говорите ве хора

Мерси предварително.
Модератор: Cath
Poison написа:Стига глупости. Лъжете хорицата. И аз бях начинаеща и никой с нещо не ми помогна.
ilusia написа:Poison написа:Стига глупости. Лъжете хорицата. И аз бях начинаеща и никой с нещо не ми помогна.
Ти какво очакваш ? Някой да ти отвори главата и с фуния да ти налее ли ?
Poison написа:Стига глупости. Лъжете хорицата. И аз бях начинаеща и никой с нещо не ми помогна.
ExalTeD_0ne написа:Нов съм и от снощи чета тука и честно казано НИЩО не схаващам какво
говорите ве хораНякой призовавал мъртвите втори прави магий за любов и проклятия трети напуска тялото си и "броди" наооколо.Не ме разбирайте погрешно нямам нищо против вещерството и тн. всъщност съм много заинтересован по тая тема
.Та ако някой ми каже от каде да почна и кое какво е няма да му се сърдя
![]()
Мерси предварително.
B-L-O-T написа:ExalTeD_0ne написа:Нов съм и от снощи чета тука и честно казано НИЩО не схаващам какво
говорите ве хораНякой призовавал мъртвите втори прави магий за любов и проклятия трети напуска тялото си и "броди" наооколо.Не ме разбирайте погрешно нямам нищо против вещерството и тн. всъщност съм много заинтересован по тая тема
.Та ако някой ми каже от каде да почна и кое какво е няма да му се сърдя
![]()
Мерси предварително.
Доста от нещата тука са само на мисловно ниво така че не откачай и не си мисли съвсем невероятни неща като чуше някой да казва че призовал мъртви или т.н. . . . ;)
Lanukio написа:Много ми е интересно като отвори google.bg и написа магия или некромантия или каквото те интересува колко 1787654 site-а откри и колко от тях прочете? Всички искат наготово, а ако не им дадеш започват да обясняват колко са невинни и искали само малко и ние ауу колко сме лоши, че нищо не казваме. Помисли върху това-ако идеш на басейна и кажеш-научи ме да плувам дали ще можеш да се научиш само като ти обясни някой как да махаш или трябва първо да се топнеш във водата?