Любовна магия с кукла

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот damnameneus » 07 Юни 2006, 18:57

Взимат се нокти от човека, от косата му, омесват се с восък и се прави негова фигурка. С изворна вода се пръска фигурката и се казва името му. Завива се в парче плат от негово бельо, после от риза и отгоре посипи прах от обувките му. 3 пъти се казва:
„Ти /името, на бог принадлежи твоята душа, а на мене принадлежи ми ти плътта!” – 3 пъти

Взимаш в ръце фигурката и казваш:
„Лей се кръв, течете сълзи, свещта се запали, сърцето заби, небето се разтвори, земята се отвори. Изправи се стълб от земята грешна до небето господно. Та ангелите да изтръбят името на /име/ 33 пъти и ще бъде възроден той от восък до тело за моето дело. И ще стане той моя сянка и ще ми бъде верен като псе. Както тлее свещта от восък, така и той /име/ да тлее единствено по мен /име/!”

Казвайки това си поднасяш фигурката към сърцето и след това се скрива фигурката на сигурно място.
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот dharma » 07 Юни 2006, 20:49

това за прахта от обувките определено ми харесва........ icon_eusa_dance
Аватар
dharma
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот AMON RA » 08 Юни 2006, 11:00

да добра ми изглежда но не отиваме ли малко далече. казах го и на друго място. да се държи човек против волятя му е чисто осквернение на душата му. сори ама аз сам против да се ползва кукла ( отиваме в сверата на вуду ) има и други начини ( с огледала , храна ,дрехи )
и са по безопасни. А върви обясни на човека що му гориш обувките , що му скубеш главата, от какъв зор му чупиш ноктите, че пък и всичко го прибираш в джоба си . Сори ама си е така, инъче е добра.
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот damnameneus » 08 Юни 2006, 12:04

първо, рецептат за магията не е пълна, умишлено съм премълчал някои неща, дал съм я за да видят тези които не знаят, какви типове магия с кукла има и що годе и да имат представа за правенето и. Целта не е практическа, да си я ползвате и да омайвате тоя и оня. Освен това, приготвената и скрита кукла, която е била за любов, ако стане нещо че например изгори, това си става черна магия, затова и не съм казал всичко покрай магията. ПАК КАЗВАМ ЦЕЛТА НЕ Е ПРАКТИЧЕСКА, НЕ Я ПРИЛАГАЙТЕ, ПРОСТО ВИЖТЕ КАКВА Е ТЕХНИКАТА ЗА НАПРАВА НА МАГИЯ С КУКЛА.
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот AMON RA » 08 Юни 2006, 12:40

кукла не ползвам и не ми се ползва. освен това , когато използваш кукла можеш да убиеш душата на този за когото е предназначена а това си е духовно убииство. ИЗВИНЯВАЙ АМА ПОКАЗВАЙКИ ИМ ТЕХНИКАТА МНОГО ЛЕСНО МОЖЕШ ДА ГИ ПОДТИКНЕШ КЪМ ЧЕРНАТА МАГИЯ. АКО НАИСТИНА ДОБРЕ ПОЗНАВАШ ТЕХНИКАТА НА КУКЛИТЕ ЩЕ СЕ СЕТИШ КАКВО САМО МУ ТРАБВА НА МАГА ЗА ДА УБИЕ ЧОВЕК С ТАЗИ КУКЛА.
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Stalik » 08 Юни 2006, 14:33

AMON RA написа:АКО НАИСТИНА ДОБРЕ ПОЗНАВАШ ТЕХНИКАТА НА КУКЛИТЕ ЩЕ СЕ СЕТИШ КАКВО САМО МУ ТРАБВА НА МАГА ЗА ДА УБИЕ ЧОВЕК С ТАЗИ КУКЛА.

Ти пък и ти нищо не "издаде"... :mrgreen:

Да не забравяме обаче, че си имаме карма. Каквото и да направим, добре е първо да помислим за себе си и етично ли е това, което правим.
Аватар
Stalik
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AMON RA » 08 Юни 2006, 16:33

Stalik, говоря принципно. Аз имам достатъчно съвест, но друг дали ще помисли преди да посегне и отнеме душата на човека та било то и заради любов,а какво става дума да отнеме и живот.
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот alistar » 29 Юли 2006, 21:03

Знаеш ли Амон-Ра,като говорим за отнемане на живот,аз съм само принципно съгласен с теб...Вярвам,че има индивиди-умишлено не ги наричам хора,които просто не трябва да живеят...Дано никога не срещнеш такива...Да дам ли пример? Помните ли прди няколко години едно изнасилено и убито момиченце от Нови-пазар?На 5 годинки ако не греша... Гадничко е нали и изглежда като статистика,до като не се случи на теб...Това дете се оказа дъщеричката на мой приятел...Завършил съм средното си образование в Нови пазар...Едва ли можете да си представите какво бих сторил на въпросното копеле,ако тогава имах и най-малкото понятие от магия...Но каквото и да бях направил-щеше да е малко! Никога няма да забравя очите на бащата...За майката да не говорим-тя е жива сянка сега...Споменавал съм в други постове за чувството на безпомощност...Това е моят страх! Не ми пука от нищо друго на тоя свят!!! Но да не мога да помогна или спася приятел или близък...Не го пожелавам на никой!А хора,които манипулират други за своите си цели? Тук не става дума за енергиен вампиризъм,а за умишлена манипулация? Да отнемеш волята на човек? Все едно си взел душата му...ДА! Аз вярвам,че не всеки заслужава да живее! Не съм Бог,не съм и съдник,но с чиста съвест бих поел кармата си,за живота на някой изверг!
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот EliKarim » 30 Юли 2006, 09:51

AMON RA написа: когато използваш кукла можеш да убиеш душата на този за когото е предназначена .

Душата с кукла не можеш да убиеш. Можеш само да нараниш, да поболееш, да заключиш, да оскверниш по един или друг начин...Душата не е физическа обвивка.

Но за съвестта и употребата, за кармата... Прави сте. :roll:
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот dezert roze » 17 Юни 2008, 22:52

Напиши целеят ритуал.
Аватар
dezert roze

Мнениеот rav3n » 02 Сеп 2008, 00:47

Знаеш ли Амон-Ра,като говорим за отнемане на живот,аз съм само принципно съгласен с теб...Вярвам,че има индивиди-умишлено не ги наричам хора,които просто не трябва да живеят...Дано никога не срещнеш такива...Да дам ли пример? Помните ли прди няколко години едно изнасилено и убито момиченце от Нови-пазар?На 5 годинки ако не греша... Гадничко е нали и изглежда като статистика,до като не се случи на теб...Това дете се оказа дъщеричката на мой приятел...Завършил съм средното си образование в Нови пазар...Едва ли можете да си представите какво бих сторил на въпросното копеле,ако тогава имах и най-малкото понятие от магия...Но каквото и да бях направил-щеше да е малко! Никога няма да забравя очите на бащата...За майката да не говорим-тя е жива сянка сега...Споменавал съм в други постове за чувството на безпомощност...Това е моят страх! Не ми пука от нищо друго на тоя свят!!! Но да не мога да помогна или спася приятел или близък...Не го пожелавам на никой!А хора,които манипулират други за своите си цели? Тук не става дума за енергиен вампиризъм,а за умишлена манипулация? Да отнемеш волята на човек? Все едно си взел душата му...ДА! Аз вярвам,че не всеки заслужава да живее! Не съм Бог,не съм и съдник,но с чиста съвест бих поел кармата си,за живота на някой изверг!

[/quote]

0-0-о колко съм наясно с това което казва алистар. И напълно подкрепям мнението ти! Много хора си слагат фалшивата маска на изключително либерални люде, които се отнасят с такова апатично равнодушие в толкова потресаващи ситуации, че чак се изненадвам. Но когато ножа опре до кокала, когато човек изпита болката от загубата на близък и на обичан, когато човек изгуби най-обичаното си... Тогава изненадващо нещата се променят, тогава маските падат... И не е само примера с момиченцето...Не само неговия живот е отнет.. Отнет е живота на майка, на баща, на цяло семейство... Никога картината няма да е същата..., а колко случаи още има.. лошото е, че учим за света от медиите, а те ни лъжат! Има случаи когато не е отнет човешки живот, но за сметка на това е отнето всичко останало.
Нима трябва да се осланяме само на "Така е писано", или на " И Господ рече тъй: "Към онези, които най-много обичам ще бъда особено внимателен и ще им отнема всичко".. Справедливостта.. е понятие, което губи стойността си с всеки изминал ден все повече и повече.. До кога?
Аватар
rav3n
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот van4encetyYyY » 23 Ное 2008, 09:00

Хора прави сте неможе туко така да си играеш със душата на човек.Тук се пускат разни магийки където не са за всеки.Душата на един човек е неговата съшност.
Аватар
van4encetyYyY
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Mixael » 23 Ное 2008, 12:19

Хора със сходни интереси събрани на една място,там правят неща защитавайки интересите си.В случая има хора който искат да променят нещо,и си говорят...защо не се съберат тези хора и да направят нещо заедно,в имато на идеята си.Имате знания,необходимата практика...защо не.

Любовната магия се прави единствено да привлече сходния характер ,без да е определен човек.Прави се да се намерят двете души.Мое мнение е разбира се.
Когато се прави магия за конкретен човек(оставете кармата и съвестта,етичност)желаещия да получи любов се самозалъгва.Това не е любов ,а страст,желание.Когато човек обича,той се отдава,и гледа любимата да е добре.Когато е страст,се гледа да се взима със пълни шепи,да се граби,използва се да се задоволи страстта.Любовтта и страстта са две противополжности.И трябва да сме наясно ,любов или страст,някой не ги разграничават.
Мгията за любов е нож с две остриета.Когато се прибегне до магия,най често няма смелост да се признаят чуствата и желанията на избрания.По нататък ако стане магията,той още няма вяра в себе си и не предприема нищо.Просто чака и се надява,живее в свой собствен свят.До такава степен идеализира желания човек ,че сам той се влюбва,и попада в своя капан.Изживяването е кофти и за двамата,но за този който е направил магията е впъти повече.
Като става дума за изверг,изнасилвач,убиец,и всякаква сган която се чуства безнаказана...е атака със всички средства.Карма ли ще е ако спасите още жертви от изнасилвача,или да го оставите да безчинства?Със сигурност ще има противоречия,и ще е намесен Бог,но щом имате възможност да реагирате,може и да е по Негова воля.
921
Аватар
Mixael
MagicGateBg Приятел

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор