Демона Астарот

Форум за Напреднали и начинаещи, които биха желали да усъвършенстват своите знания в областта на Магията. Теория и практика на системите за развитие на Ума, Духа и Тялото. Техники за самоусъвършенстване.

Модератор: ultramarin

Мнениеот kdon4ev » 02 Фев 2018, 06:10

Не знам колко от вас имат способността да виждат или усещат духове,но при мен след доста упражнения и медитации за отваряне на третото око се получи.Започнах да имам разни видения,да виждам аури , пребягващи силуети / което е описани и в една от книгите на Кастанеда/ да усещам присъствия ,енергии и др необичайни неща. Та по темата , преди 2 год направих глупоста да направя инвокация на демона Астрот без да имам нужните защити и прогонващи ритуали и да съм запознат напълно с темата.Някъде бях чел че този демон може да ти предостави любов и неща свързани с любовта .След месец започна кушмара , проблеми със съня,будене всяка нощ и все в 3ч,постоянни енергийни атаки към първа чакра,болки и сърбежи в слабините ,някой нощи дори не съм спал от постоянна ерекция ,желания за извратен секс ,проблеми с нервите,извратени видения и сънища свързани с оргии с християнски или религиозни мотиви и подобни ,на няколко пъти ми се стори че дори и осъществих контакт с него / нея/ ,дори започнах да прекалявам с алкохола от нерви.Започнах да ровя из нета и търся начин да се отърва от това нещо .Това което научих е че Астарот всъщност древна Асирийска богиня на плодородието и сексуалната любов Инана ,позната в др държави от бл изток и като Ищар ,повече в Епоса за Гилгамеш/ , историята и е че е имала любим Таммуз който е бил смъртен и при инцидент при лов е загинал.Тя от мъка и скръб е решила да слезне в долното царство и да си го върне ,но там изгубила душата и силите си и нито си ги върнала ,нито върнала любимия си.От тогава обикаля по земята като демон сукуб който притеснява мъже а по някога и жени щото е бисесуална наранява дори понякога и ги убива ако и се отдаде шанс прикрита зад името Астарот. Та Ищар е била и богиня на храмовата - религиозната пронституция,оргиите и подобни, наричали са я кутизанката на боговете и си продължава и до днес да обикаля и да си ги върши.Според Папюс е свързана с планетата Венера ,но според мои лични наблюдения ,по-скоро са врагове с богинята Венера.След дълга серия от прогонващи и освещаващи ритуали за сега съм Ок и вече не ме притеснява.Др път ще ви публикувам и кабалистичния сигил за защита от тая че го нямам сканиран в момента.За тези 2 год на проучвания се срещнах с двама колеги магове или псевдомагове които също са правили моята грешка и познайте какво- единият беше с операция на тестисите а другия с кръвоизлив на тестисите и пред операция , и това не е шега.
Аватар
kdon4ev
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 40
Регистриран на: 16 Мар 2010, 11:30
Местоположение: pleven

Мнениеот Sogodarius » 09 Фев 2018, 14:59

Нещо не звучи на Астарот. Може да е бил просто някой негативен дух ( сукуба или покойница ), който си е търсил забавление, Астарот има съвсем друга енергия - носи интелектуално и емоционално просветление, подкрепя ясновидството и особено яснознанието. icon_flowerface Но може при призоваване наистина може да извика от подсъзнанието на човек подтисната сексуалност и дори подсъзнателни негативни мисли и емоции. Ако наистина е бил извикан демонът Астарот и ритуалът не е бил прекъснат навреме и е бил ориентиран към любов/сексуалност Астарот като нищо може постоянно и без прекъсване да изважда наяве всички подтиснати позитивни и негативни ( няма значение )
подсъзнателни влечения, мисли, страхове, блокажи. Когато човек е бомбардиран дори от собствените си подтиснати подсъзнателни негативи ( те се подтискат с превантивна за здравето цел ) то той може и дори е сигурно , че ще развие проблеми със здравето. Работата при инвокиране на демони не е лесна и затова рядко се изпълнява и препоръчва. Възможно е и даже е доста удачен вариант за контакт с духа, но просто е рискована практика за да бъде масова.
Аватар
Sogodarius
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 50
Регистриран на: 23 Фев 2011, 01:06

Мнениеот kdon4ev » 16 Фев 2018, 00:41

Според мен си беше Астарта ,защото след като сложих защитен Амулет против нея и силата и изчезваше.А беше доста силна ,тъмна и жена .Ето ви го амулета - помага дори и принтиран.Аз го носих на гърдите и благодарение на него и множество прогонващи ритуали ,инвокации на ангели на Египедски богове и други се оправих http://magiata.eu/?p=485 В линка има и Асирийска статуя на Юнона /Ищар/ обърни внимание на краката и ,като на птица са а и при мен като се явяваше крайниците и бяха ципести. Според мен си беши тояно Астарта.
Аватар
kdon4ev
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 40
Регистриран на: 16 Мар 2010, 11:30
Местоположение: pleven

Мнениеот kdon4ev » 16 Фев 2018, 01:07

Съжалявам за ръкописните грешки ,но току що ставам и още не съм се разсънил.
Аватар
kdon4ev
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 40
Регистриран на: 16 Мар 2010, 11:30
Местоположение: pleven

Мнениеот Sogodarius » 16 Фев 2018, 23:52

Хмммм - може и да е, но имай предвид , че Астарта и Астарот са две близки , но и различни проявления - все едно различни прераждания на една душа - има много общо , но има и разлики.
Относно това което се е случило Астарот ми каза още тогава когато писах коментара , че не си приключил ритуала нормално и енергия е останала, която си е действала и в края на краищата тази енергия е станала деструктивна. Имай предивид , че Астарот не се вика за любов. Пробвай
Белет, Ситри, Салос, Гремори и т.н.
Астарот е за себепознание, ясновидство, себеочистване, хуманитарни науки и т.н.
Ако искаш любов от Астарот - то този демон не работи току-така и въобще не носи любов - свери с Малък Ключ на Соломон - а може да ти направи духовна и емоционална разборка на подсъзнанието ти във връзка с любовта - особено при инвокация, която е опасна работа ако не знаеш как да прекъснеш ритуала.

Общо взето е станала засечка, но какво да се прави. И аз съм правил глупости в моята практика. Че то даже доста големи, но все пак сме хора, пък и така се учи човек. Но особено важно за начинаещите тук ( а и за маговете, които по принцип не се занимават с демони ), които четат тази тема е поуката - никаква инвокация на демони ако не знаете как напълно да изгоните енергията при нужда и при приключване на ритуала. Да се преценява кой демон какво може да даде и да се спазват тези неща, а не после някой да привика демон за насилие ( примерно ) и да иска любов и после да го е срам да каже какво му се е случило... :) Това последното в рамките на шегата, но все пак има доста литература за Гоеция, дори и Доналд Крейг в Съвременна магия предупреждава току-така експерименти да не се правят с тази материя.

Апропо какъв е този печат дето си постнал? От книга ли е или е канализирана информация?
Аватар
Sogodarius
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 50
Регистриран на: 23 Фев 2011, 01:06

Мнениеот kdon4ev » 18 Фев 2018, 03:56

Подобен от Практическа Магия на Папюс-Кабалистичен.
Аватар
kdon4ev
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 40
Регистриран на: 16 Мар 2010, 11:30
Местоположение: pleven

Мнениеот kdon4ev » 18 Фев 2018, 05:52

Според мен Астарот и Астарта са проявления на едно и също същество./както знаем демоните могат да приемат различен вид .Според някой книги и информация в интернет Астарта е древната Асирийска богиня Юнона позната в други държави от близкия изток като Ищар която се свързва с плодородието ,храмовата пронституция и сексуалната любов .Но демоните са хитри и подли и могат да приемат различен вид ,качества и задължения.Но ще се радвам ако някой има практически опит с този демон да сподели преживяванията си и мнението.Не казвам че съм на 100% правв,просто споделям наблюдения и проучвания.
Аватар
kdon4ev
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 40
Регистриран на: 16 Мар 2010, 11:30
Местоположение: pleven

Мнениеот Sogodarius » 18 Фев 2018, 08:51

Значи с Атарот малко съм работил и не мога да ти кажа точно за този демон как се отнася, НО имай предвид , че с демоните шега не бива. Кроули като прави Абрамелин инвокаицията цялото му имение е било яко присъствие. Но той допуска една грешка - оставя се демоните и частите от общото Съзнание да го движат, а е точно обратното - той трябва да бъде двигателя. Това е все едно да се оставиш на импулсите си да действат, а да нямаш нито план, нито решение. Работата с демони не е за всеки. Опасна задача е и не е за тези, които не знаят за какво иде реч - ще ги изяде цялата работа - все едно да бъркаш в трафопост без противотокови ръкавици. Много хора си мислят, че току-така са нещата, но НЕ - Опасни са. Въпреки всичко може да се работи , но не и за начинаещи. Много хора виждат, че демон може да направи много за тях и почват да викат и си навличат беди. Работата със съзнания не бива да се гледа леко.

