Soul Seal

Място за теми, които са извън магията, флууд, спам и всичко, което Вещицата ще изхвърли в кофата си за смет...

Мнениеот Mad_Mike » 02 Апр 2006, 16:01

Искам да питам...Ако убиеш някои с ритуален кинжал може ли да затвориш душата(жизнената енергия) му в кинжала с някакво заклинание?
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AZA » 02 Апр 2006, 20:00

Можеш ли да убиеш някой .. в сми не само да си го представяш , не само да го искам , а когато дойде момента да го направиш ?
Ако можеш ... значи можеш да затвориш душа в кристал , стига да намериш ритуал за което .. не знам ... Seth или Heress , може и да ти помогнат с ритуал .. ако имат.
Въпроса е дали цената която ще платиш си заслужава и дали това което ще постигнеш ще удовлетвори желанията ти.

П.П. Нещо Аватара ти и въпроса ти не ми пасват много един с друг , но .. има една реплика: "всичко можеш , стига да искаш."

Успех !!!
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mad_Mike » 02 Апр 2006, 20:19

Ми честно казано нямам проблем с убиването на човек и вез туи съм се наточил на един приятел
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Bloody Alibis » 03 Апр 2006, 10:22

ха кака звучи само "наточил...на приятел" поне да беше ползвал кавички що ти е иначе да трепеш ПРИЯТЕЛИ
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mad_Mike » 03 Апр 2006, 18:53

Тоз "приятел" много ме нерви,пък ми разправя бил сатанист тои.Пишлеме на 13 години ше са занимава с такова нещо.
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mell » 03 Апр 2006, 18:59

Абекъв си ти бе, срещу дете ли си тръгнал ??? Играл е повече ролеви игри...Както и ти предполагам...Ако ми беше под ръка просто щях да те нашамаря...!!!
Mell

Мнениеот AZA » 03 Апр 2006, 19:15

Mike .. често да ти кажа ... не знам дали е сатанист или не , но всеки си има право на избор. А методите който искаш да използваш ти бият на нещо което хич не ми харесва ... изверг. Т.е. ... опитай се да помогнеш ако ти е приятел , ако не е - кво ти пука с кво се занимава/интересува ?!
Куца ти логиката пич .. и то яко.
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Bloody Alibis » 03 Апр 2006, 20:10

Божкеее да тръгнеш да убиваш някой който се МИСЛИ за сатанист и който е на 13 лол години...хахах на къде отива тоя сват...само едно нещо радвам се чве нямам приятели кат теб дет кат разберат че се занимавам с нещо по0-необичайно и сехвърлят да меколят бухахах тва е лудост събуди се дете
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Vendetta » 03 Апр 2006, 20:18

Шегаджияи :)

МайК, мисля, че себе си ще убиеш.
Тихо !!
Аватар
Vendetta
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Persa » 04 Апр 2006, 07:29

Майк, искрено се надявам тези идеи, които ти се въртят в главата, да са плод на някакво временно емоционално негативно състояние, и скоро да отминат... без последствия...
Аватар
Persa
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mad_Mike » 04 Апр 2006, 07:35

Persa написа:Майк, искрено се надявам тези идеи, които ти се въртят в главата, да са плод на някакво временно емоционално негативно състояние, и скоро да отминат... без последствия...

Ми възможно е ама времето ше си покаже
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Arhimikus » 04 Апр 2006, 08:17

Детето много се е вживявало на "кънтър страйк" и "Му", че му се приискало да си поиграе на магьосник... оставете го. С неговите камъни по неговата глава ;)
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот Shadow Mage » 04 Апр 2006, 10:56

Arhimikus: И аз играя Blood Omen поредицата, но това не значи че съм тръгнал с меч в ръка да коля всичко по пътя си ... или да му изсмуквам енергията и кръвта ...
Mike: ако тоя твой приятел наистина е почнал сериозно да се занимава с това, вероятността да пострадаш без да се усетиш е далеч по-голяма, отколкото си мислиш, а ако само се показва, тогава просто можеш да го игнорираш - и в 2-та случая ще си спестиш проблеми.
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот Mad_Mike » 04 Апр 2006, 18:25

Shadow Mage написа:Arhimikus: И аз играя Blood Omen поредицата, но това не значи че съм тръгнал с меч в ръка да коля всичко по пътя си ... или да му изсмуквам енергията и кръвта ...
Mike: ако тоя твой приятел наистина е почнал сериозно да се занимава с това, вероятността да пострадаш без да се усетиш е далеч по-голяма, отколкото си мислиш, а ако само се показва, тогава просто можеш да го игнорираш - и в 2-та случая ще си спестиш проблеми.

Не бе тои ми вика че се е занимавал с това кат е бил по-малък.
btw.Това за игрите не е вярно ако беше дося да са ме тикнали в затвора.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот galina_dim » 04 Апр 2006, 18:47

Е как така хем е "пишлеме на 13 години", хем като по-малък е бил сатанист...
Майки, някой вече ти го каза - логиката ти здраво куца...

На мен в интерес на истината ми е доста любопитно ти тъкмо какъв си?!Или поне като какъв се самоопределяш? Имаш пентаграм за аватар - признак на уика да кажем, говориш за сатанисти с неприязън, присъщ по-скоро за християнин, твърдиш, че си готов на убийство, ... Би ли осветлил останалите по въпроса?
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот hekata_ehnaton » 04 Апр 2006, 19:14

Всеки ден си мисля накъде отива тоя свят,с поколение като това. Голямата ми племенница ми на 4 години ми обясняваше, че огладнява бързо, заради метаболизма си; малката ми племенница на 9тия си ден на тоя свят, вече може да си движи главата - направо имам чувството, че с образование се раждат, ама не всички попиват каквото трябва...
Нощта е моят дом
Аватар
hekata_ehnaton
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mad_Mike » 04 Апр 2006, 19:20

galina_dim написа:Е как така хем е "пишлеме на 13 години", хем като по-малък е бил сатанист...
Майки, някой вече ти го каза - логиката ти здраво куца...

На мен в интерес на истината ми е доста любопитно ти тъкмо какъв си?!Или поне като какъв се самоопределяш? Имаш пентаграм за аватар - признак на уика да кажем, говориш за сатанисти с неприязън, присъщ по-скоро за християнин, твърдиш, че си готов на убийство, ... Би ли осветлил останалите по въпроса?

Нямам нищо против сатанистите просто тоя "приятел" винаги лъже и вече не му вярвам.За аватара:просто ме кефи затожа съм си го турил а не да символизира нещо.А относно магията една приятелка ме запали по окултизма и ми стана интересно ся си търся книги за да науча повече работи се пак почнах да оглеждам интернета за тези саитове преди 2 седмици.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mell » 04 Апр 2006, 19:25

Пак не ти се разбра логиката...Това, че не вярваш на някого, не значи, че трябва да молиш за начин да го убиеш...това най-малкото говори лошо за теб... Ако такива , като теб усвоят някъква магия...ще е жалко за целият свят... Просто го изключи от живота си и толкова, защо трябва да си краен ?
Mell

Мнениеот Bloody Alibis » 04 Апр 2006, 19:28

ок може да лъже тоя приятел но се съмнявам да заслужава убийство а и дори да е сатанист желанието ти да го убиеш и даже да затвориш душата му в кинжала не епо-малко сатанистко акопиташ мен...а що се отнася до аватара в нета все пак именно нашите постове аватари и сигнатури представят нас самите...
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Мнениеот galina_dim » 04 Апр 2006, 19:44

Ехнатон.... :wink: живи и здрави да са ти племенниците и двете и дано да мислят :)

Майки, спирам да пиша в тая тема. За мен нещата за ясни, дано дойде време, в което и за тебе да настъпи някаква яснота, при това най-вече по отношение на себе си.
Поздрави!
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Следваща

Назад към Recycle Bin

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор