Моля за мъничко съветченце

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот ilusia » 18 Юни 2006, 14:43

Исках да попитам нещо и .. знам ли да се посъветвам с вас... надявам се да не досаждам вече много :oops:
Загубила съм много близки хора в живота си и съм преудолявала тяхната загуба.
Майка ми и сестра ми понякога сънуват... в момента пренастрвойвам мама( с разговори разбира се) да вниква в сънищата си но нея много я е страх :?
Преди години сънувах дядо си , но това е друга история.
В началото на месеца по безумен начин почина вуйчо ми ( 1 ви братовчед на мама , с който тя години наред е живяла и са били много близки)
Няма още и 40 дни от смъртта му. Днес й почетох малко от 1 вата книга на Мулдашев... и когато стигнах до съживяването на тялото до 3 4 дни след смъртта му при по-малки травми... тя ми каза " сънувах вуйчо ти , баба ми беше там , прабаба ти . ВУйчо ти стана от ковчега и беше жив. Само ми каза , че много го боли главата , а аз му отврънах нищо каке нищо , то ще мине нали те съживха."
Вуйчо почина много нелепо. На едно огромно възишение правили корбан за освещаването на нов храм...Пиинал ли и си легнал в колата за да не кара пил. Колата тръгнала по нанадолнището ( което е огромно) и почнала да се върти , тялото иzхвръкнало. Видях трупа- имаше травма на главата и разкъсвания по лицето...
Няма начин да се съживи , мнго беше разрушено...
От дни изпускам и разливам храна и вода. Но на гроба му всеки ден почти ходят роднини ( на село е) Няма начин да е гладен или жаден... какво е искал да каже на майка ми или на мен с това ,че го боли много глава... как да му помогна ?
Последна промяна ilusia на 18 Юни 2006, 20:08, променена общо 1 път
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот galina_dim » 18 Юни 2006, 17:53

Илюзия, ще ти кажа моето мнение без да претендирам за меродавност. Вуйчо ти е починал прекалено скоро и в момента душата му все още търси контакт с вас, особена с майка ти, която му е била много близка. Затова го сънувате и затова са тези изпускания на храна и напитки. Не става дума за съживяване или нещо от този сорт, просто намери литература за фазите, през които минава духът след смъртта и ще си обясняваш по-лесно тези неща. Духът на вуйчо ти е още сред вас щом не са минали 40 дни. Не знам как ще ти прозвучи, но сякаш самият той не се усеща достатъчно мъртъв още. Това по повод главата, която вероятно го е боляла преди да умре.
Наистина, намери си повече информация за това през къде преминават душите, ще ти е по-леко.
Прегръщам те.
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот ilusia » 18 Юни 2006, 18:19

Много благодаря !
Найвече за прегръдката... ужасно много ме стопли !
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот sesil » 19 Юни 2006, 06:57

Разливането на храни и напитки е нормално, защото просто вуйчо ти в момента явно е при вас. Нали знаеш какво казват старите хора, когато се разлее напитка - че на някой от починалите му се пие.
По същата причина и майка ми вече 6 месеца от както почина баба ми гледа "Дързост и красота" макар да го ненавиждаше преди, просто това бе любимия сериал на баба ми. И в момента, в който започне майка ми автоматично превключва канала, макар че продължава да не го гледа. И двете си общуват докато майка ми спи. Просто понякога минават години преди душата да поеме по пътя си, когато нещо или някой я задържа тук.
Истината е някъде там.
Аватар
sesil
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AMON RA » 01 Юли 2006, 06:48

тъй като душата му е все още обвързана с нормално е да страда.
Споделил е с майка ти болката си която от физическо се е пренесла на душевно ниво, ТОВА Е
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор