EXARP написа:jYnX, добре дошла в форума
По въпроса за това с хиромантията...просто NO COMMENT
Малко припряно приемаш нещата, все пак кфо ти пука.
А за книгата, незнам оня път дали си я дръпнала, все пак в архива ми цари хаос, но може и да ти е попаднала, дано извлечеш нещо интересно.

Виж EXARP, тук този пост определено е насоче към МЕН, а не толкова по темата за: "Blоod Magic, Secrets of Thaumaturgy"...
Въпросния материал за Хиромантията
не е публикуван в Библиотеката на MagicGateBg!!! Материалите в Библиотеката се публикуват само от екипа на MagicGateBg! А самата Библиотека се ползва само от регистрирани потребите ли на MagicGateBg.
Няма да се впускам в пордобности -
Библиотеката на MagicGateBg я наричаме НАША, защото
всички книги (в pdf. файлове) се намират на нашия сървър и се теглят от нашия домейн!, както може да се забележи. Това сме го направили в името на ВАС - потребителите, за можете винаги, по всяко време да знаете, че има едно място MagicGateBg, на което винаги да можете да си намерите литературата, която ви интересува! Разбира се непрекъснато ще се стремим да обновяваме и да подобряваме качеството (до колкото ни е възможно) на предлаганите услуги, в нашия сайт.
Относно въпросната препратка към Огледалния форум на MagicGateBg - сайта за хаос магия - нямам думи... Не е нужно да се правите на толкова хрисими хора, ФОРУМА ВИ Е ИЗЦЯЛО структуриран както този на MagicGateBg - видно за всеки кой от къде копира... но това вече не ме касае, правете каквото искате във форума си, просто не се опитвайте да си "изписвате вежди" на наш гръб - няма да стане!
Последните няколко поста, които не бяха по темата ще бъдата изтрити до няколко дни!