imam problem

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот perla_87 » 03 Юли 2004, 12:15

имам пролемн в къщи имам чуството че на сенмейството ми е направено магия от какато влязах в града в най елитното училище аз слкед втория срок получих болест която казавт 45е е неизелечима псориязис след това бащами същата година 2 дена след рождения си ден той получи удар и така излекува се почти най лошото е че има и киста след тов polu54ava нщо на учите и казав че не може да вижда но това се оправи слд това майками започва да се оплаква от кръст в последствие казава че започнал дса я боли корем казав че и се надува при колко много лекари ходихме разни изледвания нап[равихме и казавт че нищо и няма много съм притеснена нз какво да правим помогнете ни дайте някакви мниения по въпроса
perla_87

Мнениеот Wizard » 05 Юли 2004, 13:37

Честно казано наистина имате енергийно въздействие (магия), върху вас и вашето семейство. Не ви плаша, но ще трябва да разберете от къде би могла да идва това въздействие върху вашето семейство. След това пак пишете тук.
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Tanya » 18 Апр 2005, 14:20

горе главицата!Може и да имате нещо направено,но всяк магия може да бъде развалена!Стига да от човек който знае как да се разваля!
Мила,вие в ново жилище местили ли сте се?Или идвали са някои хора да живеят у вас за по-дълго(на гости)!На баща ти в бизнеса върви ли му в последните месеци!?Нищо не казвам...само питам!Не е лошо да се пита нали?Искам да разбера само за болести ли е направена или за невървей!Или и двете!Имал ли е няки от вашите друг брак!?Отговори ми или ми пусни лично съобщение!Много се радвам да съм ти от полза!А да как се държят хората около теб?В училище върви ли ти!Отговори ми само на тези въпроси и ще ти изясня и аз!
Аватар
Tanya
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор