Страни неща на гроба

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот the-satan » 25 Юни 2006, 12:38

Значи вчера ходихме на гробищата и на гроба на пра-баба ми видяхме едно такова жълто от щоколадово яйце(нали се сещаге тва дето вътре е играчката).И баба ми като го видя се изплаши и с един вестник го взе и го отвори и видя че вътре има коса нокти и някаква бележка с страни знаци.И след това го хвърлихме в реката.Въпросът ми е дали това може да е нещо лошо.Защото предишния ден преди да идем по новините казаха че няква група младежи влезли в гробищния парк.Благодаря предварително
Аватар
the-satan
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот verona » 25 Юни 2006, 20:04

Много от магийте са свързани с гроб,може някой просто да е използвал вашия за своята магия.Обикновенно в такива случаи се иска прощка от мъртвия,да се надяваме ,че са го направили и няма за какво да се щащкате.
Аватар
verona
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот the-satan » 26 Юни 2006, 09:12

My Duality написа:Да се надямаме, че са само хлапета имащи се за велики сатанисти. Навсякъде се срещат в изобилие такива. Не можеш ли да дадеш малко по- точна информация за знаците и символите?Така мноооого ще улесниш хората , желаещи да изяснят зя кякво става дума icon_thanks

Ами значи вътре в опаковката имаше сива коса,нокти някъкав конец и едно листче с черно мастилено петно
Аватар
the-satan
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот hekata_ehnaton » 26 Юни 2006, 12:04

Може знаците на са сигли...
както в магията, която пуснах за пращане на сън, на хартия с епише желанието ни. Възможно е, това листче да е визуализация на това, което се е желаело като резултат...
Нощта е моят дом
Аватар
hekata_ehnaton
MagicGateBg Приятел

Мнениеот damnameneus » 26 Юни 2006, 15:26

чиста проба магия за смърт си е това което сте намерили, но не е насочено към вас, знаците са си знаци, никви сигли не са и не са го правили младежи това, магията е правена от човек който разбира и знае кво прави, не са детски работи това, но споксо не е насочено към вас, и никаква прошка не се иска от мъртвеца като се прави такова, точно се ползва излъчването му, неговото и на цялото място за да задейства магията.
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот EliKarim » 26 Юни 2006, 16:17

damnameneus написа:чиста проба магия за смърт си е това което сте намерили, но не е насочено към вас, знаците са си знаци, никви сигли не са и не са го правили младежи това, магията е правена от човек който разбира и знае кво прави, не са детски работи това, но споксо не е насочено към вас, и никаква прошка не се иска от мъртвеца като се прави такова, точно се ползва излъчването му, неговото и на цялото място за да задейства магията.

Мисля си абсолютно същото. Коса, нокти, конец....лист с определени знаци, направени и важни за някой.... Всичко това намерено на гроб... Нещата са ясни. Действително магия направена от човек, който си знае работата. the-satan, кажи къде точно намерихте пластмасовото яйце? Разположението му до гроба? Това не е нито за прошка, нито случайно попаднал боклук. Това е за смърт, болест, и вреда.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот the-satan » 26 Юни 2006, 16:19

EliKarim написа:
damnameneus написа:чиста проба магия за смърт си е това което сте намерили, но не е насочено към вас, знаците са си знаци, никви сигли не са и не са го правили младежи това, магията е правена от човек който разбира и знае кво прави, не са детски работи това, но споксо не е насочено към вас, и никаква прошка не се иска от мъртвеца като се прави такова, точно се ползва излъчването му, неговото и на цялото място за да задейства магията.

Мисля си абсолютно същото. Коса, нокти, конец....лист с определени знаци, направени и важни за някой.... Всичко това намерено на гроб... Нещата са ясни. Действително магия направена от човек, който си знае работата. the-satan, кажи къде точно намерихте пластмасовото яйце? Разположението му до гроба? Това не е нито за прошка, нито случайно попаднал боклук. Това е за смърт, болест, и вреда.

Беше точно пред паметника и забравих да ви кажа че на листчето имаше нещо написано но зацапано после с мастиленото петно.
Аватар
the-satan
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот hekata_ehnaton » 26 Юни 2006, 16:43

Ясно - EliKarim е права - явно е за вреда - ноктите и косата са последните неща, които остават живи след смъртта на човека и продължават да растат дори и след смъртта!!!
Нощта е моят дом
Аватар
hekata_ehnaton
MagicGateBg Приятел

Мнениеот weballergy » 02 Сеп 2006, 21:54

Интересно ми е при такава магия как се избира гроба? Човекът в него трябва да е починал по особен начин или няма значение? Трябва ли да е познат на мага? Ако не е, не е ли малко ... опасно?
Аватар
weballergy
MagicGateBg Приятел

Мнениеот FireSun's Viking » 02 Сеп 2006, 22:00

Това и според мен е някъв вид магия за смърт, човека е знаел какво прави.
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот DaRk_AnGeL » 09 Окт 2006, 00:29

100% процента е магия за вреда или за смърт знаците сами доказват че човека наистина знае какво прави
аз също бях чела такава магия някаде по сайтовете само че яко не ме лъже паметта беше на ангийски
ако я намеря ще ви я пратя да я погледнете
Аватар
DaRk_AnGeL
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор