Mad_Mike не си направих труда да прочета всички постове до тук, но мисля че не е и нужно, че да стигна до простия извод, че целиш просто да привлечеш вниманието към себе си. Искаш да се самоубиеш ли ??? Ми давай, какво чакаш ??? Одобрението на хора, които даже непознаваш ???? Искам да ти кажа едно, хора като тебе - колкото щеш. Много говорят за самоубийство чисто и просто да станат в център на вниманието и всеки да тръгне да ги утешава и окуражава. Е аз не правя така, наричам нещата с истинските им имента. Честно да ти кажа, дори и наистина да мислиш да се самоубиеш - никога няма да го направиш. Жестоко се лъжеш, ако си мислиш, че самоубийството е лесна работа.. В последния момент, когато инстинкта ти за самосъхранение се включи и желанието ти за живот се обади, тогава ще видим до колко ти стиска
Един човек, който в действително е решил да сложи край на живота си, няма да го сподели с никой, няма да каже на никой, дори няма да намекне на никой за своята цел. Малко примерче, преди 2 дни синът на един учител от училището ми се самоуби - обеси се. Реши си го и го направи. Бъди сигурен обаче в едно - не е търсил мнението за това на никой.
Тъйче вземи млъкни и си оправи проблемите сам. Ако човек сам не си помогне, никой друг не ще може.