Накратко ситуацията е следната:
Две сестри, всяка с интересен живот и куп здравословни проблеми породени главно от енергията "заседнала" в къщата, в която са израсли. Имат и търкания помежду си, едната смята, че живота е бил по-благосклонен към другата и затова тя й е длъжна да й дава, колкото може повече. И понеже сестричката й я отрязала след като я видяла да сваля съпруга й, тя решава да си отмъсти и как да го направи - ами като ходи по врачки и прочие в продължение на години забърква всевъзможни ритуалчета и пълни къщата на сестра си с боклуци, а когато вече не я допускаха там, започна да заравя разни нещица сред цветята й, да пръска къщата й с мълчана вода и какво ли още не.
Сестра й, обаче след като разви рак, разви и способности да "улавя" тези нещица, което естествено още повече задълбочи пропастта между тях. Ние съответно през тези години "чистехме" всеки път.
Накрая на мен ми писна и "завързах" сестра й. Чудя се обаче дали да кажа, че няма да й създава повече такива проблеми, или да замълча. Не бях молена да го сторя, решението взех сама.