Модератор: venus
Ако сте настроени с някакви свои предубеждения или омаловажавате ритуала, както може би Марио прави, съдейки по неговото изказване, тогава ще се случат две неща - или няма да се получи нищо от това, което искате да постигнете с въпросния ритуал, или ще пострадате в личен план....!
MaRiO написа:Не мисля, че е коректно да даваш такова мнение за мен, след като нито познаваш мен, нито практиката ми.Ако омаловажавах ритуалната практика мисля, че въобще нямаше да се занимавам с нея.Когато се занимавам с нещо на което държа, вкарвам всичко от себе си..
MaRiO написа:За това дали съм пострадал в личен план или не...хех, честно казано смятам този твой принцип на магията за пълна глупостШамаросване от съдбата - дрън дрън
xermes написа:мале..мале..марио..марио...сбогом човече.....хубаво си помисли като си в отвадното..СКОРО.....в следващия живот каде да се преродиш и какви уроци да си вземеш...жал ми е за теб..сбогом.
AryanSun написа:Но ДА, на злото се отвръща с зло, на доброто с добро..Но кой всъщност може да даде точна дефиниция за тези определения ?
Едва ли.Познавам хора,чиито души са наистина златни,но
им се случват невероятно лоши неща.Не просто от другите
хора,а от съдбата.И обратно-злите хора преуспяват на този
свят-противно на всички закони за кармата.Дори има и такива
пословици-"най-хубавите ябълки прасетата ги ядат",както и
"направо добро,изяж *****".Че доброто се възнаграждава,
както и злото че се наказва,това са приказки за успокоение на слабите и безпомощните.Успяват силните.А те могат да решат
какви да бъдат.
Druida написа:AryanSun написа:Но ДА, на злото се отвръща с зло, на доброто с добро..Но кой всъщност може да даде точна дефиниция за тези определения ?
Едва ли.Познавам хора,чиито души са наистина златни,но
им се случват невероятно лоши неща.Не просто от другите
хора,а от съдбата.И обратно-злите хора преуспяват на този
свят-противно на всички закони за кармата.Дори има и такива
пословици-"най-хубавите ябълки прасетата ги ядат",както и
"направо добро,изяж *****".Че доброто се възнаграждава,
както и злото че се наказва,това са приказки за успокоение на слабите и безпомощните.Успяват силните.А те могат да решат
какви да бъдат.
На Христос картата е била предимно с квадратури.
Нали знаеш, тежките условия в живота ускоряват еволюцията:)