А относно др. Папюс - има доста грешки в неговите книги - дали нарочно или просто от незнание - има действащи печати и сигили, но има и сгрешени. Внимателно с Папюс ( от личен опит го казвам ) ! Голям Ключ на Соломон - там действат нещата по предназначение. А и не само там... icon_flowerface
Аватар
Sogodarius
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 50
Регистриран на: 23 Фев 2011, 01:06

Мнениеот Sogodarius » 18 Фев 2018, 09:00

А и да допълня - работата с духове е форма на шаманизъм - там трябва подготовка и всички древни гримоари го подчертават дебело. Ако си в час с нещата не ти трябват защитни кръгове, не ти трябват и триъгълници , но ако не си подготвен може да бъдеш обсебен от нещо, без да искаш това да става.
Има доста форми и варианти за магия не е задължително да е със съзнания или духове. Ангелите и Архангелите обсебват също. Даже там има една степен на досконалност - не можеш да шаваш насам-натам - точно се изпълнява предназначението. Те даже са по-тегави от демоните...
Аватар
Sogodarius
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 50
Регистриран на: 23 Фев 2011, 01:06

Мнениеот kdon4ev » 18 Фев 2018, 09:30

А за ангелите не мисля така,работил съм с тях и с християнски и с енохови и се рабирахме мн. добре ,но предполагам то отношението си е индивидуално за всеки .От колкото за демони ,повече не се занимавам с тях ,правя само прогонващи ритуали но то все се лепи по някой като присъствие, но и там си мисля че е индивидуално при всеки.Някой колеги се рабират с тях и си работят но при мен са само мизерии-мразим се .Предпочитам да съм с ангелите,вярно е че няма да ти изпълняват всичко като да ти дават власт ,пари,жени и подобни но поне за лечение,дарби и познание са склонни ,поне при мен.Иначе за големия ключ съм съгласен ,но е мн. тънка и пипкава работата там,но и този амулет който съм качил си действа.
Аватар
kdon4ev
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 40
Регистриран на: 16 Мар 2010, 11:30
Местоположение: pleven

Мнениеот kdon4ev » 27 Май 2018, 03:06

Sogodarius сега след като мина време си мисля че си прав и че просто други демони са ми са се лепнали и са ме заблудили и то много-хитро и умело.Действително ми подадоха информация в която имаше логика и доста съвпадения но пък и източниците на тази информация не се знае колко са достоверни.Сега си мисля че си бил прав.
Аватар
kdon4ev
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 40
Регистриран на: 16 Мар 2010, 11:30
Местоположение: pleven

Мнениеот Sogodarius » 27 Май 2018, 04:40

Случва се понякога при ритуална работа да се появят и други същества, които не са точно привиканите. Особено ако е имало сексуален подтекст в ритуала и силно привикване, там се отделя силно желание и енергия и има не малко и нисши същества, които се появяват и се представят за когото и да било само и само да паразитират. Общо взето затова е добре да се прави справка с махало дали вибрацията им отговаря на тази която искаме да привикаме. Другото нещо, което е много важно е силния фокус върху духа и сигила му - това гарантира ( доколкото е възможно ) , че сме набрали "правилния телефонен номер", а не говорим с някой друг, който се бъзика с нас. Когато привикваме е добре да привикваме със силното и непоколебимо намерение, не някой друг дух, а точно този, когото търсим да отговори. Тази волева нагласа, която се тренира с работа, може да ни даде положителен резултат. Другото важно нещо е да се фокусираме върху духа, а не върху целта на ритуала, защото целта може да привика и други духове, които се интересуват от подобни цели, но не винаги са доброжелателно настроени. По принцип нисшите духове не са точно демони, а или заблудени починали души или духове "обладани" от дадена фикс идея. Също често преките въпроси към духа дали е търсеният дух получават лъжлив отговор, затова е добре да се свери с махало вибрацията на духа зад сигила и вибрацията на появилия се дух.
Добър начин за призоваване е да държим сигила я на гърдите, я в ръката, и да призоваваме на глас. Това дава допълнителен фокус и правилна вибрация и повишава шансовете да призовем точния "събеседник". Разбира се все пак магията с духове е от по-сложна и изисква повече познания и опит и е добре магът да има познания и по енергийна работа, церемониална магия, усещане на вибрации, контрол над собственото съзнание и т.н. , та затова аз лично не я припоръчвам като първото нещо за начинаещи магове, а и за напреднали, на които не им е по сърце.
Аватар
Sogodarius
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 50
Регистриран на: 23 Фев 2011, 01:06

Мнениеот kdon4ev » 29 Ное 2018, 05:45

Астарот е Елуменат , Нели Хаджиийска и тя е Алюменатhttps://www.youtube.com/watch?v=lIfqBmEcyJw
Аватар
kdon4ev
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 40
Регистриран на: 16 Мар 2010, 11:30
Местоположение: pleven


Назад към Самоусъвършенстване

  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия e 1 потребител :: 0 регистрирани0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 21 Апр 2020, 01:19 е имало общо 540 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта