 Май 2005, 18:51

МаРиО, това за листа хартия значеше друго.
ЗНАМ, че не си казал такова нещо.
Имах предвид, че магията е нещо, което трябва да почувстваш, а не нещо, което можеш да изразиш с думи "черноо на бяло".
Сега разбра ли?

Мила СатарА, НАВСЯКЪДЕ е пълно със заядливци, не си ли го забелязала вече? Просто има някои човешки черти, които могат да бъдат подтиснати, но не и заличени... ::въздъхва, после пали цигара:: Както и да е. Надявам се да приклучихме спора- МаРиО се извини.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот SatarA » 19 Май 2005, 10:12

Az sy6to se nadqvam-nikak ne mi se slu6at gluposti,a samo na towa popadam....*6trakva s prysti i cigarata zagasva*Mnogo pu6i6...I molq te,stiga bezmisleni sporove :? pitai kakvot ima6 da pita6 i prikliu4vai...
Аватар
SatarA
MagicGateBg Наблюдател

ПредишнаСледваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор