свещите трябва да са църковни/изберете най-късите/.На фолио или голям поднос нарисувайте пентаграма с флумастер или тебешир.Нареждайте свещите по всичките и лъчи като ги редувате.Предварително трябва да приготвите голяма игла и говежда кост с костен мозък.Поставете пред себе си снимка на обекта на чувствата си,запалете всички свещи и докато те горят изречете следното:
"Отнемам аз,раба Божия/името/,всичката сила силна,сила жилна,та силата на/името на обекта/да не се разиграе,да не е ни по-хубави,ни по-грозни,ни по-нежни,ни по-хитри.Та да бъде жена му,раба Божия/името/за него единствена женица,единствена девица,единствена земна царица."
Произнася се много пъти,докато свещите почти догорят.После забивате варха на иглата в костния мозък и казвате:
"Към раба Божия/името ви/с върха,към всички други жени с ушето."
Разделете остатъците от восъкана свещите на броя на годините на обекта,вземете ги заедно с костта и излезте навън.Предварително си харесайте място,където ще ви е удобно да заровите всичко.Заровете костта без иглата,може да се наведете но не и да клякате.докато зарявате кажете:
"Както по кучка кучето тича,гони я и вие срещу звездите ясни,така и раб Божий/името/по мен,раба Божия/името/навред да ходи,от мъка да вие.Кучето лае,вратата-затворена.Костта-заровена.Така и аз,раба Божия/името/,сърцето на раб Божии/името/заключвам,заключвам,затварям,затварям.Амин.Амин.Амин."
Остатъците от восъка заровете наблизо с думите:
"Както тази свещ си е отишла от мен,раба Божия/името/,така да си идат от моя мъж,раб Божий/името/всички жени,с които той е близък или желае да е близък в бъдеще,освен мен,раба Божия/името/"
Четирдесет дни сутрин и вечер произнасяйте по 3 пъти следното:
"Бранувал Филат с вола,вола заспал,в дяволски пън рога си счупил.Така и оная жила на раб Божий/името/все да се чупи,в никоя плът да не влиза,тъй верен да е раб/името/на жена си,раба Божия/името/.Амин."
И накрая иглата се слага вкъщи до прага,може под изтривалката,с острието навътре.Мъжът трябжа да я прекрачи 3 пъти общо,а вие всеки път я прибирайте, да не я прекрачи друг.Мъжът трябва да я прекрачва само на влизане.Ако някой друг прекрачи иглата ритуалът губи смисъл.