Здравейте.
Нужна ми е помощ!!!
Ако някой знае или има опит, как може да се разбере каква
магия е направена и от кого.
Има ли начин, ритуал или нещо друго за тази цел.
Модератор: Nemezius
xermes написа:има и то доста неща.погледни ми мненията които сам писал-там има нещо което ЩЕ ТИ ПОМОГНЕ БЕЗ НЯКАКАВИ РИТУАЛИ И ТАКА НАТАК ОТ ТВОЯ СТРАНА-4ЕТИ ЗА КИПРИАНОВИТЕ МОЛИТВИ..ТОВА МНЕНИЕ
Shadow Mage написа:nick: Ами можеш да опиташ с някой от 50-те духа на Мардук, които дават информация за хора и събития. Това са 34-тия , 37-мия, нз 40-тия дали не може да ти е от полза, 42-рия. 45-тия (Аз лично бих опитал първо с него).
Ако мислиш че има някакво объркване в нещата може да ползваш 47-мия Аду, за да опиташ да премахнеш объркването и да добиеш яснота за нещата
За Watchera - той със сигурност не е демон, в книгата се намеква че по скоро принадлежи на раса, подобна на Ангелите, наистина не е никак безобиден, но докато спазваш закона няма да имаш никакви проблеми с него, даже мн може и да ти е от полза за наблюдение и защита ако се налага. Сега не мога да намеря точно това заклинание, с което се разкрива от него извършителя на магията, но когато го открия ще ти го пратя на ЛС
. Още нещо, Watchera в този случай може да се използва и като приносител на обратния curse за тоя, който е направил магията след като научиш от него името му ...
xermes: Интересуваше ме за Киприяновите молитва каква е сферата им на действие в смисъл слънчеви ли са по природа, лунни ли, планетарни ли или някакви други :-)
xermes написа:точно на теб wizard....точно на този въпрос няма да ти отговоря...и ти много добре знаш защо..каквото е имало да казвам..вече съм го казал