има някои * 15 годишни хлапета * , които не са идиоти, ритуални самоубийци и всякакви такива. Има хора , чието мнение не струва по- малко от това на 30 годишният велик адепт. Има и хора над тази граница, които ръсят глупости като за световно на които би завидял и 8 годишният ми брат.
Taka e My Duality нищо ново под слънцето

Хората са всякакви и единственото на което трябва да се нау4им за да улесним живота си е толерантност и умение да правим компромиси.Безмислено е да се сражаваме с вятърно мелници.Това 4е си на 15 е прекрасно и не те прави автомати4но половин ли4ност нали

Всички сме 4ували за малкия Буда и за още един куп невръстни магьосници и деца които правят "4удеса" Ако си решила да се занимаш с магия нищо ме може да те спре.Използвай времето докато станеш" голяма"

да четеш и да се образоваш и да натрупаш необходимите знания.Никой не може да те спре да направи6 ритуал ако си решила -дори да си на 6.Но това е опасно понякога не за друго а поради липсата на информираност у детето какви могат да бъдат последствията.Страха при родителите за децата им е поради това 4е ще направят грешки,и последствията ще са фатални ,именно защото ценностнта система и морален кодекс при подрастващите е все още крехка и променяща се.Явно твоите родители не са толокова против магията,но има деца които не са такива щастливци.За тях мога да кажа ,4е родителите се страхуват именно защото ги обичат ужасно много и искат за тях най- доброто,дори и това 4есто да не изглежда така.Просто техните ценности са вероятно различни.Затова 15годишните трябва да са внимателни с на4ина по който поднасят своите убежденията на близките си хора.Опитвайте се винаги да обясните преди да тръгнете да воювате.Най -4есто това е невъзможно поради закостенелите разбирания на голяма част от родителите.И точно тук идва момента с компромиса.Не е страшно да спреш за известен период(макар 4е няма 15 годишен който да е изпълнен с търпение).Просто 4ети,образовай се и трупай информация.Ако след някоя друга година ,когато навършиш заветните 18 все още магията е толкова важна за теб колкото е сега, знанията ти ще ти помогнат изключително много.
Родителите имат една много странна черта, която придобиват заедно с децата си.
Те казват:"А ти имаш ли деца за да ме поучаваш?"
И ако има някой, който да им отговори "да", те започват да слушат.
ChaoS замисли се ти дали би слушал някой който няма книжка за кола и не знае да кара ако по4не да ти обяснява кое как трябва да се направи.Става дума просто за опит.И хората автоматично прилагат това и с децата,само дето забравят че колата няма как да си каже мнението а детето може.За съжаление голяма част от родителите не разбират 4е не е удачно да се прилагат едни и същи принципи в различни ситуации.И от там тръгват недоразуменията.Предложението за група родители която да обяснява нещата е добро,но то си си се слу4ва и без да го организираш.Винаги когато някой зададе въпрос на на4инаещ се намира кой да му даде съвет. Форума не е организация а свободно пространство за обмяна на мнения,знания и спорове по различни въпроси отнасящи се до магията.И всичко е на доброволни начала. И няма значение дали си родител или не.Аз лично съм сигурана че съм получавала информация за въпроси които ме интересуват,но по коити не съм осведомена,вероятно и от 15 годишни които са били по информирани от мен

Ето например в слу4ая,за отглеждане на деца идиоти в екстремни условия съвети мога да ти дам всякакви.За магия,ритуали и техники така като съм ти 4ела постовете,мога да те слушам много внимателно.Няма нищо лошо или срамно в това.