Ако може да ми разясните...

Всеки, който за първи път се сблъсква с Oкултното знание и Mагическите практики, да пише само в тази част на форума!

Модератор: Cath

Мнениеот ExalTeD_0ne » 07 Май 2007, 11:50

Нов съм и от снощи чета тука и честно казано НИЩО не схаващам какво
говорите ве хора :? Някой призовавал мъртвите втори прави магий за любов и проклятия трети напуска тялото си и "броди" наооколо.Не ме разбирайте погрешно нямам нищо против вещерството и тн. всъщност съм много заинтересован по тая тема :wink:.Та ако някой ми каже от каде да почна и кое какво е няма да му се сърдя :)

Мерси предварително.
Аватар
ExalTeD_0ne
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ilusia » 07 Май 2007, 12:22

Защо не погледнеш около половин дузината останали теми със същия смисъл?
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот ExalTeD_0ne » 07 Май 2007, 12:40

поне аз не видях такива ако можеш да ми дадеш линк хубаво ще направиш то в "За начинаещи" има само 11 теми в тя се иска помощ
направа на магии,а аз търся нещо съвсем друго "Да ми кажете с какво да започна" :)
Бил,Съм Бил Пил...Да..Да
Аватар
ExalTeD_0ne
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ilusia » 07 Май 2007, 13:18

http://www.magicgatebg.com/forum/viewtopic.php?t=2416

http://www.magicgatebg.com/forum/viewto ... highlight=

в момента не ми се рови , но доста често има подобни теми:)
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот ExalTeD_0ne » 07 Май 2007, 13:52

Мерси :)
Бил,Съм Бил Пил...Да..Да
Аватар
ExalTeD_0ne
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ExalTeD_0ne » 07 Май 2007, 13:55

Аз лично много се интересувам от Некромантиката ако може някой да прати линк към книга сайт или нещо от сорта понеже в книжарницата в града почти няма книги свързани с магия и тн. има само за гадаене на кафе и тем подобни
Аватар
ExalTeD_0ne
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Poison » 07 Май 2007, 14:04

Стига глупости. Лъжете хорицата. И аз бях начинаеща и никой с нещо не ми помогна.
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот ilusia » 07 Май 2007, 14:07

Poison написа:Стига глупости. Лъжете хорицата. И аз бях начинаеща и никой с нещо не ми помогна.

Ти какво очакваш ? Някой да ти отвори главата и с фуния да ти налее ли ?
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот ExalTeD_0ne » 07 Май 2007, 14:29

ilusia написа:
Poison написа:Стига глупости. Лъжете хорицата. И аз бях начинаеща и никой с нещо не ми помогна.

Ти какво очакваш ? Някой да ти отвори главата и с фуния да ти налее ли ?

Хора ви е май ме разбирате погрешно нека се разясним знам че не беше към мен но пак ме засегна.Няма начин да получиш знания наготово.Много съм упорит щом се захвана с нещо от вас просто исках съвет/насока понеже сте много по-опитни от мен.Нали за това го има тоя форум-да питате и да обсъждате.
Аватар
ExalTeD_0ne
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот KAT » 07 Май 2007, 19:44

и докъде стигна със знанията и уменията в областта на магията, много съм любопитен.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот EliKarim » 07 Май 2007, 20:09

Poison, дано си вразумена и променена, че си спомням спама от стари твои постове. :wink:
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот B-L-O-T » 09 Май 2007, 14:52

ExalTeD_0ne написа:Нов съм и от снощи чета тука и честно казано НИЩО не схаващам какво
говорите ве хора :? Някой призовавал мъртвите втори прави магий за любов и проклятия трети напуска тялото си и "броди" наооколо.Не ме разбирайте погрешно нямам нищо против вещерството и тн. всъщност съм много заинтересован по тая тема :wink:.Та ако някой ми каже от каде да почна и кое какво е няма да му се сърдя :)

Мерси предварително.

Доста от нещата тука са само на мисловно ниво така че не откачай и не си мисли съвсем невероятни неща като чуше някой да казва че призовал мъртви или т.н. . . . ;)
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот ilusia » 09 Май 2007, 16:32

B-L-O-T написа:
ExalTeD_0ne написа:Нов съм и от снощи чета тука и честно казано НИЩО не схаващам какво

Мерси предварително.

Доста от нещата тука са само на мисловно ниво така че не откачай и не си мисли съвсем невероятни неща като чуше някой да казва че призовал мъртви или т.н. . . . ;)

евала !
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот Lanukio » 24 Май 2007, 01:49

Много ми е интересно като отвори google.bg и написа магия или некромантия или каквото те интересува колко 1787654 site-а откри и колко от тях прочете? Всички искат наготово, а ако не им дадеш започват да обясняват колко са невинни и искали само малко и ние ауу колко сме лоши, че нищо не казваме. Помисли върху това-ако идеш на басейна и кажеш-научи ме да плувам дали ще можеш да се научиш само като ти обясни някой как да махаш или трябва първо да се топнеш във водата?
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 24 Май 2007, 07:44

Lanukio - тука си много права !!! icon_eusa_clap
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот alistar » 24 Май 2007, 07:56

Lanukio,може да си права,но най-вероятно не си! Без да те обиждам и без лоши чувства! Не може да се топнеш насякъде,не всичко е вода! В Камбоджа кхмерите имат ритуалчета,които дори не смея да чета! И знаеш ли защо? Защото те работят независимо кой ги прави! Виждал съм как 10 годишно кхмерче разказва играта на цял взвод без да могат да го улучат-дори без да го одраскат! За сведение бил съм снайперист...Та ако същото хлапе направи "нещо" на някого-той е свършен! Дори хлапето не винаги може да развали ритуалчето,а иначе само то би могло! Нищо друго не може да помогне!Такова нещо не може да се засече! Когато в джунглата се появи някой тарикат с нова пушка и кхмерите научат за него,той много бързо си отива сам,без рани ,загубен в джунглата и забележи те нищо не знат за него-просто им трябва да чуят за него! Няма никакви данни и те нямат нужда от тях. Дори демон,не може да познае какво е треснало клиента! Най голямата грешка там е да гръмнеш някой,който е спретнал такова ритуалче за някого-така убиваш гарантирано двама! А не,- убиваш 3-ма- защото последните му думи те пращат на супер си ти! Няма да има пост за Камбожданския начин,предполагам сещаш се защо. За да научиш такъв ритуал трябва да се обвържеш с кръв! Преди година ми трябваше ритуал за смърт-бях си загубил записките,но не се е налагало да го правя! Тук най-опасното е,че не ти е нужен ритуал! Допускаш някой да те ядоса,отваряш си тефтерчето и оня вече го няма! За това ти казвам,че не всичко е вода! Тинята може да е толкова дълбока,колкото дълбока може да е мисълта ти!
Сега по темата: ExalTeD_0ne Ако си се насочил към определена система,но не можеш да си намериш литература,по която да работиш-аз се ангажирам да ти изпратя-пиши на лични! Щом си упорит- трябва да си умен,т.е да ти е удобно да работиш на ментално ниво- аз лично предпочитам това,защото нямам време а и ме мързи да събирам билки;)
И ако мога да те посъветвам-поизчакай малко и не приемай всичко за чиста монета-тук много от форумците ги тресе параноята и магическата болест. Има и истински,но ще трябва да си ги откриеш сам! Аз не съм от тях:) За да направиш магия ти трябва много,ама много основателна причина! Не трепи мухите с микроскоп,защото 1-во е тъпо,а 2-ро-ще ти струва скъпо. Успех!
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Aine^ » 24 Май 2007, 14:07

А аз искам да ви попитам вас напредналите, които много се интересувате и четете, вие самите не сте ли се интересували не сте ли питали дори за самата проверка на вашите знания и умения? Защо винаги трябва да има някакъв скептицизъм и нападки. Оки един му го каза и всички вече смели започвате аз съм съгласен с еди кой си. Имам чуството, че всички сте тук да се заяждате и да спорите за напълно безсмислени неща. Ако имате нещо противнякой и искате да изразите чуствата си моля само не ПУБЛИЧНО! Писна ми да чета вече тъпи и безсмислени постове, а и да си хаба пръстите да пиша тези редове.

А ти ExalTeD_0ne наистина хвани малко и се разрови в нета има много и полезна и безполезна информация. Не пиши на сляпо, а и наистина вече има адски много теми, които са все тъй безсмислени като тази.
Аватар
Aine^
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lanukio » 24 Май 2007, 16:39

Аз не мога да се похваля, че съм напреднала. Че всичко в тоя форум си е чисто заяждане това го видях вече, няма да го коментирам. Информацията, която научавам от някъде независимо дали някой 'вещ' ми я е казал или съм си я ровила сама съм много скептична към нея. Това е такава материя, че няма да ти стигне и един живот да провериш кое е вярно и кое не е. Другото е , че има огромна доза самонавиване и ако решиш, че нещо работи, то със сигурност ще заработи веднага. За кхмерски заклинания и подобни няма да говоря-не разбирам sorry, но мисля, че е крайно мързеливо да влезеш в някой форум и да зададеш някакаъв въпрос с очакване, че форумците щото са пичове ще се сбият кой да ти отговори по-първи. ОК дай ми 1 час и ще ти извадя 1 лист страници по темата, която те интересува. Ако искаш информацията да е подбрана и да не пише само глупости ще ми трябва около седмица. Интересното в случая е, че щом имаш голямото желание, кое те спира да намериш всичко което ти трябва. Не знаеш дали е истина, не знаеш дали е вярно-ами много ясно, че няма да знаеш-ако беше всеки младеж с малко интерес към 'загадъчното' щеше да е могъщ маг...или аз се бъркам? Нали това е идеята на това, нека го нарека Учение, защото не намирам по-подходяща дума-да изпитваш себе си и да търсиш знание. Никой не е казал, че ще е лесно, но ако се втурвахме с върховно удоволствие да отговаряме на всеки подобен въпрос ще си изгубим половината от времето за хора, които след 1 месец ще забравят, че изобщо ги е интересувало нещо. Мисля аз да си разполагам с моето си време, а не да го давам на някой друг.
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот KAT » 24 Май 2007, 16:54

Lanukio написа:Много ми е интересно като отвори google.bg и написа магия или некромантия или каквото те интересува колко 1787654 site-а откри и колко от тях прочете? Всички искат наготово, а ако не им дадеш започват да обясняват колко са невинни и искали само малко и ние ауу колко сме лоши, че нищо не казваме. Помисли върху това-ако идеш на басейна и кажеш-научи ме да плувам дали ще можеш да се научиш само като ти обясни някой как да махаш или трябва първо да се топнеш във водата?

Голям съм идиот това го бях пропуснал. За Гугъла говоря, как ти излизат 1787654 сайта и мога да ви кажа, че аз съм ги чел всичките (добре де не всички, но репертуара го знам наизуст) - ПЪЛНИ СА С ГЛУПОСТИ
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот KAT » 24 Май 2007, 17:07

и за да не изглеждам като празноглавец ще ви дам един линк където се обяснява като на лаик как се прави магия, доста подробно обяснение. Описанието в сайта доста съвпада с това в което тук във форума вярвате. Аз съм видял само едно нещо което е вярно и то доста малко, другото са пълни глупости - сайта е на английски.

http://www.geocities.com/Athens/Aegean/1631/
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Следваща

Назад към За Начинаещи

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор