от wolf_kohen » 04 Юни 2006, 07:32
Това е метод, който създадох за себе си. Той ми върши добра работа. Ако някой го хареса може да си го ползва разбира се...
Ако искаш сложи колодата в сайта. Снимал съм и съвременна магия на Доналд Майкъл Крейг 1 част. Скоро ще снимам и втора. Но излиза към 30 МБ. Много е голяма...
А за хронометъра: Изчиствам мислите си. Значи той е от 00 до 99, значи включвам го и го гледам към 6 - 7 сек. Тогава отмествам погледа си и се концентрирам на въпроса. Спирам хроноетъра и той показва число от 00 до 99. Значи 00 = глупака. 01 - магьосника итн. 22 = асо жезли, 23 = двойка жезли итн до 77 което е принцеса пентакли. 78 = пак на глупака но обърната итн. При това положение само големите аркани могат да бъдат прави или обърнати.
Така мога да тегля по една или повече карти...
Може и да не се харесва на някои, защото няма традиция в това, но на мен винаги ми познава по този начин.
Иначе, когато мога предпочитам да си размесвам истинската колода при, което обръщам и малките аркани. Има и малка разлика в тълкуванието на обърнатите според това дали ползвам колода или хронометър.
IEHVI ADONAI HEILII