Хмммм - може и да е, но имай предвид , че Астарта и Астарот са две близки , но и различни проявления - все едно различни прераждания на една душа - има много общо , но има и разлики.
Относно това което се е случило Астарот ми каза още тогава когато писах коментара , че не си приключил ритуала нормално и енергия е останала, която си е действала и в края на краищата тази енергия е станала деструктивна. Имай предивид , че Астарот не се вика за любов. Пробвай
Белет, Ситри, Салос, Гремори и т.н.
Астарот е за себепознание, ясновидство, себеочистване, хуманитарни науки и т.н.
Ако искаш любов от Астарот - то този демон не работи току-така и въобще не носи любов - свери с Малък Ключ на Соломон - а може да ти направи духовна и емоционална разборка на подсъзнанието ти във връзка с любовта - особено при инвокация, която е опасна работа ако не знаеш как да прекъснеш ритуала.
Общо взето е станала засечка, но какво да се прави. И аз съм правил глупости в моята практика. Че то даже доста големи, но все пак сме хора, пък и така се учи човек. Но особено важно за начинаещите тук ( а и за маговете, които по принцип не се занимават с демони ), които четат тази тема е поуката - никаква инвокация на демони ако не знаете как напълно да изгоните енергията при нужда и при приключване на ритуала. Да се преценява кой демон какво може да даде и да се спазват тези неща, а не после някой да привика демон за насилие ( примерно ) и да иска любов и после да го е срам да каже какво му се е случило...

Това последното в рамките на шегата, но все пак има доста литература за Гоеция, дори и Доналд Крейг в Съвременна магия предупреждава току-така експерименти да не се правят с тази материя.
Апропо какъв е този печат дето си постнал? От книга ли е или е канализирана информация?