ей сладкиш, не съм забелязал да си се заяждала с мен, спокожйно, това че си ми казала маняк, не ме обижда ти си имаш такъв начин на говорене, а и аз не се заяждам с теб. Просто съм на мнение, че всеки трябва ад се изказва по теми по които е компетентен, за да не става форума наистина говорилня, а място за обмяна на инфо. Относно комерсиалното и преписаното, ето такива забележки дразнят, както мен така и останалите, постнал съм доста неща, и това е труд да седнеш да набираш текста и да отделяш време, все пак всички сме работещи хора и то си имаме доста работа, но отделяме време за общо благо така да се каже, няма ад е лошо ако и другите,които също се занимават уж вземат да отделят малко време, има доста нещо които си заслужава да ги има качени, и които не могат да се намерят в нета. Затова, Вранче, спорът не е заяждане, крайно време е да го научим това, и обръщения от рода на маняк, не обиждат отсрещната страна, а само човекът който ги ползва и показва, колко страхотно се е развил духовно и умствено и колко Луцифер го е просветлил. И вместо наистина да се заяждаме, вземете и качете нещо стойностно, малко практики, а не само разни ваши разсъждения, които е хубаво да се споделя, но това са строго индивидуални неща, практическата страна във форума липсва, и като изключим Ариеца, който качва интересни ритуали от една област, мен, който качвам други от друга, и някои други участници, повечето само коментират и дават много компетентни мнения. Найстина мога да кажа, че практическата част е доста зле. Не искам да правя статистика на качените ритуали, но те са доста малко. Повечето уж се притеснявали какво ще качат, ами има неща като например за разваляне, които са хубави и стават за общо ползване, без значение дали са от книги или са научени от някой ваш близък. така се обменя опит и практики, защото както казах, мненията са наистина строго лични и е хубаво да си ги споделяме, но в крайна сметка, практическият ключ към мъдростта и към магията са ритуалите и практиките, теорията и отделно нещо. Ще бъде добре, ако като мнения, се напише опит с вече публикуван ритуал, това също е индивидуално, но отразява личното възприемане на ритуалната символика. Дайте да свършим нещо полезно, защото и без това всички сме достатъчно заети, а за спама, това е още една причина да не се пишат маса глупости. Никой няма излишно време да трие усмивчици и тъпи подмятания със страници в течение на часове. Нека си имаме взаимно уважение и култура. Спорът си е спор, използването на определения обаче е нещо друго. Смятам, че всички сме достатъчно интелигентни, че да можем даже да се караме културно.
От мен това, надявам се наистина да наблегнем малко повече на практическата част и по малко на това да си говорим самички възвишено