маг живин?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот mikaela » 03 Юни 2006, 12:27

Моля ако знаете нещо за маг живин кажете?някои бил ли е при него?помага ли наистина?има ли недожолни от него?ако знаете моля кажете... :roll:
Аватар
mikaela

Мнениеот erhan » 03 Юни 2006, 15:57

Магия на разстояние. Може ли да се прави или разваля?
Прочети тази тема.
Аватар
erhan
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Merlin » 03 Юни 2006, 16:46

Неееее, тук вече ще падна от смях :) :) Ами каква магия ще е тази, която ще трябва да се прави само, когато човека е лице в лице... Ами разбира се, че магия може и да се прави, и да се разваля от разстояние, дори при някой хора (няма да ги цитирам, но знам, че са свързани с маджикгейт) могат да го правят дори и без да са виждали обекта на магията.
Аватар
Merlin

Мнениеот Tatiana » 05 Юни 2006, 13:11

в общи линий никой не ти даде отговор
щом не си до мен,няма нощ и ден!!!
Аватар
Tatiana
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот dharma » 05 Юни 2006, 18:15

да на конкретните въпроси рядко има отговор;иначе всички умеят да разтягат локуми!!
Аватар
dharma
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот МагНаско » 06 Юни 2006, 13:10

уважаема mikaela мисля че не е етично да се коментират колеги в интернет пространството при положение че ги няма наи-вероятно за това не сте получила отговор на зададеният от вас вапрос желая ви всичко най добро
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот dharma » 07 Юни 2006, 21:00

аха
Аватар
dharma
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Mell » 08 Юни 2006, 20:09

уважаема mikaela мисля че не е етично да се коментират колеги в интернет пространството при положение че ги няма наи-вероятно за това не сте получила отговор на зададеният от вас вапрос желая ви всичко най добро

Така ли мислиш МагНаско,
аз пък мисля обратното...
Тук сме де си помагаме и да си даваме съвети.
Мисля, че си е много етично даже да коментираме
разни магове, дори и да ги няма стига някой да
е бил при тях и да може да даде мнение...

dharma
Точно така, мила опитай се да проучиш нещата,
преди да си дадеш парите...
не само тях, а и надеждите на безкрайното много лъжци,
които се пишат МАГОВЕ
Mell

Мнениеот mikaela » 09 Юни 2006, 04:36

може за някой да не е етично но аз не питам вас колегите му а клиентите му защото мисля че и телевизор не си копувате без да го проверите дали работи
Аватар
mikaela

Мнениеот galina_dim » 09 Юни 2006, 06:33

Абе аз лично нищо не си кОпувам, ама както и да е...
Не съм колега или клиент на въпросния г-н Маг, но, Микаела, не те съветвам да го търсиш, ползваш и т. н. ...

А етично ли е, г-н Маг Наско (това между другото е безумно име. По зле е и от Пенка Аквинска Де Навар или Гиньо Де Вил Бонмарше) разни хорица, магове, магички и прочие, да вземат парите на хората и да претендират с разни недоказуеми неща?

Това при мен е принципно положение - аз винаги съветвам срещу наливането на пари в празното пространство....
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот МагНаско » 09 Юни 2006, 19:32

бихте ли ми казали какво ми е на името ще ми баде интересно да знам и ако желаете може да ми станете кръстница и да ми дадете ново име а що се отнася до парите кой е казал че всички взимат големи суми пари цени няма всичко си е строго индижидуално
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот galina_dim » 09 Юни 2006, 19:39

Какво значи "големи суми пари" и за какво точно ги взимат? Щото за едното нищо и лечве е голяма сума... Не че ми се свиди. А колкото до името - не, няма да ставам кръстица скоро, поне засега. Това обаче не ми пречи да си споделям впечатленията. Или ми пречи?
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот Mell » 09 Юни 2006, 23:11

icon_eusa_clap Галина
Mell

Мнениеот verona » 10 Юни 2006, 10:47

никак не беше лошо,ако някои има впечатления да ги сподели.
Аватар
verona
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот galina_dim » 10 Юни 2006, 11:36

Ами нали това правим - моите са крайно негативни. Има само един човек от тази сфера, с когото мога с кеф да си пия кафето, за което той НЕ ми взема пари. И телефонът му, който имам, НЕ е на странни тарифи...

Останалите не стават - впечатление... icon_angel
И трябва да бъдат свалени от екран, от интернет и прочие места, и клики, където са се наместили като кучета в каруца.

Как можете да оставяте някой да ви бърка в аурата и да ви съшива кармата както намери за добре? Защото, нека не си правим илюзии, точно това правят повечето. Само дето го маскират като "кармични корекции" или нещо от тоя сорт... Това е крайно БЕЗОТГОВОРНО!!! И не са виновни тези хора, не ве разбирайте погрешно...

А, Мкаела, ти, както виждам, не се интересуваш единствено от Маг Живин... Щом си толкова твърдо решена - ходи ги намери всичките, пробвай ги и после издай наръчник за бг маговете и гледачките и прочието му там народ... Може и много здраве от мене да им пратиш :)
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот verona » 10 Юни 2006, 11:44

след като си сисигурна в него,даи ни този негов телефон,нали за това сме тук да обменяме мнения.
Аватар
verona
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот galina_dim » 10 Юни 2006, 12:08

Да обменяме мнения не означава да раздаваме координати в общ форум ей така. Аз поне бих сторила ужасни неща на този, който си позволи да ми разпространи телефона без да ме попита поне предварително...

Освен това, както писах по-рано - аз си пия кафето с него. Ако ти трябва Маг с който да си пиеш кафето, ще му кажа, може и да се навие icon_angel
angel13.gif
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот МагНаско » 13 Юни 2006, 20:31

уважаема госпожо наи вероятно не познавате всички магове в бг за да можете да дадете обективна оценка на всички тях така че бих ви посаветвал да не говорите неща които не разбирате нали се сещате ставате смешна :P :P :P

желая ви ссичко наи добро :wink:
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот galina_dim » 14 Юни 2006, 07:16

Уважаеми господине, слава на всички божества, за които се сещам, не познавам всички магове в България. И не смятам, че има някой, който да ги познава. Пак ви казвам, изразявам мнение. То е формирано от непосредствен опит и малко почеве разум. Щом ви е смешно, смейте се, но не се опитвайте да ми отнемете свободата на словото, още повече че тук не става дума само за моя мисъл или нещо от типа, а за искане на мнение по конкретна тема. Е, моето го дадох. Вие ще си дадете ли вашето, или си нямате друга работа, освен да се смеете на неща, които са смешни само за вас?
icon_angel
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот dharma » 16 Юни 2006, 11:28

аз знам вече за човек на които не е помогнал,а му е бил близак,уж му е обарнал специално внимание...
Аватар
dharma
MagicGateBg Наблюдател

Следваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор