какви са правилата при практикуване на,,,,

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот mikaela » 03 Юни 2006, 11:32

здравейте, отдавна се интересувам от магия ,но това си беше просто хоби или любопитство.тук има много интересни ритуали и доста компетентни хора и много ми се иска да попитам,ако е възможно нещо което от доста време ми е чудно. някъде бях чела че за извършване на ритуали е необходима подготовка например преди това да се искъпеш да си облечен в бели дрехи да изчистиш чакрите си задължително олтарно място и др. но никъде досега не прочетох за тези "задължения" просто се дават ритуалите и толкова. но има нещо което живо ме интересува понеже повечето магии са любовни и се правят от жени но някоя от тях замисляла ли се е че може да има дни в които небива да се практикуват
КАЖЕТЕ МИ МОГАТ ЛИ ДА СЕ ПРАВЯТ МАГИИ КОГАТО ЖЕНАТА Е В МЕСЕЧНО НЕРАЗПОЛУЖЕНИЕ
съжелявам можеби прозвуча вулгарно и просташки но някоя все пак трябва да попита защото не само луната е от значение
предварително ви благодаря и пак се извинявам
Аватар
mikaela

Мнениеот Shadow Mage » 03 Юни 2006, 15:03

Ами зависи от това какъв ритуал ще правиш. При някой ритуали е задължително да направиш дори повече от това, което споменаваш - например Х дни постене и др. Къпането има смисъл за пречистване енергийно на организма, както и като уважение към духовете, които викаш. Олтарното място може да е специално "наречено" за целта, но може и да е всяко едно място, след като изпълниш процедурите по отваряне на храма или други подобни то просто почва да действа като Храм поне за ритуала, който изпълняваш :).
Не всички магии и ритуали имат изискванетода се отваря Храм например, но ако има такова, то обикновенно се дава заедно с ритуала. Колкото до неразположенията - и аз нз какъв ефект имат :).
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот Wizard » 03 Юни 2006, 16:30

Относно къпането, обличането на бели (чисти) дрехи, по скоро е като "намек" към хората практикуващи магия. Спомни си само, че магия се е правила още по времето, когато топлата вода, електричество и т.н. са били едно далечно бъдеще... Не може да седнеш мръсен и окалян да призоваваш висшите магически сили, без да си ги уважил по някакъв начин. Така че това са по скоро са съвети към тези, които ще правят ритуала да са по-отдадени над това, което се канят да правят. Е, сега има и други значения и обяснения, но общо взето това е главното.
Виж обаче за месечното неразположение - не мога да кажа нищо, а всъщност ми е интересно дали при една жена биха се получавали ритуалите, ако е в този период от месеца. Поне ние мъжете нямаме такива (основателни) пречки :wink:
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот till_it_sleeps » 03 Юни 2006, 22:59

аз не мисля, че е кой знае какъв проблем, освен ако за теб самата не е. ако през това време се чувстваш зле, омърсена и дърата бърата и само това ти е в главата- определено ще рефлектира и то не само върху магическата практика.
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот WandaBlenda » 04 Юни 2006, 02:20

Древните келти са смятали 4е когато жената е в месе4ен цикъл при нея се отварят вси4ки канали за енергията на вселената и тя е в много по-тясна връзка с природата в този период.Чрез изтичането на кръвта организма на жената се пречиства и обновява и изхвърля натрупаните токсини,затова извършването на ритуали от жени в цикъл се смятало за много по- резултатно.
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот МагНаско » 06 Юни 2006, 13:14

зависи от това какво искаш да направиш
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Poison » 06 Юни 2006, 14:26

да ама някои племена незнам кои бяха но изолират жените в цикъл като нещо опасно и отвратително. Гледах документален филм. И не разбирам защо са ги белязвали и са ги затваряли докато приключат нещата.
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот ChaoS » 06 Юни 2006, 16:59

Поизън, има едно много просто обяснение на това изолиране.
В един филм беше казано (не помня в кой) "Trust nothing that bleeds for seven days and doesn't die."
Все пак- кръв си е.
И все още има хора, които смятат точно трази кръв за "мръсна" и опасна.
Макар това "табу" вече лека-полека да се повдига...
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот EliKarim » 06 Юни 2006, 18:21

Shadow Mage, съгласна съм с мнението ти. Така е.
Само да добавя че по време на цикъл колкото е от полза за призоваването на демони, толкова е и опасно.
Препоръчвам да се изчака след него или преди...не и по време на цикъл. Тогава нещата са по-трудно контролируеми.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот mikaela » 07 Юни 2006, 06:04

например за любовните магии пречи ли за привличане,за страст,за любов или в тези за пари но определено не искам да викам демони
Аватар
mikaela

Мнениеот sesil » 07 Юни 2006, 06:58

mikaela написа:например за любовните магии пречи ли за привличане,за страст,за любов или в тези за пари но определено не искам да викам демони

Имаше едни ритуали помня в които се използваше именно ментруална кръв от жената за привличане на обекта на "любовта"и те действат по-добре когато се направят именно в този период, така че зависи и от това, какво дефакто искаш да направиш.
Истината е някъде там.
Аватар
sesil
MagicGateBg Приятел

Мнениеот mikaela » 07 Юни 2006, 07:53

искам да направя една за любов със свещ
Аватар
mikaela

Мнениеот sesil » 07 Юни 2006, 09:24

mikaela написа:искам да направя една за любов със свещ

Това е много общо казано, защото какво разбираш под любов?
Истината е някъде там.
Аватар
sesil
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AMON RA » 07 Юни 2006, 10:35

Този път ще се разгранича от повечето мнения. Има ритуали в които жената трябва да е цикъл , има ритуали в които се използва менструална кръв, много зависи за какво става на въпрос. Но ако ще призоваваш по добре се въздържаи докато си в цикъл ( опасно е )
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AMON RA » 07 Юни 2006, 10:43

АААА да забрвих да ти кажа че точно магия за любов може да се прави с такава кръв. Но се замисли, колко чиста и святя ще е тази любов ( все пак ще държиш насила човек до себеси, против волятя му ) ПОМИСЛИ
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AMON RA » 09 Юни 2006, 15:42

има няколко ритуала със свещ които знам, но се чудя толкова ли много държиш на този човек че се налага да го пленяваш с магия
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот verona » 10 Юни 2006, 12:08

това всеки го решава сам-струва ли си или не.даваи ги и вс да решава
Аватар
verona
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот mikaela » 12 Юни 2006, 06:17

искам да дам втори шанс затова го правя
Аватар
mikaela

Мнениеот Arhimikus » 13 Юни 2006, 13:10

Микаела, не че нещо, но на колко години си? Искам да кажа, има вече възрастово ограничение, и мисля че трябва да се съобразяваме с него. Ако си над 17, извинявай. Но една жена (или по-отракано момиче) знае как да омагьоса един мъж без силата на магия... нали се сещаш ;)
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот AMON RA » 13 Юни 2006, 20:44

МИКАЕЛА, един път когато нещо бъде разрушено после и да го поправяш винаги остава следа. Няма да бъде каквото е било. По-добре се насочи надругаде, а и АРХИ е прав не е нужно да се ползва магия за да плениш един мъж.
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Следваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор