till_it_sleeps написа:
...но MagicGate го отнесе, защото беше първи по рода си и хората по навик от dir.бг и други такива кошчета за душевни отпадъци тръгнаха да се показват кой е по-по-най. от тук и се прецака работата.
.....та върти ми се една мисъл в главата - слега след като си извлякохме поуките няма ли начин да си минат нещата по старо му? ако наистина на всички тук целта ни е израстване в сфрерата на окултизма-това според мен би било най-полезно като вариант. :smile:
Много добре till_it_sleeps, много добре казано, но както виждаш нещата опират на
лична основа! Аз по принцип исках това да бъде така, но човекът, който беше модератор на хаос-форума тук, не пожела да свири втора цигулка тук, ако ме разбираш какво искам да кажа... Затова и се получи така, че определена част от хората, които даваха своето мнение, заради него не влизат вече тук, може би поради някакъв страх от него ли, знам ли.... А всъщност този човек тръби че всички били равни... пълни глупости!!! Равен човек ще бъде тогава, когато не кара насила хората да му влизат във форума и да ги увещава като малко мишленце, колко бил самотен и нещастен и хоп, елате ми във форума, че там ще си пишем по-добре, отколкото тук...
Е кажи ми till_it_sleeps, как да се стремя да
обединя всичи ни в един общт форум, група, общност, структура или каквото и да се нарече, щом като има такива хора като човека, когото визирам?!
Освен това виждаш и Марио какво прави. Преди се интересуваше, пишеше що годе някакви смислени неща, от които си личеше желанието му и стремежа за изучаване на магия, а сега, откакто се е превърнал в нечий глашатай, само "рекламни" линкове прави и съботира спокойната атмосфера във форума.
Ами така е, ако не е MariO, то тогава ще е Nikoj, все хора от въпросното място...
Ами ако решиш till_it_sleeps, може и да им предложиш едно повторно обединяване, но съм абсолютно сигурен какво ще ти отговорят ;) Освен това както ми казват близки до мен хора, сайтът и форума му, поразително си приличат с MAGICGETE!!!, това мисля е достатъчно основание да се прецени от къде извират идеите и кой води парада... За разни класации не ми се говори, хората сами избират какво да правят, а не обичат да бъдат приканвани и водени за носа...
Абе това е, нещо много се разписах